سلام احسان جان خوبی ؟راستش از صبح چند بار خواستم برات بنویسم ؛ اما نتونستم ، واقعا نمی دونستم چی بنویسم ، خیلی از مسائلی که می گی درسته ، اما ...
الان که اومدم دیدم nintendo_3ds عزیز ازم خواسته برات چیزی بنویسم که آروم بشی
ببین احسان جان فک کنم از نسل خودمون (منظورم افرادیه که تو این فروم هستند و سنشون بالا هست) تقریبا می شه گفت آخرین افراد از هم سن و سال های خودمونیم که تو حوزه ی گیم موندیم و از بازی کردن هنوزم لذت می بریم (البته این قضیه ی سنی 100% نیست قطعا)
برای ماها مرام و معرفت خیلی خیلی تعریف شده س و مهمه . اما متاسفانه خیلی هامون به دلیل مشغله های کاری و فکری واقعا نمی تونیم زمانمون رو خیلی به اینترنت هم اختصاص بدیم (متاسفانه!).خب بقیه ی دوستانی هم که اینجا هستند (البته منظورم همه نیست ها ، بلکه درصد بالایی منظورم هست ، همیشه استثنا هم وجود داره ) مشخصا برای مسائلی مثل مرام و معرفت اهمیت قائل نیستن . من و شما تو محیطی بزرگ شدیم که دوستیامون از تو کوچه و فوتبال تو زمین خاکی شروع می شد اما بچه های الان چی ؟به نظرت مزه ی واقعی دوستی رو درک کنن؟ معلومه نه ! چونکه زمونه ی نامردی که توش هستن هیچوقت اجازه ی همچین چیزی رو بهشون نمیده ، خب به نظر من توقع داشتن از اینطور افرادی اشتباهه (البته با عرض معذرت) چونکه اصلا مسائل مرام و معرفت برای اینا تعریف درستی نداره . همه چیز رو انگار با یه عینک دیگه می بینن ! اصول زندگیشون فرق داره با ما . بچه های الان به جای لذت بردن از بازی واقعی ، از جر و بحث کردن سر یه مساله ی خاص و به کرسی نشوندن حرفشون لذت می برن !!! تو اصلا یادت میاد که تو بچگی با همبازی هات سر اینکه فوتبال لذت بخشه یا فوتبال دستی جر و بحث کرده باشی؟خب معلومه نه . چون ما از نفس "بازی" لذت می بردیم . اما بچه های این دوره زمونه اینجوری نیستن . بلکه دنبال اثبات اینن که بگن سونی بازی هاشش 100000 تا پلی گان داره ، ایکس باکس کینکت 5 داره و ...
خب اینا اینجورین ، آدمم که نمی شه بخاطر تفاوت هاش با دیگران و بی مرامی هاشون (البته با عرض معذرت از تمامی بی مرام های عزیز) بزرگترین لذت های زندگی شو کنار بزاره . مردونه خودت بگو چند بار از طرف خانواده ت سر بازی شماتت شدی ؟؟! خب کنارش گذاشتی؟؟ نه . خب تویه یه محیط مجازی با آدمای مجازی و الکی ، این قضیه خیلی کم اهمیت تره . پس کلا بی خیالشون شو و با بازی کردن از زندگیت لذت ببر
به فکر بی مرامی های بی مرام ها نباش ، به فکر این باش که حداقل من و nintendo_3ds همیشه پست هاتو با دقت می خونیم و خود من همیشه به محض دیدن یه پست خوب ازت ، لایکش کردم . خب 2 نفر دوست واقعی خوبه یا 50000 تا دوست مجازی ؟؟
یادته گفتم بی خیال بحث و حرفها و ... باش . اینم همونجوریه . انقدر احساسی برخورد نکن ...
من کاملا بهت حق میدم ناراحت باشی اما بهت حق نمی دم که به خاطر بی مرامی دیگران ؛ بهترین و لذت بخش ترین سرگرمی زندگیتو کنار بزاری
@};-@};-@};-@};-@};-