خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
فن اوا رکورد شرکتهای مشهور رو زد
تعرفه ها
حجم ها اینترانت هستند.برای اینترنت حجم رو تقسیم بر دو کنید.

فوق العادس
البته طرح رو هواس و چون تازه در حال اجراس شاید باقی سرویس دهنده ها هم تغییر بدن مثل کاری که شاتل انجام داد
جالبه که قیمتای همشون یجورین ولی حجما متفاوته
درکل امیدوارم واقعا زمینه رقابت ایجاد بشه

شما زمان دایل آپ رو در نظر بگیرید دیگه :D با بدبختی باید سایت باز کنید
البته اینجور که گفتن سرویس دهنده ها میتونن سرعت های مختلف رو برای بعد از اتمام مصرف منصفانه درنظر بگیرن که تو این هفته اعلام میکنن
امیدوارم یه سرعتی در نظر بگیرن که بشه حداقل سایت باز کرد

طرحای فن آوا فوق العادس !
کاش آسیاتک هم این دانلود شبانه رو بزاره،آسیا دی ال هم دایر باشه همزمان :D
نت فن آوا از نظر پینگ تعطیله ! هرکی سرویس بگیره باید فاتحه انلاین بازی کردنو بخونه ! :|
ولی انصافا قیمتش عالیه !

خب td lte که مشکل رو حل نمیکنه !
شما میتونی 50 تومن بدی 8 مگ 80 گیگ شاتل بخری و دانلود شبانه از 2 تا 7 همراه اول هم ماهانه 15 تومن هست که راحت شبی 50 گیگ میشه دانلود کرد .
مشکل اصلی زمانی شروع میشه که همراه اول و ایرانسل بخوان شبانه ها رو بردارن :((:((

که برمیدارن
زمزمه اش هست.

عیب نداره سقف مصرف رو بیارن پایین دانلود شبانه بذارن.
ولی خودمونیم اینم همون قدیم شد که پس کلا چیکار کردن؟!!!!
الان نامحدود یعنی چی؟؟؟؟!!!!!!

همه طرحها به بیتن
کی اینا میخان بفهمن زمان بایت تموم شده :|
با این خطای داقون

متوجه منظورتون نشدم !

فکر کنم کل جهان سرعت رو به بیت میگن ، حتی برنامه های تست سرعت هم سرعت رو به بیت نشون میدن، چیزایی که اینا باید بفهمن قیمت پایینتر و حجم بالاتر و همونطور که خودت گفتی بهبود خطها تا بشه سرعتای بالاتری هم داشت و عدم انحصار فیبرنوری

فکر کنم دیگه الان 200 گیگ برای یه ماه خوب باشه.حالا نهایت ماهی 100 گیگ هم آپدیت واینا انجام بدیم
ولی خوبی این طرح ها اینه همینطور که از الان شروع شده به خاطر رقابت هم که شده شرکت ها مدام مجبور میشن سرویس هاشون رو بهتر کنن و به نظرم در آینده بهترم میشه
بعضی ها هم که توقع دارن با 80 تومن نامحدود نامحدود بشه باید اینم در نظر بگیرن که اصلا زیرساخت های گشور در حال حاضر این اجازه رو بهشون نمیده و همچین چیزی حداقل الان شدنی نیست ولی با این طرح ها به نظرم در آینده بهتر میشه

اگه پارس آنلاین شبانه رو حذف نکنه این طرح های جدیدش نسبتا خوب هستن. تا اونجایی که من متوجه شدم پارس آنلاین تفکیک نمیکنه، یعنی هر چی اینترنت داخلی استفاده کنیم به اندازه نصف از کل حجم کم میشه، اگه واقعا اینجوری باشه به نظرم خوبه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or