خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
فکر نمی‌کنم با گذشتن از سقف مصرف سرعت رو کم کنن بلکه کلا اینترنت قطع میشه. این چیزی بود که من تو زومیت خوندم
عباسی شاهکوه درباره‌ی مدل عرضه‌ی این طرح در دنیا توضیحاتی ارائه کرده است. به گفته‌ی وی، در دنیا دو مدل برای روش اتصال محور وجود دارد. در مدل اول وقتی مصرف کاربر از سقف مجاز عبور کند، سرعت را کم می‌کنند و در مدل دوم با گذشتن از سقف مجاز به کاربر امکان خرید حجم اضافه می‌دهند. در اجرای این طرح در ایران، مدل دوم انتخاب شده است.
الان اینا با اون طرح های غیر حجمی که ترافیک داخلی و خارجی مجزا داره چه فرقی دارن؟!

• Like
Reactions: Annunaki ™
جایی ندیدم گفته باشن 10گیگ تموم بشه حجم نخرید قطع میشه (فکر کنم یجا خونده بودم سرعت کاهش پیدا میکنه شایدم اشتباه میکنم)
اگه بخوان قطع کنن دردسرای خودشون کمتر نمیشه که هیچ بیشترم میشه احتمال خیلی زیاد سرعت کم میکنن

دیگه 512 تا 2مگ مربوط به کسیه که فقط تلگرام لود میکنه بهانه های عجیبی میارید
بحث سر اینه که سرویس های پر سرعتتر فقط سرعتشون تا حداقل سرعت گفته شده پایین میاد یا کار دیگه ای میخوان بکنن
خط ما بيشتر از ٢ مگ ساپورت نميكنه (اينطور كه بهم گفتن) در نتيجه براى من نمى ارزه برم مثلا ٦ تا ٢٠ مگ بگيرم! از طرفى هم ميخوام نهايت سرعت يعنى ٢ مگ رو استفاده كنم نه اينكه وقتى تموم شده سرعت بره روى ٥١٢
پ.ن:
فکر نمی‌کنم با گذشتن از سقف مصرف سرعت رو کم کنن بلکه کلا اینترنت قطع میشه. این چیزی بود که من تو زومیت خوندم

الان اینا با اون طرح های غیر حجمی که ترافیک داخلی و خارجی مجزا داره چه فرقی دارن؟!
هيچى پس! ما هم فهميديم معناى نامحدود چى هست!!

هر گیگ حجم اضافه بر سقف تعیین شده 3 هزار تومان

عباسی درباره پایان حجم و نیاز به خریداری حجم بیشتر، توضیح داد: برای مصرف بیشتر از سقف تعیین شده، قیمت هر گیگ ترافیک مشخص شده که تقریباً مشابه قبل است و هر گیگ ترافیک بین‌الملل 3 هزار تومان و هر گیگ ترافیک داخلی با نصف قیمت آن فروخته می‌شود.
واضح داره میگه سرویس حجمیه و باید حجم بخرین سرعت رو کم نمیکنن

هر گیگ حجم اضافه بر سقف تعیین شده 3 هزار تومان

عباسی درباره پایان حجم و نیاز به خریداری حجم بیشتر، توضیح داد: برای مصرف بیشتر از سقف تعیین شده، قیمت هر گیگ ترافیک مشخص شده که تقریباً مشابه قبل است و هر گیگ ترافیک بین‌الملل 3 هزار تومان و هر گیگ ترافیک داخلی با نصف قیمت آن فروخته می‌شود.
واضح داره میگه سرویس حجمیه و باید حجم بخرین سرعت رو کم نمیکنن
منی که هر گیگو میخریدم 1000 تومن چرا باید 3000 تومن بدم !!! اینم تفسیر ارزونی مثل بقیه تفسیراشون!
اینم از تنها سرگرمی ما :)

روحانی مچکریم !

من فقط دوست دارم قیافه اون n میلیون جوگیری که 2/3 ماه پیش همه چیشون بنفش بود رو الان ببینم ! نمیگم اون یکی بهتر بود اصلا کاری به مقایسه ندارم. فقط اینکه. شخصا بعد از 26/7 سال زندگی تو این کشور فقط یک تجربه بزرگ سی*اسی به دست اوردم اونم اینه که به حرف دولت مردان در واقع به هیچیشون اعتماد نکنم! اصلا حتی نگاهشونم نکنم. صداشونم نشنوم!

