خرسندی جان کارمک از کنسول PS4

• Thread starter Thread starter uriel
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

uriel

کاربر سایت
3333kjkj.jpg

جان کارمک برنامه نویس ارشد id software میگوید سونی تنها با معرفی کنسول جدید خود انتخاب ها و آپشن های فراوانی را برای برنامه نویسان فراهم ساخت.

برنامه نویس ارشد و کهنه کار و یکی از طراحان استودیوی id software در پیغامی که در توییتر خود منتشر کرد اظهار خشنودی ورضایت خود از اختصاصات و ویژگی های کنسول نسل بعد سونی یعنی PS4 را اعلام کرد.
وی گفت: من نمیتوانم بطور کامل درباره ی کنسول PS4 اظهار نظر کنم ولی حالا که اطلاعاتی از ویژگی های این کنسول منتشر شده میتوانم بگویم که سونی انتخاب ها و آپشن های وسیعی را برای برنامه نویسی و انجین سازان فراهم ساخته است.
این در حالی است که وی سال پیش طی بیانیه ای در ارتباط با نسل بعد کنسول ها اظهار داشت که چندان هیجان زده نیست.وی همچنین گفته بود که مایکروسافت و سونی همچنان بر افزایش قدرت فنی متمرکز هستند در حالی که آن ها حقیقتا باید برای ساخت تجربه های جدید برای کنسول های نسل بعد مشغول به کار شوند.
او گفته بود که مایکروسافت و سونی بیش از حد بر سر GPU ها و.... در حال رقابت و مبارزه هستند در حالی که این موارد در نهایت آنچنان باعث تفاوت در محصولاتشان نخواهد شد.
طی این هفته سونی در همایشی که در نیویورک انجام شد از کنسول نسل بعدی خود یعنی ps 4 رو نمایی به عمل آورد . این کنسول در بازه ی زمانی ای حول و حوش تعطیلات 2013 در دسترس خواهد بود.
id software سال گدشته تمامی پروژه های موبایل و دیگر عناوین خود را برای متمرکز کردن فعالیت های استودیو بر روی عنوان Doom 4 کنسل کرد.

منبع:

آخه دوست عزیز وقتی نمیدونی اصلا تکنیک مگاتکسچر چی هست برای چی سعی میکنی اطلاعاتت رو به رخ بکشی؟
همین که فکر میکنی تنها دلیل استفاده ی کارمک از مگاتکسچر به خاطر پایین بودن رم بود معلوم میکنه چقدر آدم خوبی هستی!
من همون اول هم گفتم اطلاعات زیادی ندارم . ولی مشخصا تکنیک مگا تسچر هدف اصلیش این بود که تکسچر هایی با کیفیت بالا و تعداد زیاد رو بر روی هارد لود کنه و مستقیم درون بازی پیاده کنه . و همون طور که میبینید الان با 8 گیگ رم دیگه این تکنیک یه جورایی بی مصرفه .

شما چرا توپت پره عزیز؟ یه کمی بر اعصابت تسلط داشته باش . خب پس به نظر شما کنسول رو باید با ماشین حساب مقایسه کنیم ؟ یاب ابا تایر ماشین ؟ با چی؟ سونی جونتون قرار بود در نسل 8 ، از 6 عدد cell استفاده کنه . مثل اینکه یادتون رفته ؟

شما به اعصابت مسلط باش عزیز جان. اولا که سونی هیچوقت نگفته که قراره تو نسل 8 از 6 عدد cell استفاده کنه. فرضا اگه گفته باشه و الان زیر حرفش زده باشه به طرفداراش دروغ گفته به شما که زبونم لال اصاعه ادب نکرده.در ضمن ما طرفدار سونی هستیم.اصلا دوست داریم سونی بهمون دروغ بگه , کنسول خراب و نصف نیمه تحویلمون بده , اصلا هم به فکر طرفداراش نباشه, اصلا هم بازی خوب و درجه یک نسازه.بازم ما نوکرشیم.اصلا ما دوست داریم کنسول سونی رو که الان میخریم فرداش منفجر بشه بپاشه به دیوار .بازم به همون لاشه کنسول با عشق نگاه میکنیم(عجب جمله ای:d).تا ابد هم دست از سونی بر نمیداریم به هیچ کسی هم ربطی نداره.

