گفتم منصرف شدم دیگه نمیخوام چند ماه دنبالش بودم گیرم نیومد
خب بی خیال آره 900 هزار تومن پول آکش نیست اما قیمت دست دوم بهم گفتن 900 هزار حالا ربطی به گرونی نداره یک سال پیش برای یه نفر آکشو خریدم 310 هزار با لوازم اضافی شد 350 هزار حالا آکش بیشترین جایی که قیمت میده 700 هزاره حالا چجوری قیمت 90 و 750 هزار دادن
رنگ کنسولم سلیقه ای هست قرار نیست من از چیزی خوشم میاد شما هم خوشتون میاد این فرق آدماس
خودمو پاره کردم برای 3ds خریدن حالا بعد از چند ماه منصرف شدم تو یه روز 3 نفر باهم بهم پیام دادن 3ds برای فروش داریم همونایی که 2 روز قبلش بهشون گفته بودم تو رو خدا یا بفروش یا یکی پیدا کن بفروشه مثل وحی ناطق گفتن نه میفروشیم نه کسیو میشناسیم بفروشیم وقتی هم گفتم دیگه نخواستم به 5 دقیقه نشد یکی از بچه ها همین فروم که فن wii ه گفت من 4 تا میشناسم منم بهش گفتم تا الان کجا بودی جایی که من پست گذاشتم خریدارم تو ام همون تاپیک پست میزاشتی الان یادت افتاد میشناسی
آدم رفاقتم نداشته باشه انسانیتش باعث میشه اگه کسی دنبال چیزیه و طرف میدونه کسی همچین کنسولی برای فروش گذاشته معرفی میکنه بهش مثل من که اون wii مشکی بهت معرفی کردن اما طرف انسانیتم نداره انگار ما قاتل خانواده شیم اصلا حرفا من تو تاپیک پشم حساب میکرده بحثم سر انسانیت . ارزش قائل شدن و احترامه
اصلا رفاقت به کنار فن بودن به کنار طرف نباید برای دیگران ارزش قائل باشه؟