خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
من امروز برای تخلیه خطم رفتم مخابرات تا بتونم از شرکت دیگه ای سرویس بگیرم. بهشون اطلاع دادم که بعد از تخلیه بزارن خطم مسی بمونه ولی در کمال تعجب تهدیدم کردن که اگر تخلیه کنی خطت رو فیبر نوری می کنیم و نمیتونی از هیچ شرکت دیگه ای سرویس بگیری. هر چقدر هم اعتراض کردم گفتن دست ما نیست از بالا به ما اینجوری گفتن. کارشون به جایی رسیده که با کمال وقاحت میخوان مشتریاشون رو با زور و تهدید نگه دارن. دوستان راه حل چیه؟ چه کاری میتونم بکنم؟ و این که اصولا تبدیل خط مسی به فیبر نوری در عرض چند ساعت و یا چند روز امکان پذیر هست و ممکنه فقط تهدید تو خالی باشه؟

تهدید توخالی نیست و اگر بخوان این کارو میکنند . برای خود من که 2 تا اینترنت دارم روی 2 تا خط مجزا دارم ، یکیش که از مخابرات بود یک شبه شد فیبر نوری و سرعت 4مگ نهایت نمیکشید ولی الان تا 24 مگ میکشه اما میگه فقط از خود ما باید بگیری . خط دیگر که از پارس بود همون مسی موند و 3مگ به زور میکشه با اینکه سیم کشی هم عوض کردم ، ولی میدونم اگر پارس رو تخلیه کنم میشه فیبر . چون کارشناس مخابرات برای تانوما اومده بود ساختمان ما و میگفت کسایی که adsl از جاهای دیگه دارند ، تخلیه کنند از ما بگیرند مشکل خط و نویزشون رو کامل حل میکنیم که این کار هم فقط با تبدیل به فیبر نوری شدن امکان پذیره . البته میتونید شکایت کنید به 195 ، افرادی بودند که با شکایت به 195 از فیبر دوباره تبدیل شدند به مسی .

دوستان خط خونمون تا 4 مگ بیشتر نمیکشه.
سر خط هم وصل کردم نهایتش همون 4 مگ بود. از طرف شاتل هم کارشناس اومد و تایید کردن بیشتر نمیکشه
راهی هست بتونم این مشکل رو برطرف کنم من سرویس 8 مگ احتیاج دارم
باید سیم کشی از بیرون عوض بشه؟ جایی هست این کار رو بکنن؟ برم مخابرات بگم درستش میکنن؟

Sent from my SM-G800H using Tapatalk

مخابرات به احتمال 99% میگه که بیا از خود ما سرویس بگیر خطتو درست میکنیم که اونم باز به احتمال 99% خطت فیبر نوری میشه و فقط از خود مخابرات میتونی سرویس بگیری . اگر فقط سرعت برات مهمه و پینگ و ترافیک برات مهم نیست ، میتونی اینکارو بکنی .

• Like
Reactions: MO021
مخابرات به احتمال 99% میگه که بیا از خود ما سرویس بگیر خطتو درست میکنیم که اونم باز به احتمال 99% خطت فیبر نوری میشه و فقط از خود مخابرات میتونی سرویس بگیری . اگر فقط سرعت برات مهمه و پینگ و ترافیک برات مهم نیست ، میتونی اینکارو بکنی .

اتفاقا هم پینگ و هم حجم برام مهمه و شاتل فعلا تو جفتش برام خوبه ولی دیدم اختلاف 4 مگ و 8 مگ 10 تومنه گفتم اگر راهی داره انجامش بدم تا خطم درست بشه که با این اوصاف باید بیخیالش شد
ممنون از راهنماییتون