این داستان جدید اینترنت هم 2 روز دیگه اگه 90 180 360 درجه تغییر کرد تعجب نکنید . الان منی که میانگین ماهی 60/240 گیگ دانلود میکنم دقیقا چه کاری از دستم بر میاد؟؟؟!!

هیچی دیگه . تنها راهش مهاجرت کامل به LTE و سر و کله زدن با طرح های 1 ساعته 4 ساعته 2 روزه و فلان بیسار! هیچی که نداریم تو این مملکت یعنی واقعا خواسته زیادیه که بخوایم بدون دردسر اینترنت یک/چند ماهه داشته باشیم؟؟؟ !

چند تا نکته هست به نظرم. یکی اینکه وزیر یه ماهه داره میگه نت حجمی و فروش حجم دیگه تعطیله بعد بیاد خودشو آخر کار دولت و زیر اینهمه فشار رو دولت ضایع کنه؟ دومی اینکه اون تیکه حجم فروشی رو من چند جا دیدم چند جا هم ندیدم گفته باشه. مثل مهر نیوز . سوم هم اینکه این بسته ها برای بخش زیادی از مردم خوبه چون گفته میشه حجم داخلی رو هم تبدیل کرد یعنی میشه حدود ۲۰ گیگ خارجی که برای خیلی ها کافیه. چهارم اینکه اگه ISP ها زیر بار نرن پس احتمال زیاد به نفع مردم و به نفع خودشون نیست :) پنجم هم اینکه تا اجرا نشه خودشون هم نمیدونن چی به چیه :))

Sent from my SM-J510F using Tapatalk

خط ما بيشتر از ٢ مگ ساپورت نميكنه (اينطور كه بهم گفتن) در نتيجه براى من نمى ارزه برم مثلا ٦ تا ٢٠ مگ بگيرم! از طرفى هم ميخوام نهايت سرعت يعنى ٢ مگ رو استفاده كنم نه اينكه وقتى تموم شده سرعت بره روى ٥١٢
پ.ن:
هيچى پس! ما هم فهميديم معناى نامحدود چى هست!!
برای منم همینطوره منتها گفتن بیاید اینجا درخواست ثبت کنید براتون درستش میکنیم ولی نرفتم چون 250 کیلوبایت هم برای استریم و هم نت گردی کافیه و راضیم ازش
شما هم میتونید بسته 2تا6 مگ بگیرید از اول 2مگ هست سرعتتون
حجم هم تموم بشه و اگه قرار باشه سرعت رو کاهش بدن بازم همون 2 میمونه
چند تا نکته هست به نظرم. یکی اینکه وزیر یه ماهه داره میگه نت حجمی و فروش حجم دیگه تعطیله بعد بیاد خودشو آخر کار دولت و زیر اینهمه فشار رو دولت ضایع کنه؟ دومی اینکه اون تیکه حجم فروشی رو من چند جا دیدم چند جا هم ندیدم گفته باشه. سوم هم اینکه این بسته ها برای بخش زیادی از مردم خوبه چون گفته میشه حجم داخلی رو هم تبدیل کرد یعنی میشه حدود ۲۰ گیگ خارجی که برای خیلی ها کافیه. چهارم اینکه اگه ISP ها زیر بار نرن پس احتمال زیاد به نفع مردم و به نفع خودشون نیست :) پنجم هم اینکه تا اجرا نشه خودشون هم نمیدونن چی به چیه :))

Sent from my SM-J510F using Tapatalk
منم نظرم همینه احتمالا بعد از اتمام حجم مشخص شده سرعت کم میشه
اون قسمتی که گفتید میشه تبدیل کرد فقط حجم بین الملل به حجم داخلی تبدیل میشه حجم داخلی به خارجی تبدیل نمیشه حرفی هم ازش زده نشده

