خرسندی جان کارمک از کنسول PS4

• Thread starter Thread starter uriel
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

uriel

کاربر سایت
3333kjkj.jpg

جان کارمک برنامه نویس ارشد id software میگوید سونی تنها با معرفی کنسول جدید خود انتخاب ها و آپشن های فراوانی را برای برنامه نویسان فراهم ساخت.

برنامه نویس ارشد و کهنه کار و یکی از طراحان استودیوی id software در پیغامی که در توییتر خود منتشر کرد اظهار خشنودی ورضایت خود از اختصاصات و ویژگی های کنسول نسل بعد سونی یعنی PS4 را اعلام کرد.
وی گفت: من نمیتوانم بطور کامل درباره ی کنسول PS4 اظهار نظر کنم ولی حالا که اطلاعاتی از ویژگی های این کنسول منتشر شده میتوانم بگویم که سونی انتخاب ها و آپشن های وسیعی را برای برنامه نویسی و انجین سازان فراهم ساخته است.
این در حالی است که وی سال پیش طی بیانیه ای در ارتباط با نسل بعد کنسول ها اظهار داشت که چندان هیجان زده نیست.وی همچنین گفته بود که مایکروسافت و سونی همچنان بر افزایش قدرت فنی متمرکز هستند در حالی که آن ها حقیقتا باید برای ساخت تجربه های جدید برای کنسول های نسل بعد مشغول به کار شوند.
او گفته بود که مایکروسافت و سونی بیش از حد بر سر GPU ها و.... در حال رقابت و مبارزه هستند در حالی که این موارد در نهایت آنچنان باعث تفاوت در محصولاتشان نخواهد شد.
طی این هفته سونی در همایشی که در نیویورک انجام شد از کنسول نسل بعدی خود یعنی ps 4 رو نمایی به عمل آورد . این کنسول در بازه ی زمانی ای حول و حوش تعطیلات 2013 در دسترس خواهد بود.
id software سال گدشته تمامی پروژه های موبایل و دیگر عناوین خود را برای متمرکز کردن فعالیت های استودیو بر روی عنوان Doom 4 کنسل کرد.

منبع:

cpu و gpu این نسل در مقایسه با سیستمهای highend امروزی یه جک محسوب میشن اما با همین سخت افزار بازیایی مثل هیلو و آنچارتد اجرا میشه که آدم بعد دیدنشون واقعا شگفت زده میشه، حالا سخت افزار اونا رو با این نسل مقایسه کنید خودتون میفهمید که بعدها چه چیزهایی خواهید دید "اول نسل همیشه بازیاش نسبت به اواسط و اواخر نسل سطح پایینتری داره اما این نسل فاصله مثل نسل قبل نمیشه به نظرم" همه هم فهمیدن شماها سیستم های اند دارید نمیخواد با مقایسه اشتباه pc و کنسول هم خودتونو کوچیک کنید هم pcبازهای بدبخت که به خاطر این رفتار شما فردا تو هر تاپیکی مسخره بشن ...
شما از کجا میدونید سیستم من های اند هست ؟ دوم از کجا میدونید که فن PC هستم ؟ طبق کدوم مدرک محکم ؟ بعد هم من حرف بدی نزدم . من اومدم فقط گفتم که اگر این آقای استاد مدعی این هستند که این سخت افزار قوی هست ، جک گفته . ولی ظاهرا دوستان علاقه زیادی به مقایسه دارند و بحث رو به اینجا رسوندن!

---------- نوشته در 01:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:32 PM ارسال شده بود ----------

چند نفر به یه نفر الان اگه من بگم که این سخت افزار خیلی قوی هست ، مشکل شما حل میشه ؟ خب باشه . سونی ابر رایانهای دیگر روانه بازار کنسول ها کرد .

دوست عزيز كارت هاي 7850 و 7870 كارتهاي high end هستند شما چه طور اين ها رو ضعيف ميدونيد.
Gpu كه ps4 ازش بهره داراي 18 واحد مجزا براي پردازش هستند كه مجموعا داراي قدرت 1.84 ترافلاپ هست كه اين فوق العاده هست و مثلا از كارت 7850 كه 1.7 ترا فلاپ هست بيشتره.
رم كنسول هم كه ديگه نيازي به توضيح نداره.