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: qozmyox
تهدید توخالی نیست و اگر بخوان این کارو میکنند . برای خود من که 2 تا اینترنت دارم روی 2 تا خط مجزا دارم ، یکیش که از مخابرات بود یک شبه شد فیبر نوری و سرعت 4مگ نهایت نمیکشید ولی الان تا 24 مگ میکشه اما میگه فقط از خود ما باید بگیری . خط دیگر که از پارس بود همون مسی موند و 3مگ به زور میکشه با اینکه سیم کشی هم عوض کردم ، ولی میدونم اگر پارس رو تخلیه کنم میشه فیبر . چون کارشناس مخابرات برای تانوما اومده بود ساختمان ما و میگفت کسایی که adsl از جاهای دیگه دارند ، تخلیه کنند از ما بگیرند مشکل خط و نویزشون رو کامل حل میکنیم که این کار هم فقط با تبدیل به فیبر نوری شدن امکان پذیره . البته میتونید شکایت کنید به 195 ، افرادی بودند که با شکایت به 195 از فیبر دوباره تبدیل شدند به مسی .

خوشبختانه من مشکل نویز ندارم و با همین خط مسی داره تا 16 مگ رو میکشه. مشکل من اینه که برام قابل تحمل نیست وقتی می بینم شرکتی مثل داتک داره با 42 تومن 1100 گیگ (سرعت 8 مگ) اینترنت میده ولی من برای 175 گیگ باید 80 تومن به مخابرات پول زور بدم. این یعنی کلاهبرداری تو روز روشن. الان مخابرات کارش به جایی رسیده که برای حفظ سهم خودش به روش های غیر رقابتی رو آورده. از یه طرف خط ها رو فیبر نوری می کنه و با در دست گرفتن انحصار فیبر نوری شرکت های دیگه رو عملا از رقابت حذف می کنه و از طرف دیگه تو کیفیت اینترنت شرکت های دیگه مشکل ایجاد می کنه تا مشتریاشون رو ناراضی کنه. این کارهایی که مخابرات می کنه بیشتر شبیه یه گروه مافیاییه تا یه شرکت سرویس دهنده اینترنت. باید یه جوری جلوی دزدی های مخابرات گرفته بشه، نباید برای بدست آوردن منافع بیشتر، حقوق مصرف کننده رو زیر پا بذاره. نمیشه که گذاشت هر بلایی که خواست سر ما بیاره.

خوشبختانه من مشکل نویز ندارم و با همین خط مسی داره تا 16 مگ رو میکشه. مشکل من اینه که برام قابل تحمل نیست وقتی می بینم شرکتی مثل داتک داره با 42 تومن 1100 گیگ (سرعت 8 مگ) اینترنت میده ولی من برای 175 گیگ باید 80 تومن به مخابرات پول زور بدم. این یعنی کلاهبرداری تو روز روشن. الان مخابرات کارش به جایی رسیده که برای حفظ سهم خودش به روش های غیر رقابتی رو آورده. از یه طرف خط ها رو فیبر نوری می کنه و با در دست گرفتن انحصار فیبر نوری شرکت های دیگه رو عملا از رقابت حذف می کنه و از طرف دیگه تو کیفیت اینترنت شرکت های دیگه مشکل ایجاد می کنه تا مشتریاشون رو ناراضی کنه. این کارهایی که مخابرات می کنه بیشتر شبیه یه گروه مافیاییه تا یه شرکت سرویس دهنده اینترنت. باید یه جوری جلوی دزدی های مخابرات گرفته بشه، نباید برای بدست آوردن منافع بیشتر، حقوق مصرف کننده رو زیر پا بذاره. نمیشه که گذاشت هر بلایی که خواست سر ما بیاره.
دیگه شما خودت نگاه کن مخابرات دست چه ارگانی بعدش این کاراشون واستون عادی میشه. (3 پا)

سلام.
دوستان نصب اینترنت دردسر داره ؟ یا با خوندن یه مطلب تو نت میشه نصب کرد ؟

نه خیلی راحته
الان که تو همه سایتهای فروش اینترنت انلاین ثبت نام میکنن.مراحلشو انجام میدی.بعد از چند روز که خط رانژه شد پیامک میدن که وصل شده بعد میتونی زنگ بزنی شرکت یوزر و پی وی رو بگیری و مودمت رو کانفیگ کنی
کانفینگ مودمم که کاری نداره تو نت توضیحات اکثر مودم ها هست .اگر خودتم انجام ندی میان برات انجام میدن چون پولشو میگیرن :D

