MobbMicc
کاربر سایت
100 بین الملل و داخلی 200 . یعنی اگه از داخلی 100 گیگ دانلود کنی 50 گیگ کسر میشهمن یه نکته ای رو نفهمیدم، الان پارس آنلاین سرویس 16 مگ 100 گیگ ترافیک بین الملل هست یا نصف میشه و فقط 50 گیگ بین الملله؟
100 بین الملل و داخلی 200 . یعنی اگه از داخلی 100 گیگ دانلود کنی 50 گیگ کسر میشهمن یه نکته ای رو نفهمیدم، الان پارس آنلاین سرویس 16 مگ 100 گیگ ترافیک بین الملل هست یا نصف میشه و فقط 50 گیگ بین الملله؟
خب td lte که مشکل رو حل نمیکنه !دوست عزیز من در حال حاضر 68 تومن ماهی میدم واسه 20 گیگ و سرعت 13 مگابیت با idm میگیرم پارس انلاین . ولی شبانه 2 تا 7 رایگانم . همه بازیا چه pc چه ps4 با همین 68 تومن دانلود میکنم. 50 گیگ واقعا حجمی نیست. همین هفته قبل mgsV و AC origins و دانلود کردم شبانه . و کلیم یوتیوب و انلاین بازی کردم. متاسفانه اونایی که نهایت استفاده شون از وب مربوط میشه به تلگرامو اینستا و جوک خوندن و فیلمای تلگرامی دانلود کردن، قشنگ حال میکنن با این طرحا. پارس انلاین 100 گیگ))))) وای چه زیاد میتونم gears 4 رو تا 80 درصد دانلود کنم بعدشم تا اخر ماه تموم میشه دانلودش بابا خدا رو شکر زندگی زیباست وزیر به فکر منه. دیگه چیزی واسه از دست دادن نداریم ما گیمرا. پارس انلاینم قشنگ خود کشی داره میکنه با این بسته ها مگه اینکه شبانه ای چیزی بذاره. ظارا یه روتر td-LTE افتادیم اگه وضع این باشه.
تو اینستاگرامشون که اگه انتقاد کنی بلاکت میکنن. اما تو قسمت صدای مشتری شکایت کنید شاید اگه تعداد اعتراضا زیاد بشه تاثیری داشته باشهجایی هست بشه به پارس آنلاین انتقاد کرد ؟ شاید مثل شاتل درستش کردن
در اصل 80 گیگ ارائه میدن و این 160 گیگ سقف مصرفیه که میتونی از اینترنت داخلی انجام بدی . چون ترافیک داخلی نیم بهاست 160 رو تقسیم بر 2 میکنیم که میشه 80دوستان این طرح 8 مگ شاتل، ترافیک 160 گیگ، به قیمت 50 تومن به شکل ماهانه هست؟ اگر باشه برای من خوب هم میشه چون من قبلا آرت 3 داشتم و 50 تومن میدادم که هم کمتر دانلود میکردم و هم سرعتم کمتر بود. دانلودهای اصلی و سنگینم هم از طریق طرح شبانه همراه اول انجام میدادم.
تا 12 آذر البته فکر کنم بشه 1 روزارائه اینترنت پرسرعت نامحدود(مصرف منصفانه) با اعلام تعرفه از سوی شرکتهای ارائهدهنده خدمات اینترنتی(ISPها) در آستانه اجرا قرار گرفت اما بار دیگر به تعویق افتاد.
برخي ابهامها مانند اختلافنظر در مورد چگونگي محاسبه و اعمال سقف مصرف اينترنت منصفانه، افزايش تعرفههاي اينترنت بهخصوص براي مشتركان كممصرف و پيششرطهاي شركتهاي اينترنتي براي ارائه اينترنت پرسرعت به كاربران، موجب تعويق اعمال اين تعرفهها به مدت 2روز(تا12آذر) و موكول شدن آن به بعد از نشست شركتهاي اينترنتي شد.
ه
فوق العادس
شما زمان دایل آپ رو در نظر بگیرید دیگهاین سرعتی که میگن به 128 کیلو بیت بر ثانیه کاهش پیدا میکنه میتونه با این سرعت سایتی مثل بازیسنتر رو میتونه بالا بیاره؟؟؟
این خیلی عالی شده