خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
دقیقا همینو میگم منم، من نمی گم همچین چیزی رو نمی دن و شارژ نمی کنن... ولی میگم با این وجود همچنان اصل قضیه مشکل داره و کل نت داغونه و با یه شارژ شبانه درس بشو نیست... اینا بخوان کمک فنرو تعمیر کنن میزنن لاستیک و پنچر می کنن
اونو که همون اول گفتم
گفتم طرح خوبیه ،این منصفانه
اما به شرطی که سرعتها بجای 512 از 8 یا 16 شروع بشه و بعد حداقل سرعت به 1 تا 2 مگ برسه
ولی چونکه فاصلمون تا مرکزمون زیاده این وضع ماست
مگه قرار نبود قیمت ها یکی باشن و شرکت ها در حجم رقابت کنن؟!
به عنوان مثال 4 مگابیت 1 ماهه:
نه. قرار نبود
حداکثر قیمت رو اعلام کردن،گفتن پایینتر میتونید بدید الان شاتل سرویس 10 تومنی هم داره.
گفتن ما رو حجمهای ارائه شده نظارت میکنیم که از قدیم گرونتر نباشه،و تایید کردن و کارا تموم شده
الان حجمهای تایید شده رو گذاشتن
بعد اومدن در کنار تایید شده ها خودشون شرایطی گذاشتن یعنی اون سه مورد اضافی در اصل حکم جشنواره داره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: sharoshor
نمیتونیم انتظار اینترنت 100 مگ یا 1 گیگ اروپا رو داشته باشیم
نمیتونیم انتظار منصفانه 1 ترا بایتی داشته باشیم
ولی باید پایه طرح از 8 مگ شروع بشه و حداقل حجم هم از 20 استارت بخوره
ولی چونکه فاصلمون تا مرکزمون زیاده این وضع ماست
البته نمی‌تونیم که غلطه، باید انتظار همچین چیزی داشته باشیم و برای رسیدن بهش فشار بیاریم.
یه طرف فشار آوردن اینه که وقت بذاریم واسه اون 4-5 دقیقه‌ای که واسه گزارش و شکایت ازمون می‌گیره.
یه طرف دیگه‌ش اینه که وقتی یه شرکتی داره کیفیت نامناسب ارائه میده بهش وفادار نمونیم. مطمئناً هیچ شرکتی ایده‌آل نیست ولی خب مثل هر چیز دیگه‌ای بحث بد و بدتره.
و طرف دیگه‌ش اینه که هیچ وقت رضایت نداشته باشیم چون فرسنگها با ایده‌آل فاصله داریم. یکی از کاربرای اینجا بود هر چی اعلام می‌کردن میومد می‌گفت خیلی خوبه، حتی اون چیزی که زمان وزیر قبلی اعلام شد:D
مشکلات زیرساخت باز از اوناست، این همه سال دارن آبونمان می‌گیرن (در کنار ردیف بودجه‌ای دارن) اما تو بحث زیرساخت شدیداً کوتاهی کردن و الان ما با وجود اینکه آبونمان دادیم ولی باید چوب کوتاهی آقایون رو بخوریم.

من طرح 8 مگ 300 گیگ کلی رو از پارس آنلاین گرفتم، این تست سرعتم:

6885558056.png

سرعت دانلود با idm هم بین 900KB تا 1MB هست. اگر همین جور ثابت باشه خوبه. ولی پینگم بدتر شده :| قبلا رو 130 بود، چند ساعت دیگه هم تست میگیرم، امیدوارم وضعیتش بهتر بشه. اون سرعت آپلود هم باحاله، تکون نخورده :)) یکی نیست بگه آخه لامصب با 0.8 مگابیت چی میشه آپلود کرد :|

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM

6885558056.png

سرعت دانلود با idm هم بین 900KB تا 1MB هست. اگر همین جور ثابت باشه خوبه. ولی پینگم بدتر شده :| قبلا رو 130 بود، چند ساعت دیگه هم تست میگیرم، امیدوارم وضعیتش بهتر بشه. اون سرعت آپلود هم باحاله، تکون نخورده :)) یکی نیست بگه آخه لامصب با 0.8 مگابیت چی میشه آپلود کرد :|
پینگت با 130 فرقی نداره عملا ، 10 میلی ثانیه که چیزی نیست...
اپلودت هم بد نیست دیگه خوبه...ولی دانلودت کم داده بت زنگ بزن درس کن