• Like
Reactions: RealMadrid C.F.
شرکت یوزر و پی وی رو بگیری و مودمت رو کانفیگ کنی
کانفینگ مودمم که کاری نداره تو نت توضیحات اکثر مودم ها هست .اگر خودتم انجام ندی میان برات انجام میدن چون پولشو میگیرن :D
همین منظورم کانفیگ مودم هست... تا حالا انجام ندادم :D
آره میدونم 15 تومن هزینه نصبشه، میگم چه کاریه اگه آسونه خودم انجام میدم دیگه.

اوکی دمت گرم.

• Like
Reactions: END_BOY

اوکی دمت گرم.

کاری نداره اب خوردنه تو نت تنظیمات اکثر مودم ها هست .مودم های جدید که قسمت کویک دارن خودشون اسم شرکت های ایران رو دارن تو لیست
انتخابشون کنی تنظیمات همون شرکت رو برات اکی میکنن میمونه یوز پس و وارد کنی و تمام . مودم قدیمی هم خودت دستی میتونی همه مراحل و انجام بدی تنظیم خاصی نداره فقط قسمتی که یوزر رو وارد میکنی مهمه
بعدشم که نت وصل میشه :D
اگه فکر میکنی سخته میتونی بگی بیان خونه برات انجام بدن یا مودم و ببری شرکت براتون کانفیگ کنن :D

• Like

اوکی دمت گرم.
البته اون 15 هزینه نصب در محل هست
ببری اونجا برات کانفیگ میکنن های وب که مجانی کانفیگ میکرد ولی قدیما مخابرات داشتم پول میگرفت

• Like
کسی از داتک سرویس داشته یا داره همین الان؟

این قضیه 1100 گیگش خیلی برای من خوبه

الان شاتل دارم و پایداری خوبی داره ولی حجم فقط 175 گیگ میده که اصلا قابل قیاس با حجم داتک نیست.

اما کیفیت هم برام مهمه. میخوام اگه کیفیت سرویس داتک قابل قبوله و مشکل خاصی نداره برم سمتش و امتحانش کنم.

سلام من داتک دارم و واقعا هم راضی هستم اما منطقه با منطقه فرق میکنه یعنی نمیشه با قطعیت گفت چون برای من خوبه برای شما هم خوبه اما اگر خطتون کشش داره سرویس 8 مگ هم به صرفه هست و حجمش رسما تموم نمیشه :دی
پیشنهاد میکنم تو منطقه مخابراتی که هستی اگر کسی داتک داره بپرسی ببینی راضی هست یا نه این بهترین راه فهمیدنش هست قبل خرید.

• Like
Reactions: Tidus & Shayne
توافقي مثبت ميان مديران عامل مخابرات ايران و آسياتك
تاریخ خبر : ۱۳۹۶/۱۲/۱۵

نه به انحصار در مخابرات و آری به رقابت در کیفیت

به گزارش روابط عمومی شرکت آسیاتک، با هدف رقابتی نمودن هرچه بیشتر بازار و تسهیل در ارائه خدمات ارتباطات ثابت و ایجاد فرصت های برابر و حداکثری از منابع و امکانات موجود، تفاهم نامه ای کم نظیر میان شرکت های مخابرات ایران و آسیاتک منعقد شد.

بر اساس این گزارش تفاهم نامه مورد اشاره در تاریخ ۱۳۹۶/۱۲/۱۵ در خصوص بهره برداری از Bit stream شرکت آسیاتک از شبکه مخابرات ایران در سراسر کشور بسته شد.

این گزارش حاکی است پس از تصدی گری مجید صدری به ریاست شرکت مخابرات ایران و رویکرد مثبت وی در خصوص گذر از انحصار در عملکرد مخابرات ایران و استفاده از توان علمی و فنی شرکت های خصوصی برای ارائه خدمات براساس مصوبه ی ۲۶۰ سازمان تنظیم مقررات، تفاهم نامه بهره برداری از Bit stream شرکت آسیاتک از شبکه مخابرات ایران میان این دو شرکت عقد گردید.