---------- نوشته در 08:52 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:46 AM ارسال شده بود ----------
داداش یکم منطق چاشنی این حرفات کن که کله صبح از خنده روده برمون نکنی!!!:))
من نمیدونم چرا یه عده مثل شما اینقدر بی منطق حرف میزنن.ببینم cpu 8 هسته ای خیلی ساده و پیش پا افتادس؟لابد شما cpu سیستمت 1000 هسته ایه که به این میگی ساده.
من هزار بار گفتم.بازم میگم ; مقایسه کنسولها که سخت افزار مشخص و غیر قابل ارتقاع دارن با pc که همیشه میشه ارتقاعش بدی اشتباه محضه.حتی از اشتباه بالاتر:d
من نمیدونم چرا شما دوست دارید کنسول ها رو بکوبید.والا همون سال 2006 که ps3 عرضه شده بود هیچ pc ای تو اون رده قیمت نمیتونست از نظر سخت افزاری با ps3 مقابله کنه.مثلا سال 2007 کمتر pc ای میتونست crysis 1 رو راحت اجرا کنه اما الان وضعیت بهتره و ملت میتونن با پرداخت کردن همون هزینه ای که چند سال پیش برای pc میدادن یه سیستم به مراتب قوی تر بگیرن(البته غیر از ایران).امیدوارم منظورم رو فهمیده باشی که pc رو نباید با کنسول مقایسه کرد .ولی اگه بی منطق بخوای مقایسه کنی خوب میتونیم بگیم pc هم در برابر ابر رایانه هایی که تو مراکز تحقیقاتی استفاده میشه(با اون قدرت های ما فوق تصورشون) پشه ای بیش نیست:d

ps3 ها رو به هم وصل کردن! خوب چرا از بقیه پروژه های cell نمیگید ؟
cell قرار بود دنیای کامپیوتر ها رو تغییر بده و به معماری نسل بعد cpu های pc تبدیل بشه . ولی در نهایت دیدیم که شکست خورد . cell به دنیای pc وارد نشد . و تنها کاربردش در یک ابر رایانه بود + کنسول سونی . و این نشان از شکست یک cpu هست که با ادعای تغییر میاد در بازرا .

اگر هم فکر میکنی که 8 هسته برای cpu زیاده اشتباه کردی دااش! شما مثل اینکه حرف های سونی در مورد 8 هسته ای بودن cell رو یادتون رفته .
یادت نیست تو همه کنفرانس هاش میومد ادعای 8 هسته ای میکرد؟
cpu 8 هسته ای قدرت زیادی در اختیار ps3 قرار نمیده و خود سونی هم عمر این کنسول رو کمتر از ps3 براورد کرده .

---------- نوشته در 10:10 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:06 AM ارسال شده بود ----------

شما به اعصابت مسلط باش عزیز جان. اولا که سونی هیچوقت نگفته که قراره تو نسل 8 از 6 عدد cell استفاده کنه. فرضا اگه گفته باشه و الان زیر حرفش زده باشه به طرفداراش دروغ گفته به شما که زبونم لال اصاعه ادب نکرده.در ضمن ما طرفدار سونی هستیم.اصلا دوست داریم سونی بهمون دروغ بگه , کنسول خراب و نصف نیمه تحویلمون بده , اصلا هم به فکر طرفداراش نباشه, اصلا هم بازی خوب و درجه یک نسازه.بازم ما نوکرشیم.اصلا ما دوست داریم کنسول سونی رو که الان میخریم فرداش منفجر بشه بپاشه به دیوار .بازم به همون لاشه کنسول با عشق نگاه میکنیم(عجب جمله ای:d).تا ابد هم دست از سونی بر نمیداریم به هیچ کسی هم ربطی نداره.

