خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
با اینکه وزیر گفته تمام سایتای ایرانی باید داخلی حساب بشن و اون لیستای 500 سایتی که میدن باطله ولی همچنان دارن همینکارو ادامه میدن
شما ببین شاتل لند تو لیست 500 سایت مخابرات هست؟ اگه نیست که بین الملل حساب میشه
من های وب دارم شاتل لند جزو لیستشه دانلود میکنم داخلی حساب میکنه
ولی مشکلش اینه خیلی دیر آپدیت میکنن سایتو الان کلی بازی اومده یکیشم اونجا نیست

خوب مسئله اینه که شاتل لند جزوشون هست و بقیه isp ها هم فکر نکنم مشکلی داشته باشن
ولی این مخابرات اینطوره
حجمم الکی اومده 700 گیگ کرده بعد از سایت های منتخب دان میمنی میگه بین الملل هست

درود
یه بسته استانه مصرف 800 گیگ یک ماهه گرفتم (اسیاتک) ، ولی مشکلی که هست اینه که برای هر دانلود (مهم نیست از کجا ! چه سرور ایرانی و چه خارجی) دو برابر حجم فایل از ترافیکم کسر میشه !!!
ماجرا چیه ؟ بالاخره 800 گیگه یا نه ؟ :دی

درود
یه بسته استانه مصرف 800 گیگ یک ماهه گرفتم (اسیاتک) ، ولی مشکلی که هست اینه که برای هر دانلود (مهم نیست از کجا ! چه سرور ایرانی و چه خارجی) دو برابر حجم فایل از ترافیکم کسر میشه !!!
ماجرا چیه ؟ بالاخره 800 گیگه یا نه ؟ :D
800 گیگ داخلیه 400گیگ خارجی
فقط از سایتای منتخب خودشون که لیست دادن استفاده کنید هر 1گیگ 1گیگ کم میشه از بقیه سایتا چه ایرانی باشه چه غیر ایرانی دو برابر حجم کم میشه

• Like
Reactions: mobile1199
دوستان من می خوام از های وب تخلیه کنم برم یا از فن اوا بگیرم یا از داتک به نظر شما کدوم از نظر پینگ بهتره
و دوم اینکه این حجم های داتک برای بین الملل باید تقسیم بر چند بشه مثلا 16 مگ که گذاشته 3500 گیگ مصرف منصفانه چقدر حجم بین الملل داره ؟
اگه کسی از این دو شرکت اینترنت داره یه لطفی کنه یه تست از پینگش با سرور های اروپا بزاره لطفا

کسی هست با سایت شاتل لند برای دانلود مشکل داشته باشه؟
من نتم مخابرات هست و از شاتل لند که دانلود میکنم بین الملل حساب میکنه:(
شکایت ثبت کردم بعد زنگ زده میگه لینکاش خارج هست
انگاری با بچه داره صحبت میکنه
مخابرات کلا ترافیک داخلی حساب نمیکنه .....

800 گیگ داخلیه 400گیگ خارجی
فقط از سایتای منتخب خودشون که لیست دادن استفاده کنید هر 1گیگ 1گیگ کم میشه از بقیه سایتا چه ایرانی باشه چه غیر ایرانی دو برابر حجم کم میشه
خب تو جدیدترین لیستشون ، شاتل لند جزو سایت های منتخب بود ولی 2 گیگ دانلودم رو 4 گیگ حساب کرد :|
راهکار چیه ؟

دوستان من می خوام از های وب تخلیه کنم برم یا از فن اوا بگیرم یا از داتک به نظر شما کدوم از نظر پینگ بهتره
و دوم اینکه این حجم های داتک برای بین الملل باید تقسیم بر چند بشه مثلا 16 مگ که گذاشته 3500 گیگ مصرف منصفانه چقدر حجم بین الملل داره ؟
اگه کسی از این دو شرکت اینترنت داره یه لطفی کنه یه تست از پینگش با سرور های اروپا بزاره لطفا
توی پینگ که فن آوا حرف چندانی برای گفتن نداره ولی داتک رو یکی از دوستام گرفته راضیه. حجم بین الملل رو هم کلی حساب میکنه (یعنی همونی که توی لیستش زده کل حجم بین الملل هست).

البته قبل از این حجم 16Mb رو به صورت نامحدود گذاشته بود و هر چقدر میخواستی میتونستی استفاده کنی.

اگه خواستی فن آوا بگیری که باید بگم از نظر پشتیبانی واقعا پرفکت هستن و کوچکترین مشکل رو هم سریع برات پیگیری میکنن. از طرف دیگه داتک خیلی محدود سرویس دهی داره ولی خب حجم خیلی خوبی برای سرویس هاش در نظر گرفته.

در کل پیشنهادم اینه اگه تهرانی و پینگ خوب میخوای برو سراغ پیشگامان که هم حجم خوب داشته باشی هم پینگ عالی. تست پینگ فن آوا رو اینجا گذاشتم اگر مایل بودی ببین. تست پینگ پیشگامان رو هم یکی از دوستان زحمت کشیدن توی همون صفحه گذاشتن.

05191274310088767403.jpg

داتک دیگه چیه این جدید چقدر بین المللش زیاد مخصوصا 8 مگ و 16 مگ فقط 4مگش با دیده بانت یکی اون دوتای دیگه بیشتر\m/خدا لعنت کنه این انحصار فیبر رو و باعث و بانیش رو :((آدم می بینه این طرح ها رو واقعا حصرت می خوره اخه چرا فیبر نوری نباید بتونه بگیره~X(

• Like
Reactions: pkarash
نکته ای که در مورد داتک هست اینه که توی سرویس های با سرعت پایینتر هم به مشتری احترام گذاشته و حجم های بسیار عالی رو ارائه داده تا کسی از بابت کم اومدن مقدار ترافیک ماهیانه نگران نباشه. واقعا بعضی از شرکتای دیگه باید یاد بگیرن..

دوستان من از اینترنت اسیاتک استفاده می کنم هر سرویسی هم که میزنم ترافیک داخلی 2 برابر محسوب میشه راهیی هست که این قانون رو دور زد ؟؟؟اخه یعنی چی

سلام
کسی اینجا از طرح 1 مگ فن اوا گرفته؟
من امروز برام وصل کردن ولی سرعت دانلود 100 تاس چرا؟ کلا اینطوره یا چی؟
باید 128 باشه.
سرعت سرویسها برپایۀ بیت هست که سرویس 1مگابیت شما برابر با 128 کیلوبایت سرعت واقعی میشه.
اگه سرعت 1 مگابایت می‌خواین باید 8مگابیت بگیرین.

• Like
Reactions: *CATALAN*

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or