montazery
کاربر سایت
من اینجا یه اشتباهی کردم سرعتارو قاطی کردم 4 مگ و 2 مگ رونه داخلی انقده،قبلا 8 مگ 100 بود 40 تومن و 4 مگ هم 50 گیگ 25 تومن.
احتمالا سرویس رو از حالت گیمینگ خارج کردند که snr بالا رفته. 10 میلی ثانیه افزایش پینگ زیاد مهم نبست. به کم شدن نویز می ارزه.متاسفانه 20
لندن 140
مخابرات که گیمینگ ندارهاحتمالا سرویس رو از حالت گیمینگ خارج کردند که snr بالا رفته. 10 میلی ثانیه افزایش پینگ زیاد مهم نبست. به کم شدن نویز می ارزه.
زره مفتهطبق گفته پارس افلاین
نگران حجم شبانه نباشید خودش دوباره شارژ میشه و این حجمها الکیه
اون بخش اولش که دزدیه، یه زنگ به خودشون بزن اگه اصلاح نکردن به 195 زنگ بزن ببین چی میشه. 195 تو شکایت از ISP طبق تجارب من خوب رسیدگی میکنه معمولاً.جالبه من 6 روز دیگه هنوز از سرویس حجمی مونده بعد صبح تعجب کردم چرا انقدر حجم کم میشه دیدم بله ترافیک خارجی رو دو برابر برا داره حساب میکنه دستشون درد نکنه (فن آوا) شبانه هم ورداشتم یه فرمول تخیلی گذاشتن براش نامحدود نیست دیکه
دلیل نداره بیا دروغ بگن،زره مفته
البته راستم میگه نباید نگران شبانه بود باید نگرانه کلش بود شبانه روزانه نداره
داداش اینا اگه خیلی دلسوز بودن ما وضعمون این نبود، مطمین باش پارس انلاین به فکر مشتری هاش نیس اینام همه خر کردنه مردمه...دلیل نداره بیا دروغ بگن،
میتونن بگن همینه که هست 5 تومن دارید میدید ما بهتون 200 گیگ شبانه داریم میدیم از خداتون باشه
وقتی خودشون بارها تو تلگرام و اینستاگرامشون میگن بعد اتمام بازم شارژ میشه حرفشون رو باید قبول کرد
مگه اینکه خلافش تو این یه ماه اثبات بشه
سرعت ۸مگ میشه ۱مگیه سوال، سرعت 8 مگابیت تا 400-500 کیلوبایت سرعت میده؟ چون قبلا که پارس آنلاین تا 16 مگابیت باز میذاشت کشش خط من پایین بود و نهایت سرعت 400-500 کیلوبایت میرفت. الان اگه 8 مگ بگیرم اینقدر سرعت میره؟
کشش خطم هم اینقدره:
ممنون.سرعت ۸مگ میشه ۱مگ
خطتون تا ۱۰ مگ میکشه
زنگ بزن پشتیبانی ، منم های وبم 2مگ گرفتم 100 کیلوبایت بهم سرعت میداد زنگ زدم درستش کردن، اگه دیدی پشتیبانی میپیچونه یا حالیش نیست فردا برو مخابرات حضوری.خیر سرم ۱۶ مگ مخابرات گرفتم خط هم رو ۱۸ بستن ولی بیشتر از ۲۰۰-۳۰۰ تا سرعت نداره![]()