چرا خود زنی میکنی ؟
البته رفتار و امیال شما به کسی ربطی نداره .
ولی حرف های سونی به من ربط داره . چون من گیمر هستم و سونی هم مشخصا در دنیای گیم فعالیت میکنه .
بنابر این نظر بنده در مورد سونی به کسی ربط نداره .

من با این دوستمون از یک جهت موافقم که میگه GPU و CPU هیچکدومشون highend نیستن ولی روی کنسول لازم هم نیست که باشند و میشه ازشون انتظار بالائی داشت

چه نظرات شیکمی اینجا میبینیم.بابا 8گیگ رم میدونید یعنی چی؟اگر نمیدونید کلا پست ندید.
شما دلتو خش کن که اون 8 گیگ رم برات پردازش های سنگین انجام میده !!!!!!!

---------- نوشته در 10:32 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:31 AM ارسال شده بود ----------

ps3 ها رو به هم وصل کردن! خوب چرا از بقیه پروژه های cell نمیگید ؟ cell قرار بود دنیای کامپیوتر ها رو تغییر بده و به معماری نسل بعد cpu های pc تبدیل بشه . ولی در نهایت دیدیم که شکست خورد . cell به دنیای pc وارد نشد . و تنها کاربردش در یک ابر رایانه بود + کنسول سونی . و این نشان از شکست یک cpu هست که با ادعای تغییر میاد در بازرا . اگر هم فکر میکنی که 8 هسته برای cpu زیاده اشتباه کردی دااش! شما مثل اینکه حرف های سونی در مورد 8 هسته ای بودن cell رو یادتون رفته . یادت نیست تو همه کنفرانس هاش میومد ادعای 8 هسته ای میکرد؟ cpu 8 هسته ای قدرت زیادی در اختیار ps4 قرار نمیده و خود سونی هم عمر این کنسول رو کمتر از ps3 براورد کرده . ---------- نوشته در 10:10 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:06 AM ارسال شده بود ---------- چرا خود زنی میکنی ؟ البته رفتار و امیال شما به کسی ربطی نداره . ولی حرف های سونی به من ربط داره . چون من گیمر هستم و سونی هم مشخصا در دنیای گیم فعالیت میکنه . بنابر این نظر بنده در مورد سونی به کسی ربط نداره .

ps3 ها رو به هم وصل کردن! خوب چرا از بقیه پروژه های cell نمیگید ؟
cell قرار بود دنیای کامپیوتر ها رو تغییر بده و به معماری نسل بعد cpu های pc تبدیل بشه . ولی در نهایت دیدیم که شکست خورد . cell به دنیای pc وارد نشد . و تنها کاربردش در یک ابر رایانه بود + کنسول سونی . و این نشان از شکست یک cpu هست که با ادعای تغییر میاد در بازرا .

---------- نوشته در 10:10 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:06 AM ارسال شده بود ----------
اصلا میدونی درباره چی داریم بحث میکنیم؟میدونی cell چیه؟
cell یه پروژه بود که توسط sony & toshiba &ibm و با هزینه 400 میلیون دلاری سونی در سال 2001 شروع شد.بعد چه ربطی به انقلاب در پردازنده pc داره؟
در ضمن همین cell که خاطر شما رو ازرده کرده نتایج تستش در برابر core i7 شرکت اینتل بهتره.حتی چند سال پیش هم یه مقایسه ای بین این دو تا پردازنده انجام شد و برنده cell بود .
این ویدیو رو هم ببینی بد نیست:Cell Processor - Part 1 - YouTube
بعدشم شما از کجا میگی که سونی توی همه کنفرانس هاش میگفته که cell قراره هشت هسته ای باشه .لابد منظورت spe هست که اصلا هسته حساب نمیشه.در ضمن cell یه تغییر و نواوری بود.یه پردازنده با ساختار نا متقارن یه نواوری کامل به حساب میاد که تا قبل از اون سابقه نداشت.هیچ وقت هم شکست نخورد.فقط برنامه نویسی بر اساس cell اون اوایل یکم سخت بود اما بعدا این مشکل حل شد.بهتره برا یه بار هم که شده عکسای انچارتد 3 رو ببینی تا بفهمی من چی میگم.سونی میخواست از یه پردازنده قدرتمند برای ps3 استفاده کنه این کار رو هم کرد و نتیجه اش رو هم گرفت.حداقل تو بحث گرافیک ps3 تا قبل از اغاز نسل هشتم قدرتمند ترین کنسول بازی تاریخه.بعد این معنی شکست میده؟:-o
راستی یه سوال .اون موقع که سونی درمورد 8 هسته حرف میزد ساعت چند بود؟؟؟؟
---------- نوشته در 11:53 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:43 AM ارسال شده بود ----------

