البته نمیتونیم که غلطه، باید انتظار همچین چیزی داشته باشیم و برای رسیدن بهش فشار بیاریم.نمیتونیم انتظار اینترنت 100 مگ یا 1 گیگ اروپا رو داشته باشیم
نمیتونیم انتظار منصفانه 1 ترا بایتی داشته باشیم
ولی باید پایه طرح از 8 مگ شروع بشه و حداقل حجم هم از 20 استارت بخوره
ولی چونکه فاصلمون تا مرکزمون زیاده این وضع ماست
یه طرف فشار آوردن اینه که وقت بذاریم واسه اون 4-5 دقیقهای که واسه گزارش و شکایت ازمون میگیره.
یه طرف دیگهش اینه که وقتی یه شرکتی داره کیفیت نامناسب ارائه میده بهش وفادار نمونیم. مطمئناً هیچ شرکتی ایدهآل نیست ولی خب مثل هر چیز دیگهای بحث بد و بدتره.
و طرف دیگهش اینه که هیچ وقت رضایت نداشته باشیم چون فرسنگها با ایدهآل فاصله داریم. یکی از کاربرای اینجا بود هر چی اعلام میکردن میومد میگفت خیلی خوبه، حتی اون چیزی که زمان وزیر قبلی اعلام شد
مشکلات زیرساخت باز از اوناست، این همه سال دارن آبونمان میگیرن (در کنار ردیف بودجهای دارن) اما تو بحث زیرساخت شدیداً کوتاهی کردن و الان ما با وجود اینکه آبونمان دادیم ولی باید چوب کوتاهی آقایون رو بخوریم.

قبلا رو 130 بود، چند ساعت دیگه هم تست میگیرم، امیدوارم وضعیتش بهتر بشه. اون سرعت آپلود هم باحاله، تکون نخورده
یکی نیست بگه آخه لامصب با 0.8 مگابیت چی میشه آپلود کرد
. من تو فکر اینم کلا یه ماه شارژ نکنم. کار واجبی داشتم با نت موبایل انجام بدم تا ببینیم چه اشی میپیزن برامون