آسیاتک با افتخار به انتهای جدول رفت
پیشگامان تعرفه های جدید را داد و به صدر رفت
تعرفه ها 1/3 هست یعنی برا 16 مگ 300 گیگ میده
بازم جای تعجب برام داره 60 گیگ هست 40 تومان
150 گیگ 50 تومان
یعنی 90 گیگ 10 تومن
_____
بعد فاصله 150 گیگ بعدی شده 30 تومن
یعنی 50 گیگ 10 تومن
_______
اینا رو شرکتها بر چه اساسی قیمت میزارن
34.png

6885558056.png

منم های وب 2مگ گرفتم، اینم تست سرعتم دقیقا با همین سروری که شما گرفتید:

Screenshot_98_.png

اونوقت هی بگید های وب بده:D
پارس آنلاین با این همه تبلیغاتش که ما سرویس گیم داریم و.. از های وب که به پینگ بالا معروفه، پینگش بالاتر شده:D
پ.ن: نمیدونم از موقعی که این سرویس جدیدارو گرفتم چرا اینقدر پینگم خوب شده! گفته بودن پارس آنلاین و های وب با هم ادغام میشن که از نقاط قوت هم استفاده کنن! فکر کنم واسه اینه اینقدر پینگش عالی شده (سرویس گیم و هیچی هم ندارم!)
: ))))

150 گیگ 50 تومان
یعنی 90 گیگ 10 تومن
_____
یعنی 50 گیگ 10 تومن
_______
34.png
فعلا که بابد بشینیم ببینیم چه بلایی سر تعرفه بقیه شرکتا میاد نمیتونیم هر دقیقه تخلیه کنیم =)) . من تو فکر اینم کلا یه ماه شارژ نکنم. کار واجبی داشتم با نت موبایل انجام بدم تا ببینیم چه اشی میپیزن برامون :|

6885558056.png

منم ۴ مگ پارس آنلاین گرفتم، پینگم رو ۱۳۰ بود. اما زنگ زدم، گفتم که پینگ بالا است و تو بازی مشکل دارم. بعد دو دیقه گفت براتون حلش کردم. الان پینگ اومده رو ۹۰ اینا. میخوای زنگ بزن شاید اوردنش پایین

• Like
Reactions: Frobary
فعلا که بابد بشینیم ببینیم چه بلایی سر تعرفه بقیه شرکتا میاد نمیتونیم هر دقیقه تخلیه کنیم =)) . من تو فکر اینم کلا یه ماه شارژ نکنم. کار واجبی داشتم با نت موبایل انجام بدم تا ببینیم چه اشی میپیزن برامون :|
من تا اردیبهشت دارم
احتمال میدم تو عید جشنواره ای بزارن همون موقع تمدید میکنم
اسیاتک اعلام کرده تو یلدا سورپرایز داره
به نظر میاد شبانه برمیگرده
و تعرفه های جدید میاد

150 گیگ 50 تومان
یعنی 90 گیگ 10 تومن
_____
یعنی 50 گیگ 10 تومن
_______
34.png

900 گیگ ۱ ماهه 80 تومن؟؟؟

چرا رقابت توی میزان حجم منصفانه راه انداختن؟؟ @-)
باید توی کیفیت و سرعت راه مینداختن...
چرا همیشه کارامون چپکیه :/
وقتي بيشتر خط ها بخاطر زير ساخت در بهترين حالت بيشتر از ٨مگ كشش ندارن چه رقابتي تو سرعت قراره ايجاد بشه؟ خيليا حتي خطشون يك مگ هم نميكشه مخابراتم كه براشون كاري انجام نميده حالا بيان سرعت ١٦مگ بهشون بدن بازم مجبورن رو همون مقداري كه خط ميكشه تنظيمش كنن
بطور كلي چپكي نيست درستش همينه ديگه زياد مشكل سر سرعت نيست سر حجم هست كه بايد وضعيتش بهتر بشه
900 گیگ ۱ ماهه 80 تومن؟؟؟
توي متن هم توضيح دادن كه يك به سه هست يعني ٩٠٠گيگ درواقع ٣٠٠ گيگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or