اگر هم فکر میکنی که 8 هسته برای cpu زیاده اشتباه کردی دااش!

اگه هشت هسته کمه میشه بفرمایید استانداردش چقدره که ما هم متوجه بشیم.اصلا اگه امکانش هست افتخار بده یه مشورتی با این مهندسای بی سواد سونی بکن که هیچی از پردازنده و علوم کامپیوتر سرشون نمیشه.چون این جور که بوش میاد شما باید پرفسوری چیزی باشی ما خبر نداریم.

cpu 8 هسته ای قدرت زیادی در اختیار ps3 قرار نمیده و خود سونی هم عمر این کنسول رو کمتر از ps3 براورد کرده

:-o:-o:-oخداییش خودت فهمیدی اینجا چی گفتی ؟؟؟؟عمر کدوم ps3 از کدوم ps3 کمتره استاد؟؟؟؟:-o

ولی حرف های سونی به من ربط داره . چون من گیمر هستم و سونی هم مشخصا در دنیای گیم فعالیت میکنه .
بنابر این نظر بنده در مورد سونی به کسی ربط نداره .

ببین داداش.من که فن سونی هستم هیچ وقت اخبار یه شرکت دیگه مثلا نینتندو رو دنبال نمیکنم .چون برام مهم نیست.من طرفدار سونی هستم و دنبال اخباری که مربوط به سونی باشه .مگه اینکه مرض داشته باشم که بخوام دنبال چیزی که برام مهم نیست بگردم و وقت خودمو تلف کنم.

آخرین ویرایش:
من با این دوستمون از یک جهت موافقم که میگه GPU و CPU هیچکدومشون highend نیستن ولی روی کنسول لازم هم نیست که باشند و میشه ازشون انتظار بالائی داشت
در مورد CPU حرف شما متين و CPU كنسول متوسط هست اما gpu خير
Gpu كه ps4 ازش بهره ميبره قدرتي مابين 7850 و 7870 داره ، و همون طور كه خودتون ميدونيد سري 78xx و 79xx جزو كارت هاي high end طبقه بندي ميشن.

تو کنسول‌های نسل پبش(ps3 and 360) مشکل رو در تکسچرها بود از دید سران بازی سنتر؛ در این نسل جدید هم مشکلات گویا در مگاتکسچر و احتمالا در نانوتکسچرها پیدا شده...

