خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
وزیر گفته
در خصوص محدود شدن ترافیک پس از رسیدن به سقف مصرف منصفانه نیز قبلا عرض کرده بودم که پیگیری خواهم کرد. در مصوبه، کلمه حداقل قبل از صد و بیست و هشت کیلو بیت اضافه و ابلاغ شد و این امکان بوجود آمده که شرکتها در این محدودیت نیز با یکدیگر رقابت نمایند.
شاید تو حجم رقابت کنن ولی همشون سرعت رو به پایین ترین سطح میرسونن تا مجبور بشی حجم بخری یا سرویس جدید بگیری
قرار بود هفته قبل اعلام کنی حداقل حجمو
اینم خوشش اومده ،یه رقابت گرفته دستش داره مورد عنایت قرار میده.

وزیر گفته

شاید تو حجم رقابت کنن ولی همشون سرعت رو به پایین ترین سطح میرسونن تا مجبور بشی حجم بخری یا سرویس جدید بگیری
قرار بود هفته قبل اعلام کنی حداقل حجمو
اینم خوشش اومده ،یه رقابت گرفته دستش داره مورد عنایت قرار میده.
البته به جز یوزنت که بعد از رسیدن به سقف ترافیک ماهانه، سرعت رو تا یک هشتم سرعت خریداری شده کم می‌کنه. البته شبانۀ مجانی نداره و فقط تو دو تا استان کار میکنه.

2w1i_untitled_thumb.png
2w1i_untitled.png
http://uupload.ir/files/2w1i_untitled.png
دوستان من از مخابرات سرویس میگیرم
میخواستم یکی از این طرحهای جدید رو تهیه کنم
کشش خط من چقدره ؟

مگه قرار نبود قیمت ها یکی باشن و شرکت ها در حجم رقابت کنن؟!
به عنوان مثال 4 مگابیت 1 ماهه:
پارس آنلاین داره تخلف میکنه و این کارش غیر قانونی هست. هیچ isp جز پارس آنلاین اینکارو نکرده پس به احتمال زیاد بزودی جلوشو میگیرن.

• Like
Reactions: sharoshor
  • Like
Reactions: Patient Zero
الان معمولا چه سرعتی دارین؟ چون این خطتتون تو محدوده ۵۱۲ کیلوبیت بیشتر کشش نداره
حدود 60 الی 65 ، 512 نامحدود مخابراته
الان راهی نیست که کشش خط رو افزایش بدن؟ من طرح با حجم بالا میخواستم تهیه کنم الان باید چکار کنم ؟:((

حدود 60 الی 65 ، 512 نامحدود مخابراته
الان راهی نیست که کشش خط رو افزایش بدن؟ من طرح با حجم بالا میخواستم تهیه کنم الان باید چکار کنم ؟:((
طرح با حجم بالا رو می‌تونید تهیه کنید ولی با این سرعتی که خطتتون جواب میگه اگه تو یک ماه 24 ساعت هم در حال استفاده باشین 150 گیگ بیشتر نمیتونید مصرف داشته باشید.
براساس میزان ساعتی که در ماه مصرف دارین یه سرویس رو انتخاب کنید.

• Like
Reactions: Patient Zero
الان متوجه شدم طرحی رو که 3 ساله دارم از مخابرات میگیرم و هزینه ی سالانه ش (بدون احتساب حجمی که در هر ماه خریداری میکردم) 87 هزار تومن بود، دقیقا همون طرح و همون حجم اولیه قیمتش رو 475هزار تومن زده، اونم با مصرف منصفانه.

آدم متحیر میمونه واقعا.

• Like
Reactions: Abolfazl3007

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or