البته نظر شخصي شما محترمه ولي طبق اطلاعات رسمي سري 78xx و 79xx جزو كارت هاي high end هستن
Radeon HD 7000 Series - Wikipedia, the free encyclopedia
نظر شخصی نیست به جان خودم 7950 و 7970 هرکدوم به ترتیب 10 و 14 تا CU بیشتر دارند پهنای باند هم که 100 تا 110 تا بیشتر دارند 7950 حدود 1000 و 7970 حدود 2000 تا هم بیشتر TFLOPS داره بقیه مشخصات رو هم میشه تو سایت AMD دید

آخرین ویرایش:
نظر شخصی نیست به جان خودم 7950 و 7970 هرکدوم به ترتیب 10 و 14 تا CU بیشتر دارند پهنای باند هم که 100 تا 110 تا بیشتر دارند 7950 حدود 1000 و 7970 حدود 2000 تا هم بیشتر TFLOPS داره بقیه مشخصات رو هم میشه تو سایت AMD دید
در اين كه سري 79xx از 78xx قوي تر هست شكي نيست كه منتها حرف بنده اين بود كه هر دو سري 79xx و 78xx جزو high end طبقه بندي ميشن و سري كارت هاي 76xxو 77xx جزو كارت هاي midrange طبقه بندي ميشن و ...... در اين لينك پايين هم كه براساس اطلاعات رسمي و قدرت كارت هاي گرافيكي سري 7xxx هست ميتونيد ببينيد كه همين طور هست.

در اين كه سري 79xx از 78xx قوي تر هست شكي نيست كه منتها حرف بنده اين بود كه هر دو سري 79xx و 78xx جزو high end طبقه بندي ميشن و سري كارت هاي 76xxو 77xx جزو كارت هاي midrange طبقه بندي ميشن و ...... در اين لينك پايين هم كه براساس اطلاعات رسمي و قدرت كارت هاي گرافيكي سري 7xxx هست ميتونيد ببينيد كه همين طور هست.
غلط. کارت های اند سری 7 داریم, کارت درپیت سری 7 هم داریم, این مورد واسه تمامی کارت های گرافیک, چه انویدیا چه AMD هستش.

غلط. کارت های اند سری 7 داریم, کارت درپیت سری 7 هم داریم, این مورد واسه تمامی کارت های گرافیک, چه انویدیا چه AMD هستش.
خب دوست عزيز بنده هم همين رو گفتم كه
كارت هاي سري 7 به دسته هاي high end ، midrange ، entry level card تقسيم بندي ميشه.

هنوزم کسی از این حرفا میزنه ؟

یک جورایی با دوستمون موافقم !!! حالا چرا ( نگاه کاملا سطحی ) :
ببین PC رقیب نداره اما : یک کنسول عمر مفید داره مثلا 4 یا 5 یا 6 یا هر چند سال که باشه !!! و با پیشرفت تکنولوژی اونم پیشرفت میکنه و باز هم عمر مفید خودش و میکنه !!!! اما PC عمرش به همون پیشرفت بستگی داره تا میای به سیستم جدید عادت کنی چشم بهم بذاری باید ارتقا بدی حالا تا کی دوام داشته باشه معلوم نیست !!!

اقایون خانم ها به قولی قدیمی ها هر چیزی را بهر کاری ساختن
کنسول برای یکاره و pc هم برای یکار
واقعا من نتونستم درک کنم چرا این تاپیک ۵ صفحه رفته جلو؟؟؟؟!!!
بحت ram و هسته های cpu خیلی تخصصی تر از اینهاست که اینجا بخواین دعوا کنید. یکی میگه کمه یکی میگه زیاد
توجه داشته باشید قصد توهین به کسی را نداشته ام

اونهای که میگن این سخت افزار برای نسل بعد ضعیف هست هیچی از سخت افزار نمیدونن و فقط چار کلوم در مورد اعداد و ارقام یاد گرفتن خیال میکنن الان کارشناس علوم و فناوری دیجیتال از دانشگاه میشگان دارن..!

