خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
کسی سرویس جدید از پارس آفلاین خریده؟ سرویس 55 تومنی خریدم که سرعت 8 مگ هست و 300 گیگ برای روزانه ترافیک داره و 160 گیگ برای شبانه.

وقتی که سرویس رو خریدم تقریبا نیم ساعت بعدش توی سایتشون رفتم تا ترافیک رو چک کنم که ترافیک رو 150 گیگ زده. این الان طبیعیه؟ مگه من 300 گیگ نخریدم؟ چرا نصف شد؟

البته میدونم که نصف ترافیک برای بین الملله ولی توی سایت چرا راجع به اون نصف دیگه هیچی ننوشته؟ نکنه شرکتش بعدا ادعا کنه که من ترافیک داخل و خارجم در مجموع 150 گیگه؟

کسی سرویس جدید از پارس آفلاین خریده؟ سرویس 55 تومنی خریدم که سرعت 8 مگ هست و 300 گیگ برای روزانه ترافیک داره و 160 گیگ برای شبانه.

وقتی که سرویس رو خریدم تقریبا نیم ساعت بعدش توی سایتشون رفتم تا ترافیک رو چک کنم که ترافیک رو 150 گیگ زده. این الان طبیعیه؟ مگه من 300 گیگ نخریدم؟ چرا نصف شد؟

البته میدونم که نصف ترافیک برای بین الملله ولی توی سایت چرا راجع به اون نصف دیگه هیچی ننوشته؟ نکنه شرکتش بعدا ادعا کنه که من ترافیک داخل و خارجم در مجموع 150 گیگه؟

300 گیگ داخلی = 150 گیگ خارجی
توی پنل وقتی 1 گیگ داخلی استفاده کنید ، از ترافیک شما 500 مگ کم میکنه

داداش اینا اگه خیلی دلسوز بودن ما وضعمون این نبود، مطمین باش پارس انلاین به فکر مشتری هاش نیس اینام همه خر کردنه مردمه...
اتفاقا دلایل خیلی زیادی هم واسه دروغ گفتن هست واللا من تا حالا جز کتمان حقیقت و دروغ از این ای اس پی ها ندیدم
تا یه چند وقت دیگه معلوم میشه،اگه گرفتن و بقیه بعد اتمام حجم شبشون دوباره شارژ شد که معلوم میشه راست گفتن
هیچ گر به ای محضض رضای خدا موش نمیگیره ،اینو میدونم
ولی پارس چون در قیاس با اسیاتک و شاتل لند کمبود vod داره مجبوره با شبانه مشتری جذب کنه

ساپورت پارس آفلاین هم همش میگه dns عوض کن.فرقی نداره چه مشکلی باشه . یکی از ساپورتهای پیشگامان کُلاً نمیدونست لینک سایتشون چیه,از من میپرسید /:)
پشتیبانی شاتل که اینجوری شده دیگه:
- سلام خسته نباشید
+ مشکل سراسریه، سلام بفرمایید:دی

داداش سرعت دانلودت تغيير نكرده با سرويس جديد؟

تا یه چند وقت دیگه معلوم میشه،اگه گرفتن و بقیه بعد اتمام حجم شبشون دوباره شارژ شد که معلوم میشه راست گفتن
هیچ گر به ای محضض رضای خدا موش نمیگیره ،اینو میدونم
ولی پارس چون در قیاس با اسیاتک و شاتل لند کمبود vod داره مجبوره با شبانه مشتری جذب کنه
دقیقا همینو میگم منم، من نمی گم همچین چیزی رو نمی دن و شارژ نمی کنن... ولی میگم با این وجود همچنان اصل قضیه مشکل داره و کل نت داغونه و با یه شارژ شبانه درس بشو نیست... اینا بخوان کمک فنرو تعمیر کنن میزنن لاستیک و پنچر می کنن

داداش سرعت دانلودت تغيير نكرده با سرويس جديد؟

اتفاقا شدیدا افت کرده. توی سرویس قبلی 1.3 مگ بود ولی الان 50 کیلو شده.

چند بار زنگ زدم و همش توی نوبت بودم و نفر 17 ام و 20 ام و غیره بودم.

صبر می کنم تعداد زنگ ها کمتر بشه و بعدش تماس میگیرم و ماجرا رو پیگیر میشم تا ببینم شرکت "دزد آفلاین" داره چکار میکنه دقیقا :|:-w

اتفاقا شدیدا افت کرده. توی سرویس قبلی 1.3 مگ بود ولی الان 50 کیلو شده.

چند بار زنگ زدم و همش توی نوبت بودم و نفر 17 ام و 20 ام و غیره بودم.

صبر می کنم تعداد زنگ ها کمتر بشه و بعدش تماس میگیرم و ماجرا رو پیگیر میشم تا ببینم شرکت "دزد آفلاین" داره چکار میکنه دقیقا :|:-w
عزیز اسپلیتر و اینارو جدا کن و مودم مستقیم به خط وصل کن ..

• Like
Reactions: x410xDragon
30177596977665940768.jpg

از وقتی این سرویسای جدید مخابرات رو گرفتم یه سری بخش اضافه شده.اون اینترنت داخلی و بین الملل که اوکیه و مربوط به طرحه ولی اون اینترنت اصلی چیه؟کلا مربوط به چیه؟
این بخشم یه حجم جداگانه کم میکنه؟بعد مخابرات رایگان نداره که نه اپلود و نه شبانه اون مقدار مصرفی که زده واسه چیه؟

هی می خوام یه چیزایی بنویسم :| متاسفانه نمیشه...
لب کلام، من این اینترنتو به کی شکایت کنم؟؟؟؟ تازه داشتیم به همین چندرغاز سرعت لاکپشتیمون عادت می کدیم زدن قطع نخاعش کردن... می ترسم یکم دیگه تعریف کنیم از نت کلا دسترسی رو قطع کنن

وزیر گفته
در خصوص محدود شدن ترافیک پس از رسیدن به سقف مصرف منصفانه نیز قبلا عرض کرده بودم که پیگیری خواهم کرد. در مصوبه، کلمه حداقل قبل از صد و بیست و هشت کیلو بیت اضافه و ابلاغ شد و این امکان بوجود آمده که شرکتها در این محدودیت نیز با یکدیگر رقابت نمایند.
شاید تو حجم رقابت کنن ولی همشون سرعت رو به پایین ترین سطح میرسونن تا مجبور بشی حجم بخری یا سرویس جدید بگیری
قرار بود هفته قبل اعلام کنی حداقل حجمو
اینم خوشش اومده ،یه رقابت گرفته دستش داره مورد عنایت قرار میده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or