tom.angelo21
کاربر سایت
اقای OLD_Snake شما درست میگید من 2232BW رو با یکی دیگه اشتباه گرفتم...تازه این از 2232GW هم قشنگ تره:blushing:
فکر کنم این مدل HDCP ساپرت نمیکنه !!من یه مانیتور BENQ FP202W با ورودی DVI دارم من برای بازی کردن PS3 یه کابل
HDMI to DVI-D با مارک BAFO تهیه کردم قبل از اینکه با مانیتور بازی کنم با یه تلویزیون معمولی و کابل AV بازی می کردم وقتی خواستم با مانیتور و کابل جدید بازی کنم تصویری نیامد من حتی تنظیمات رو هم طبق دفترچه برای عوض کردن کابل انجام دادم ( نگه داشتن دکمه ی power به مدت 5 ثانیه ) اما باز هم تصویر نیومد آیا مشکل از کابله ؟ باید مبدل
HDMI to DVI-D رو می گرفتم ؟ لطفا کمک کنید ؟
قیمتش که 365 هست نمایندگی اما نمایندگی اینجا اشنا هست من یکی برای دوستم برداشتم 350 حساب کرد !بحث قيمت شد يكي لطف كنه بگه الان LA22S81B چند هست ؟؟
22 اینچش رو بگیر... بگو چرا!
چون هم ارزون تره هم اینکه اگه بخای به عنوان مانیتور ازش استفاده کنی راحت تری......
به این دلیل میگم چون اگه بخای به عنوان مانیتور از 26 اینچه استفاده کنی پیکسل هاش معلوم میشه و زیاد به دل نمیشنه.......
ولی کلا LA26R71BX مدل خوبیه و قیمتش هم خوبه.
سلام به همه دوستان
من یه سوالی دارم اینکه ما یه تلویزیون براویا 46" سری V داریم من نمیتونم با این 1080p بگیرم آیا تلوزیون این رزولویشنو ساپورت نمیکنه؟تا حالا بیشتر از 1080i نگرفتم بعد من اینو رو 720p بزارم بهتره یا 1080i؟کابلم hdmi هست
ممنون از راهنماییت !
خوب حالا بنظرت اگه بخوام 22 بگیرم مانیتور ( 2232GW 2232BW )بگیرم یا تی وی ( LA22S81B) ؟