براساس این خبر شرکت آسیاتک می تواند پس از اجرای مراحل فنی، در سرتاسر کشور و در مراکز و خصوصا در کافو های نوری که پیش از این امکان ارائه خدمات در آن ها وجود نداشت، با استفاده از امکانات ایجاد شده ی شرکت مخابرات ایران ارائه سرویس و خدمات نماید. در همین راستا سید مجید صدری و محمد علی یوسفی زاده مدیران عامل دو شرکت طی تفاهمی، اجرایی نمودن این تفاهم نامه را تایید و امضا کردند.

لینک خبر

• Like
Reactions: pkarash
سلام. آقا ما خونمونو 4 ماهه عوض کردیم، دو تا خط تلفن داریم یکیش واسه هیمنجا بوده، یکیشم از خونه قبلی انتقال دادیم... چون هیچی سر درنمیارم و حال حوصله مطالعه هم ندارم با جزئیات میگم..
خلاصه الان میخوام اینترنت فن آوا بخرم، خطی که مال خونه قبلیمون بوده تو سایتش میزنه اوکی تهران - کاشانی، خط دیگمونو میگه ارائه سرویس امکان پذیر نیست... در صورتی که توی سایت دیده بان نت یا سایت دیگه میزنم، جفتش رو میزنه تهران کاشانی و اوکی..
زنگ زدم دو سه ساعت پیش به پشتیبانی فن آوا گفتم جریان چیه، گفت باید استعلام بگیری، 2 حالت داره، که گفت یا خطط فیبر نوری ـه و نمیشه یا اشتباهی زده شده که تو سایت های دیگه اوکی میدن :|
خلاصه نفهمیدم چی گفت... حالا باید چیکار کنم؟ کسی تجربه داشته...

سلام. آقا ما خونمونو 4 ماهه عوض کردیم، دو تا خط تلفن داریم یکیش واسه هیمنجا بوده، یکیشم از خونه قبلی انتقال دادیم... چون هیچی سر درنمیارم و حال حوصله مطالعه هم ندارم با جزئیات میگم..
خلاصه الان میخوام اینترنت فن آوا بخرم، خطی که مال خونه قبلیمون بوده تو سایتش میزنه اوکی تهران - کاشانی، خط دیگمونو میگه ارائه سرویس امکان پذیر نیست... در صورتی که توی سایت دیده بان نت یا سایت دیگه میزنم، جفتش رو میزنه تهران کاشانی و اوکی..
زنگ زدم دو سه ساعت پیش به پشتیبانی فن آوا گفتم جریان چیه، گفت باید استعلام بگیری، 2 حالت داره، که گفت یا خطط فیبر نوری ـه و نمیشه یا اشتباهی زده شده که تو سایت های دیگه اوکی میدن :|
خلاصه نفهمیدم چی گفت... حالا باید چیکار کنم؟ کسی تجربه داشته...
اگه خط قبلیت رو فن آوا اوکی هست که انتقال دادی،بزن رو همین بگیر.اصولا no ok رو نمیزنن مگه اینکه محل ساپورت نشه از نظر فیبر نوری،که اگه منطقه و پیش شماره فیبر باشه همه فیبرن
برا اطمینان یا با مرکز مخابراتیتون قسمت مشتریان تماس بگیر ،یا به شاتل و آسیاتک تماس بگیر اونا بهتر میدونن فیبره یا نه.بگو میخواستم سرویس بگیرم ،میخواستم بدونم خطم فیبره یا نه و امکان سرویس دهی هست یا نه.
اگه گفتن هست که ثبت نام کن و معلومه فیبر نیست ،خط میره برا رانژه،اگه pcm نبود رانژه میشه،اگه pcm بود باید بری از مخابرات بگیری فقط

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or