---------- نوشته در 10:10 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:06 AM ارسال شده بود ---------- اصلا میدونی درباره چی داریم بحث میکنیم؟میدونی cell چیه؟ cell یه پروژه بود که توسط sony & toshiba &ibm و با هزینه 400 میلیون دلاری سونی در سال 2001 شروع شد.بعد چه ربطی به انقلاب در پردازنده pc داره؟ در ضمن همین cell که خاطر شما رو ازرده کرده نتایج تستش در برابر core i7 شرکت اینتل بهتره.حتی چند سال پیش هم یه مقایسه ای بین این دو تا پردازنده انجام شد و برنده cell بود . این ویدیو رو هم ببینی بد نیست:Cell Processor - Part 1 - YouTube بعدشم شما از کجا میگی که سونی توی همه کنفرانس هاش میگفته که cell قراره هشت هسته ای باشه .لابد منظورت spe هست که اصلا هسته حساب نمیشه.در ضمن cell یه تغییر و نواوری بود.یه پردازنده با ساختار نا متقارن یه نواوری کامل به حساب میاد که تا قبل از اون سابقه نداشت.هیچ وقت هم شکست نخورد.فقط برنامه نویسی بر اساس cell اون اوایل یکم سخت بود اما بعدا این مشکل حل شد.بهتره برا یه بار هم که شده عکسای انچارتد 3 رو ببینی تا بفهمی من چی میگم.سونی میخواست از یه پردازنده قدرتمند برای ps3 استفاده کنه این کار رو هم کرد و نتیجه اش رو هم گرفت.حداقل تو بحث گرافیک ps3 تا قبل از اغاز نسل هشتم قدرتمند ترین کنسول بازی تاریخه.بعد این معنی شکست میده؟:-o راستی یه سوال .اون موقع که سونی درمورد 8 هسته حرف میزد ساعت چند بود؟؟؟؟ ---------- نوشته در 11:53 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:43 AM ارسال شده بود ---------- ---------- نوشته در 10:10 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:06 AM ارسال شده بود ---------- اگه هشت هسته کمه میشه بفرمایید استانداردش چقدره که ما هم متوجه بشیم.اصلا اگه امکانش هست افتخار بده یه مشورتی با این مهندسای بی سواد سونی بکن که هیچی از پردازنده و علوم کامپیوتر سرشون نمیشه.چون این جور که بوش میاد شما باید پرفسوری چیزی باشی ما خبر نداریم. :-o:-o:-oخداییش خودت فهمیدی اینجا چی گفتی ؟؟؟؟عمر کدوم ps3 از کدوم ps3 کمتره استاد؟؟؟؟:-o ببین داداش.من که فن سونی هستم هیچ وقت اخبار یه شرکت دیگه مثلا نینتندو رو دنبال نمیکنم .چون برام مهم نیست.من طرفدار سونی هستم و دنبال اخباری که مربوط به سونی باشه .مگه اینکه مرض داشته باشم که بخوام دنبال چیزی که برام مهم نیست بگردم و وقت خودمو تلف کنم.
یعنی شما مدعی این هستید که cell 8 هسته نداره ؟ در واقع cell یک پردازنده هست که یک بخشش داره به اسم ppu ( که بر اساس معماری ibm طراحی شده ) + 8 تا spe . من تو تبلیغات سونی دقیقا میدیدم که مانور زیادی بر روی اینکه cell 8 هسته پردازشی داره میداد . البته برای ps3 یک spe رو غیر فعال کردن . ببین سونی رو نمیدونم . ولی ibm مدعی این بود که پردازنده های نامتغارن آینده pc ها رو متحول میکنه . و دیدیم که این امر اتفاق نیوفتاد. و این یعنی شکست . اگر cell براس سونی شکست محسوب نمیشه ، پس چرا در ps4 استفاده نشد . چون تا اونجایی که من میدونم قرار بود چنتا cell رو با فناوری پیشرفته تر درون یک die قرار بدن و در ps4 استفاده کنن . حالا من نمیدونم cell چه ربطی به این تاپیک داره ؟ من با توجه به اینکه gpu کنسول قدرتی برابر با 7850 تا 7870 داره . و همچنین یک cpu هشت هسته ای از معماری AMD ، معتقد هستم که این سیستم ضعیف هست . در مورد قدرت CPU هم باید بگم که داداش شما معماری Haswell اینتل رو میشناسید ؟ میدونید که این پردازنده در سال 2013 عرضه میشه و 400 درصد از سند بریج اینتل قوی تر هست ؟ اون وقت چه طور توقع دارید که من بگم این سخت افزار قوی محسوب میشه ؟

