أوست عزیز من همه ی لودینگک هارو دیدم ]یچ چیزی در این مورد ننوشته فقط توصیه کرده فاصله از TV بیشتر باشه.
سلام رفقا می خواستم بدونم تلویزیون پارس مدل 29f-14s چه جوری هست آیا می شه پلی 3 رو روش بازی کرد تلویزین باید چه امکاناتی داشته باشد تا بتوان پلی 3 رو رویش بازی کرد
می شود یکم توضیح دهید
این تلویزیون رو که گفتم خوبه
بعد غیر از lcd چیز دیگه ای نمی شه لامپ دار خیلی بهتر است حالا می شه یا نمی ه اگه بشه ایراداش چیه
با هر تلویزیونی میشه PS3 بازی کردالو کسی نیست به این سوال جواب بده
:confused:
سلام رفقا می خواستم بدونم تلویزیون پارس مدل 29f-14s چه جوری هست آیا می شه پلی 3 رو روش بازی کرد تلویزین باید چه امکاناتی داشته باشد تا بتوان پلی 3 رو رویش بازی کرد
می شود یکم توضیح دهید
این تلویزیون رو که گفتم خوبه
بعد غیر از lcd چیز دیگه ای نمی شه لامپ دار خیلی بهتر است حالا می شه یا نمی ه اگه بشه ایراداش چیه
مگه به CRT هم ميتونه PS3 وصل كنه؟منظور رابین هود ورودی HDMI هست
البته اینجاست که داستان هر چقدر پول بدی آش میخوری کاملا صادق هست
PS3 رو با هر تلوزیونی میشه بازی کرد( البته در حد اینکه ورودی AV داشته باشه)
ولی تصویری که میخوای بگیری مهمه
leon جان شما اگر بودجت کمه سعی کن اگر CRT هم میگیری در حدی باشه که تا 480p رو ساپورت
کنه چون در غیر این صورت لذتی از PS3 نخواهی برد
الان یه سری سامسونگ هست که فکر کنم تصویرشون خوب باشه
http://samservice.com/products/UltraSlimfit/
البته تو برند هایه دیگه هم میتونی ارزون و مناسب پیدا کنی
ولی در کل من توصیه میکنم یه چیزی بگیر که بعد از خرید پشیمون نشی
یعنی اول خوب تحقیق کن
??????????سلام
بچه ها این 22S88 سامسونگ ،همون 22 اینچه معروف رو میگم . این یه خروجی صدا داره .
میخوام بپرسم که آیا این خروجی صدای دالبی میده ؟ یعنی میتونم ازش خروجی برای سینمای خانگی بگیرم ؟
اگر نه یه اسپیکر بهم معرفی کنید که ورودی این صدای دیجیتال Ps3 رو داشته باشه .
دوست عزیز بحث در مورد TV هستش ولی بازم میگم که هیچ TVیی بدون ست اپسیکرهای دیجیتال و به تنهایی صدای دالبی واقعی نمیده و دالبی های مجازی هم فقط در TVهای گرون قیمت هستن که اون هم فقط با اتصال HDMI بهترین جواب رو میده چون HDMI علاوه بر ارسال سیگنالهای تصویری HD وظیفه انتقال سیگنالهای صوتی دالبی رو هم به بهترین شکل ممکن انجام میده.سلام
بچه ها این 22S88 سامسونگ ،همون 22 اینچه معروف رو میگم . این یه خروجی صدا داره .
میخوام بپرسم که آیا این خروجی صدای دالبی میده ؟ یعنی میتونم ازش خروجی برای سینمای خانگی بگیرم ؟
اگر نه یه اسپیکر بهم معرفی کنید که ورودی این صدای دیجیتال Ps3 رو داشته باشه .