از 2007 تو این سایت عضوم اول با یه آیدی دیگه بعد با این آیدی میام دیگه میدونم چند چنده
اگه میخواستم xbox بخرم 2 روزه یه xbox تمیز با قیمت مناسب خریده بودم
آره سری 7004 ه کپی خور نرم افزاری شده اس خودش
وقتی چند ماه دنبالشم چشمم خشک شد ببینم کسی پیام داده میفروشم اما دریغ حالا هر روز چند نفر پیام میدن
- - -ویرایش - - -
میدونم درک میکنی خودتم مثل من خسته شدی چند وقت نمیومدی سایت
- - -ویرایش - - -
سلام داداش
حس وحشتنام بدیه
مرسی آره واقعا کنسول خوبیه
ممنون
- - -ویرایش - - -
واقعا اعصاب خوردی داره
اولا 3ds خزایی بهم پیشنهاد داد فریم بالا 450 هزار منم گفتم گرونه به تو گفتم 3ds سراغ داری گفتی نه خودم دارم بازی میکنم بعد یه هفته که داشتی کمکم میکردی درباره کنسول خریدن که ازت ممنون گفتی قراره یه کنسول 3ds برسه دستم منم گفتم باشه رسید دستت قیمت بگو 3 تا 4 روز بعدش بهم پیام دادی گفتی 595 هزار تومن
تو هر پستی که گفتم wii خریدارم گفتم فقط سفید از اولم گفتم تو آگهی خریدمم تو پرشین فروم تولز گفتم سفید میخوام وگرنه خودم wii مشکی 250 هزار تومن سراغ داشتم که ravi گفت میخواد wii مشکی بخره منم لینک wii بهش دادم
از همونی که wii سفید با 60 خورده ای خردی بهم گفتی زمانی بود که گفتم دیگه منصرف شدم از خرید wii و 3ds کسی دیگه درباره این کنسولا بهم پیام نده تو پیام دادی این wii پیشنهاد دادی منم گفتم شرمنده اما گفتم دیگه wii نمیخوام تو ام گفتی میدونم فقط خواستم اطلاع رسانی کنم یعنی این چیزا بعد از منصرف شدن من اتفاق افتاد نه چند ماهی که دنبال wii و 3ds بودم کسی پشم حساب نمیکرد منو وقتی پشیمون شدم همه شدن فروشنده
گفتی troy اگهی فروش داده گفتم قبل از اینکه troy اگهی بده من لینک فروش 3ds شو تو لینک زیر دیدم تو دیوار
آگهی 3DS مشکی روی دیوار
گفتم دوماه داره میفروشه هیچکس نمیخره حالا خودم میدونم قبلا از کارتوس خریده بوده بهت گفتم من دنبال 3ds تمیزم دست اول باشه همه لوازمش خودشم باشه لوازم اضافی نمیخوام بازی نمیخوام فریم بالا هم باشه قیمتش از بازار یکمی بالاتر هم بگه عیبی نداره من میخرم
از اون ور میثم بهم پیام داده 3ds xl دارم که اگهیش تو بازار سنتر هنوز هست بدون بازی 600 هزار تازه فریم بالا هم هست در حالی به بچه ها حتی خود تو گفتم لینک دادم گفتم می ارزه همه گفتن نه خیلی قیمت بالا میده حداکثر 450 هزار می ارزه
اون 3ds آبی کپی خور هم که میگی دو روز پیش بهم پیام داد همیچن 3ds دارم کپی خوره لینک اگهیش تو پرشین فروم تولز و بازار سنتر داد گفت 590 هزار میدم منم بهش گفتم از خرید خیلی وقته پشیمون شدم گفت یعنی کمتر می ارزه منم گفتم نمیگم می ارزه یا نمی ارزه من چند ماه دنبالش بودم نفروختی الان دیگه نمیخوام بخرم دیروز آگهیشو دیدم کرده 560 هزار امروز دیدم کرده 540 هزار فردا حتما میشه 500 هزار
انگار حرف منو گوش نمیکنی من گفتم زمانی که میخواستم بخرم چند ماه وقت گذاشتم هیچکس آدمم حساب نکرد نفروخت بعد از چند ماه انتظار گفتم دیگه نمیخوام حتی بگن 1000 تومن حالا همه شدن فروشنده هیچ موردی وجود نداشت الان وجود داره