در مورد مقایسه I7 و CELL باید بگم که من اطلاعات زیادی در باره جزئیات پردازنده ها ندارم . ولی میدونم که CELL در پردازش منطقی در مقابل I7 هیچ حرفی برای گفتن نداره. باید دید که در این تست چه چیزی رو مقایسه کردن . ممکنه برنامه نویس 4 سال زمان صرف کرده باشه تا برنامه ای رو برای CELL بهینه کنه . می دونی منظورم چیه ؟ منظورم اینه که CELL رو به راحتی نمیشه با I7 مقایسه کرد. چون اساسا با هم خیلی فرق دارن . بهتره از دوستانی که وارد تر هستند مثل کاربر 8030 یا رامین سوال کنید . ولی اون چیزی که مشخصا میدونم اینه که CELL به راحتی نمیتونه محاسبات منطقی رو انجام بده . کلا به درد همون PS3 می خوره و در دنیای PC هیچ جایی نمیتونه داشته باشه و ادعا های IBM هم در مورد آینده CELL پوچ و بی معنیه .

آخرین ویرایش:
در مورد CPU حرف شما متين و CPU كنسول متوسط هست اما gpu خير
Gpu كه ps4 ازش بهره ميبره قدرتي مابين 7850 و 7870 داره ، و همون طور كه خودتون ميدونيد سري 78xx و 79xx جزو كارت هاي high end طبقه بندي ميشن.
آخه به نظر من اونها هم الان mid range هستند 690 تایتان و 7970 رو high end میدونم

من با توجه به اینکه gpu کنسول قدرتی برابر با 7850 تا 7870 داره . و همچنین یک cpu هشت هسته ای از معماری AMD ، معتقد هستم که این سیستم ضعیف هست . در مورد قدرت CPU هم باید بگم که داداش شما معماری Haswell اینتل رو میشناسید ؟ میدونید که این پردازنده در سال 2013 عرضه میشه و 400 درصد از سند بریج اینتل قوی تر هست ؟ اون وقت چه طور توقع دارید که من بگم این سخت افزار قوی محسوب میشه ؟
دوست عزيز كارت هاي 7850 و 7870 كارتهاي high end هستند شما چه طور اين ها رو ضعيف ميدونيد.
Gpu كه ps4 ازش بهره داراي 18 واحد مجزا براي پردازش هستند كه مجموعا داراي قدرت 1.84 ترافلاپ هست كه اين فوق العاده هست و مثلا از كارت 7850 كه 1.7 ترا فلاپ هست بيشتره.
رم كنسول هم كه ديگه نيازي به توضيح نداره.
آخه به نظر من اونها هم الان mid range هستند 690 تایتان و 7970 رو high end میدونم
البته نظر شخصي شما محترمه ولي طبق اطلاعات رسمي سري 78xx و 79xx جزو كارت هاي high end هستن
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Southern_Islands_(GPU_family)

آخرین ویرایش:
تکلیف بحثتونو مشخص کنید.اگر میگید کنسول بدرد نخوره که کلا بحثو ببندیم بریم پی کارمون.اگر میگید این سخت افزار کفایت نمیکنه اون دیگه فقط چارش یه لول بزرگه.ر مورد pc هم اصلا بحثی ندارم چون pc خیلی وقته که بدرد کار میخوره نه بازی.

cpu و gpu این نسل در مقایسه با سیستمهای highend امروزی یه جک محسوب میشن اما با همین سخت افزار بازیایی مثل هیلو و آنچارتد اجرا میشه که آدم بعد دیدنشون واقعا شگفت زده میشه، حالا سخت افزار اونا رو با این نسل مقایسه کنید خودتون میفهمید که بعدها چه چیزهایی خواهید دید "اول نسل همیشه بازیاش نسبت به اواسط و اواخر نسل سطح پایینتری داره اما این نسل فاصله مثل نسل قبل نمیشه به نظرم"

همه هم فهمیدن شماها سیستم های اند دارید نمیخواد با مقایسه اشتباه pc و کنسول هم خودتونو کوچیک کنید هم pcبازهای بدبخت که به خاطر این رفتار شما فردا تو هر تاپیکی مسخره بشن ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or