واقعا هیچ کس نیست داتک داشته باشه؟
من الان دیده بان نت دارم سرعت دانلود و حجمی که میده حرف نداره ولی پینگش مالی نیست، یک خط اضافه دارم تو خونه روش مخابراته میخوام تخلیه کنم گفتم داتک که بیشترم حجم میده اگه پینگشم بهتر باشه که بیام روش اگه کسی داره ممنون میشم وضعیت پینگشو بگه.
پ ن: آها انگار واسه مشهد هنوز سرویس نمیده کنسله
45 تومن؟ 8 مگ که قیمتش رو 50 تومن زده که با مالیات میشه 55.من داتک دارم سرعت دانلودش مثل بقیه جاهاس. من واسه خانواده اینو گرفتم فعلا که راضی هستن. ولی برای گیم خیلی مناسب نیست. یادمه چند ماه پیش زنگ زدم پشتیبانی پرسیدم ببینم سرویس مخصوص گیم دارن یا نه که گفتن ندارن و فعلا هم قصد ندارن همچنین سرویسی رو راه بندازن واسه همینم من رو یه خط دیگه از مخابرات سرویس گرفتم که باهاش فقط بازی میکنم. چون خانواده از سرعت داتک راضی بودن اونو تخلیه نکردم الان هم سرویس 8 مگ با 1100 گیگ حجم رو ماهی 45 تومن میدم.
داتک سرویس ۸ مگش از بقیه ارزونتره و در عین حال حجم خیلی بیشتری میده45 تومن؟ 8 مگ که قیمتش رو 50 تومن زده که با مالیات میشه 55.
مدت دار خرید داشتین و با تخفیف 45 تومن در اومد؟
45 تومن؟ 8 مگ که قیمتش رو 50 تومن زده که با مالیات میشه 55.
مدت دار خرید داشتین و با تخفیف 45 تومن در اومد؟
پیشنهادتون چیه؟
خیر به هیچ عنوان.برای بازی شاتل,پارس آنلاین و اسیاتک خوبه البته بستگی به منطقه و فاصله از مرکز مخابراتی هم دارهبچه ها برای بازی های وب رو پیشنهاد میکنین؟
والا فکر نکنم هیچ شرکتی مثل پیشگامان باشه که پینگش به اروپا زیر 90 باشه. فقط سرویس دهیش محدوده از قسمت پایین سایتش شمارتو چک کن ببین سرویس میده یا نه. من که هرکاری کردم حتی تماس با پشتیبانیش هم گرفتم ولی میگن تو کرج فعالیتمون محدوده.دیروز پیشگامانو چک کردم پیشگامانم آورده پایین و 42 تومن میده 8 مگو، 200 گیگم هست.
فقط وضعیت پینگشو نمدونم چجوریه! کسی داره؟
آسیاتک فک نکنم خوب باشه چون یکی از دوستان چند صفحه پیش پینگ گرفت کلا زیر 180 نبود.خیر به هیچ عنوان.برای بازی شاتل,پارس آنلاین و اسیاتک خوبه البته بستگی به منطقه و فاصله از مرکز مخابراتی هم داره