خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

PLEASE HELP

من دیروز رفتم یه PS3 40 gig گرفتم در ضمن یه مانیتور 20.1 BENQ FP202W با ورودی DVI داشتم قرار بود با اون بازی کنم اما وقتی رفتم کابل بگیرم تازه فهمیدم که صدای دستگاه از کجا باید بیاد ? چون مانیتور من خودش اسپیکر نداره آیا من باید حتما HEADSET بگیرم یا راه بهتری هست ? ازکسایی که با مانیتور بازی می کنن کمک می خوام لطفا کمک کنید !:confused:

دوستان نظرتون در مورد LA26R71BX چیه ؟
من فعلا میخوام برای PS3 و فیلم دیدن استفاده کنم و بعدا ازش بعنوان مانیتور ....

1 ) برای بازی چطوره ؟

2) بعنوان مانیتور چی ؟ خوبه ؟

1 ) برای بازی چطوره ؟

هم از نظر قیمت و کارایی و کیفیت در حد خوبی هست !!!

آخرین ویرایش:

1 ) برای بازی چطوره ؟

22 اینچش رو بگیر... بگو چرا!
چون هم ارزون تره هم اینکه اگه بخای به عنوان مانیتور ازش استفاده کنی راحت تری......
به این دلیل میگم چون اگه بخای به عنوان مانیتور از 26 اینچه استفاده کنی پیکسل هاش معلوم میشه و زیاد به دل نمیشنه.......
ولی کلا LA26R71BX مدل خوبیه و قیمتش هم خوبه.

help again

من یه مانیتور BENQ FP202W با ورودی DVI دارم من برای بازی کردن PS3 یه کابل
HDMI to DVI-D با مارک BAFO تهیه کردم قبل از اینکه با مانیتور بازی کنم با یه تلویزیون معمولی و کابل AV بازی می کردم وقتی خواستم با مانیتور و کابل جدید بازی کنم تصویری نیامد من حتی تنظیمات رو هم طبق دفترچه برای عوض کردن کابل انجام دادم ( نگه داشتن دکمه ی power به مدت 5 ثانیه ) اما باز هم تصویر نیومد آیا مشکل از کابله ؟ باید مبدل
HDMI to DVI-D رو می گرفتم ؟ لطفا کمک کنید ؟:confused::confused:

دوستان من الان قصد خريد همين LA22S81B رو دارم. فقط يك مساله هست و اون اينه كه من تمامي نمايندگي هاي Samsung رو كه زير پا گذاشتم اونا چنين مدلي رو نداشتند !!!! ( شهر كه نيست...) حال يا بايد از سايت Lcd-tv.ir بگيرم كه خودم به شرايطي راضي به خريد از سايت نيستم و يا از تهران كه اصلا جايي رو آشنا ندارم. شما جايي رو سراغ نداريد كه اين مدل رو داشته باشه و قيمتش هم قيمت رسمي باشه تا من بتونم ازونجا بگيرم و اونا برام بفرستند ؟؟؟
بحث قيمت شد يكي لطف كنه بگه الان LA22S81B چند هست ؟؟
مرسي

من یه مانیتور BENQ FP202W با ورودی DVI دارم من برای بازی کردن PS3 یه کابل
HDMI to DVI-D با مارک BAFO تهیه کردم قبل از اینکه با مانیتور بازی کنم با یه تلویزیون معمولی و کابل AV بازی می کردم وقتی خواستم با مانیتور و کابل جدید بازی کنم تصویری نیامد من حتی تنظیمات رو هم طبق دفترچه برای عوض کردن کابل انجام دادم ( نگه داشتن دکمه ی power به مدت 5 ثانیه ) اما باز هم تصویر نیومد آیا مشکل از کابله ؟ باید مبدل
HDMI to DVI-D رو می گرفتم ؟ لطفا کمک کنید ؟
فکر کنم این مدل HDCP ساپرت نمیکنه !!

بحث قيمت شد يكي لطف كنه بگه الان LA22S81B چند هست ؟؟
قیمتش که 365 هست نمایندگی اما نمایندگی اینجا اشنا هست من یکی برای دوستم برداشتم 350 حساب کرد !

22 اینچش رو بگیر... بگو چرا!
چون هم ارزون تره هم اینکه اگه بخای به عنوان مانیتور ازش استفاده کنی راحت تری......
به این دلیل میگم چون اگه بخای به عنوان مانیتور از 26 اینچه استفاده کنی پیکسل هاش معلوم میشه و زیاد به دل نمیشنه.......
ولی کلا LA26R71BX مدل خوبیه و قیمتش هم خوبه.

ممنون از راهنماییت !
خوب حالا بنظرت اگه بخوام 22 بگیرم مانیتور ( 2232GW 2232BW )بگیرم یا تی وی ( LA22S81B) ؟

سلام به همه دوستان
من یه سوالی دارم اینکه ما یه تلویزیون براویا 46" سری V داریم من نمیتونم با این 1080p بگیرم آیا تلوزیون این رزولویشنو ساپورت نمیکنه؟تا حالا بیشتر از 1080i نگرفتم بعد من اینو رو 720p بزارم بهتره یا 1080i؟کابلم hdmi هست

سلام به همه دوستان
من یه سوالی دارم اینکه ما یه تلویزیون براویا 46" سری V داریم من نمیتونم با این 1080p بگیرم آیا تلوزیون این رزولویشنو ساپورت نمیکنه؟تا حالا بیشتر از 1080i نگرفتم بعد من اینو رو 720p بزارم بهتره یا 1080i؟کابلم hdmi هست

نه .. نمیکنه . سوال نداشت !!! 100% رزولوشن 1080I بهتره ... ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or