King-1
کاربر سایت
والا سرعت دانلودم رو 3 مگهخطتتون تا 16 مگ میکشه؟
طرح همسفر 2 مخابرات فعال کردم که طبقه گفته خودشون 16 مگ هست در ضمن خط ما فیبر نوری هست
والا سرعت دانلودم رو 3 مگهخطتتون تا 16 مگ میکشه؟
پارس انلاینم سرعت درست حسابی نداره، نهایت سرعتی که تا الان میفروخت ۲ مگابیت بود! در صورتی که بقیه تا ۱۶ مگابیت هم رفتن!این از مال شاتل بهتره
مال شاتل 17 گیگش میشه بین الملل و بقیش میشه داخلی ( 500 تا سایت فقط شامل داخلی میشن)
اما پارس آنلاین مصرف آزادانه زده
مال های وب بهتره از پارس آنلاین ولی باید مسائل پینگ و این چیزارم در نظر گرفت
من با خود بچه هامون که اونجاست گفتم،گفت اینجوریهمن زنگ زدم پشتیبانی آسیاتک
گفت از این حجم ها که زدیم، نصفش میگه داخلی نصفش بین الملل
مثلا 2 مگش : 25 گیگش برای داخلی و 25 گیگش برای بین الملل
قدیما پارس خیلی خوب بودپارس انلاینم سرعت درست حسابی نداره، نهایت سرعتی که تا الان میفروخت ۲ مگابیت بود! در صورتی که بقیه تا ۱۶ مگابیت هم رفتن!
توی بازی های انلاین هم پینگ زیر ۱۵۰ نمیاد
از طرفی به شدت حجم میخوره،
تنها برتری که داره اینه خیلی قطعیش کمه.
در کل اخرین انتخابتون پارس انلاین باشه، یک شرکت گرون فروش و حجم خور....
این 16 مگ بیت هست یعنی باید تقسیم 8 کنی میشه بایتوالا سرعت دانلودم رو 3 مگه
طرح همسفر 2 مخابرات فعال کردم که طبقه گفته خودشون 16 مگ هست در ضمن خط ما فیبر نوری هست
با پشتیبانی صحبت کردم و ایشون تایید کردن که تمدید طرح های اکو شاتل برای یک سال بطور کاملا رایگانه و ما فقط همون هزینه دانلود شبانه که 105 تومنه رو میدیم و از این به بعد فقط هزینه حجم اضافی رو پرداخت میکنیم. در نتیجه برداشتی که شما داشتین اشتباه بود!خیلی سادس با 1525 تماس بگیرید.
به هیچ عنوان حجم خوری مشاهده نکردم تو پارس آنلاین.پارس انلاینم سرعت درست حسابی نداره، نهایت سرعتی که تا الان میفروخت ۲ مگابیت بود! در صورتی که بقیه تا ۱۶ مگابیت هم رفتن!
من نتم پارس انلاینه، یه عکس از اسپید تست قدیمی می ذارم، یکی هم الان میگیرم...به هیچ عنوان حجم خوری مشاهده نکردم تو پارس آنلاین.
از لحاظ پینگ هم که با کیفیت ترین نتی بوده که دیدم ! پینگم پایدار دورو بر 100-120 ه. ممکنه منطقه مخابراتی شما خوب نبوده باشه
شما اشتباه متوجه شدی!!!با پشتیبانی صحبت کردم و ایشون تایید کردن که تمدید طرح های اکو شاتل برای یک سال بطور کاملا رایگانه و ما فقط همون هزینه دانلود شبانه که 105 تومنه رو میدیم و از این به بعد فقط هزینه حجم اضافی رو پرداخت میکنیم. در نتیجه برداشتی که شما داشتین اشتباه بود!
سرویس با سرعت ۲ مگابیت میخری؟ سرعت دانلودت چنده شبا؟ من که نهایتش ۵۰۰ میرهپارس آنلاین شبانه اش خیلی خوبه، من هر شب حدود 20 گیگ رو میتونم بگیرم. باز از ساعت 8 تا 10 صبح هم ماهی 2 تومن میدی که میشه 8 گیگ هم اینجا گرفتاز این لحاظ واقعا خوبه، اگر قرار باشه شبانه رایگان رو بردارن که خب دیگه به درد نمیخوره
![]()
حقیقتش شبانه فقط با X1 دانلود میکنم که اونم مگابیت میزنه و البته معمولا عددی که نشون میده یه کم بیشتر از سرعت واقعی هستسرویس با سرعت ۲ مگابیت میخری؟ سرعت دانلودت چنده شبا؟ من که نهایتش ۵۰۰ میره
حجم خوری رو نمیدونم اما در زمینه پینگ پارس آنلاین از نظر من بهترین ISP ایرانهپارس انلاینم سرعت درست حسابی نداره، نهایت سرعتی که تا الان میفروخت ۲ مگابیت بود! در صورتی که بقیه تا ۱۶ مگابیت هم رفتن!