rahyarpaul
کاربر سایت
طرح طرح خوبیه ،هر چند که بعید بتونه 600 گیگ رو با سرعت 4 مگمصرف کنینه آخه اونیکی خط ـه روش مخابرات نامحدود از قدیم داریم... فعلا نمیخوام و امکانش سخته اونو تخلیه کنم ...
آقا الان تو سایت شاتل و آسیاتک و هایوب همین خط رو میزنم اوکی میدن... فکر کنم اوکی باشه...
فقط یه سوال دیگه ... الان بین فن آوا و دیده بان نت موندم. برام دانلود مهم هست... من اصلا اهل گیم آنلاین به اون شکل نیستم ... پس پینگ زیاد اهمیتی نداره برام...
منتها طرح های دیده بان نت خیلی خوبن..
یه طرح داره 7200 گیگ یه ساله به مناسب روز مادرمیشه ماهی 600 گیگ ... سرعت 4 مگ ... خیلی خوبه انصافا ... درمیاد ماهی 22.500
فقط کیفیتشون نمیدونم جطوریه؟ بخصوص تو تهران کسی داشته ؟
چون با 4 مگ سرعتت تو بهترین حالت میشه 500 و روزی 12 ساعت باید دانلود کنی تا به اون رقم برسی
ولی در مورد کیفیت کاربراش کمند،و تو سایت همسایه کلا فرومش 25 صفحه جلو رفته
در نتیجه تعداد کسایی که میتونی تومنطقت که بتونن کمکت کنن تو خرید ازش ،محدودن.باید از هم محله ایات بپرسی منی که کرجم ،شاید تو شهر ما خوب باشه ولی باید ببینی تو منطقه شما چطوره
کاربر زیادی نداره،اما با این طرحها کاربراش قطعا زیاد میشن،اگه پهنای باندشون کافی باشه،که خیلی عالیه
ولی اگه پهنای باندشون کافی نباشه،قطعا در آینده به مشکل افت سرعت و .... برخورد میکنی.
لینک فروم همسایه رو برات پ.خ کردم (پیامات پرن رو همون پ.خ کلیک کن میری فروم همسایه)
بپرس ببین هم محله ایهات گرفتن یا نه
آخرین ویرایش:

میشه ماهی 600 گیگ ... سرعت 4 مگ ... خیلی خوبه انصافا ... درمیاد ماهی 22.500
ولی سرعت بهتر و مشکل حجم؟