باش تو بلدی! برو همون اتاریت رو بازی کن
این تویی که وقتی یه عدد میبینی میگی وای چقدر بالا!!!! الان سونی بیاد بگه 1000 گیگ رم گذاشتیم تو میکی یا خدا چقدر زیاد!!!! ولی بگه 2 گیگ رم مفید گذاشتیم میگی وای چه اشغال!

ما نمیدونم والا. شما که واردی باز کن قضیه ۸ گیگ رم رو واسه ما.

Sent from my MT25i
فری،تو که خودت حسابی کف کرده بودی از کنسول جدید سونی؟؟:d

همونطور که دوستمون اشاره کرد،بحث در مورد مقدار رم و هسته های CPU خیلی تخصصی تر از این حرفاست که ما گیمرها بخوایم در موردش بحث کنیم.اما خب آدم میتونه با کمی فکر و گذاشتن اعداد و ارقام در کنار هم نتایج خوبی بگیره.الان هم طبق معمول جماعت PC باز ریختن اینجا طبق عادت همیشگیشون دارن به کنسول فحش میدن.

در اوایل این نسل بازیهایی مثل GEOW رو داشتیم که فک همه رو باز نگهداشته بود.حالا همون GEOW رو شما بیا با بازیهایی که الان ساخته میشه مقایسه کن.شما بیا آنچارتد 1 رو با آنچارتد 3 مقایسه کن.شما بیا گیرز 1 رو با گیرز 3 مقایسه کن.از طرفی حساب کن که این کنسولها تنها 512 مگ رم داشتن.(البته اگر درست یادم باشه PS3 رمش 256 بود)حالا بیا این 512 رو بگذار کنار 8 گیگ.حالا بگذریم از اینکه Gpu و Cpu هم کلی پیشرفت داشتن.یعنی بیش از 10 برابر قدرت رَم افزایش پیدا کرده.خب آدم با کمی فکر میتونه متوجه بشه که این کنسول چقدر قدرتمند هست و دست بازیسازها چقدر باز ــــــه.از طرفی PS4 دیگه اون پیچیدگی های PS3 رو نداره و بازی ساختن باهاش خیلی راحت هست.و البته مهمترین نکته،ابراز خرسندی کارمک هست.وقتی آدم تمام اینها رو میزاره کنار هم براحتی میفهمه که چه عنوان های شاخی در آینده ساخته میشه و بازیسازها چقدر آزادی عمل دارن.

حالا اینکه چرا الان پی سی گیمرها ریختن اینجا و دارن این جُک رو مطرح میکنن که PS4 ضعیف هست=))خودش یه سوال بزرگه.

جناب usa پس قدرت سخت افزاری یک وسیله رو با اندازه رم میسنجند! خیلی باحالی .
من کجا همچین حرفی زدم؟این جمله بنده هست:
حالا بیا این 512 رو بگذار کنار 8 گیگ.حالا بگذریم از اینکه Gpu و Cpu هم کلی پیشرفت داشتن.یعنی بیش از 10 برابر قدرت رَم افزایش پیدا کرده
رَم هم بسیار مهم هست.نکنه میخوای بگی رَم نقش هویج رو داره؟

چی شیر تو شیری شده اینجا :D
اینجا همه دارن جانب داری میکنن!
اونایی که pc دارن میگن pc اونایی که فن کنسولن طرف اون!
بهتره مقایسه رو تموم کنین! کلا از موضوع اصلی منحرف شدین
هرکس به یه وسیله علاقه داره! حالا شما هی cpu gpu و اینارو بزنین تو سر هم هیچ اتفاقی نمیفته! sony هم آخرش با همین مشخصات کنسول و روانه بازار میکنه و اکثرا همون کنسول و که ازش ایراد میگرفتن میخرن @};-

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or