• Like
Reactions: stanley
برای منم همینطوره منتها گفتن بیاید اینجا درخواست ثبت کنید براتون درستش میکنیم ولی نرفتم چون 250 کیلوبایت هم برای استریم و هم نت گردی کافیه و راضیم ازش
شما هم میتونید بسته 2تا6 مگ بگیرید از اول 2مگ هست سرعتتون
حجم هم تموم بشه و اگه قرار باشه سرعت رو کاهش بدن بازم همون 2 میمونه

منم نظرم همینه احتمالا بعد از اتمام حجم مشخص شده سرعت کم میشه
اون قسمتی که گفتید میشه تبدیل کرد فقط حجم بین الملل به حجم داخلی تبدیل میشه حجم داخلی به خارجی تبدیل نمیشه حرفی هم ازش زده نشده
الان دیدم تبدیل خارجی به داخلی رو گفته ولی اونوری رو نه :| خدایی همه این جزییات به قدری مسخره اس که آدم باورش نمیشه.

من فقط دوست دارم قیافه اون n میلیون جوگیری که 2/3 ماه پیش همه چیشون بنفش بود رو الان ببینم ! نمیگم اون یکی بهتر بود اصلا کاری به مقایسه ندارم. فقط اینکه. شخصا بعد از 26/7 سال زندگی تو این کشور فقط یک تجربه بزرگ سی*اسی به دست اوردم اونم اینه که به حرف دولت مردان در واقع به هیچیشون اعتماد نکنم! اصلا حتی نگاهشونم نکنم. صداشونم نشنوم!

این داستان جدید اینترنت هم 2 روز دیگه اگه 90 180 360 درجه تغییر کرد تعجب نکنید . الان منی که میانگین ماهی 60/240 گیگ دانلود میکنم دقیقا چه کاری از دستم بر میاد؟؟؟!!

هیچی دیگه . تنها راهش مهاجرت کامل به LTE و سر و کله زدن با طرح های 1 ساعته 4 ساعته 2 روزه و فلان بیسار! هیچی که نداریم تو این مملکت یعنی واقعا خواسته زیادیه که بخوایم بدون دردسر اینترنت یک/چند ماهه داشته باشیم؟؟؟ !
فعلا که هیچی مشخص نیست و باید دید در عمل چه جوریه.شما هم قضاوت بی ربط و یکطرفه رو بزارید کنار

اگه میخوان پیشرفتی در کار باشه باید مثه بقیه جاها سقف استفاده 150/ 200 گیگ باشه ماهیانه که کلا واسه عموم حس نشه!!!
وگرنه 10 گیگ 20 گیگ بدون نامحدود شبانه کلا از پایه مورد داره

فعلا که هیچی مشخص نیست و باید دید در عمل چه جوریه.شما هم قضاوت بی ربط و یکطرفه رو بزارید کنار
من نزدیک 6 ساله مبین نت هستم(به دلیل وجود فناوری پیشرفته فیبر نوری که باعث میشه فقط ابر شرکت مخابرات (تو منطقه ما) سرویس بده یه جورایی مجبور شدم!)

تا همین پارسال که گیگی 13 هزار تومن حجم اضافه می کرد تو پاچمون.. رایگان شبانش هم شده بود 2 برابر روزانه یعنی عملا شبانه رایگان نداشت.!
تازه 1 ساله که طرح های خوبی گذاشتند حجم اضافه هم گیگی 3 تومن میفروشند شبانه هم کامل رایگان کردند. البته همچنان گرونه . خیلی هم گرونه. مثلا سرویس الان من 60 گیگ در ماه 4096 کیلوبیت که میفته حدود 50 تومن. قیمت زیادش به کنار از کیفیتش راضیم . حداقل شبانه روزانه ماهی 200 گیگ رو میتونم دانلود کنم. اما خیلی نامردیه. خیلی. که دوباره الان باید نگران بشم که طرح ها ممکنه تغییر کنه. زنگ هم زدم پشتیبانی پرسیدم گفتند فعلا خبری به ما ابلاغ نشده! نمیدونم حالا سیستمشون چطوریه ایا وایمکس هم تو فاجعه جدید دخیل یا نه.

اما به هر حال. شرایط طوریه که فکر کنم قابل درک باشه ادم از همه چی ناراضی شه مالک جان.

آپدیت های بازی ها رو باید چیکار کرد:))الان مثلا هیلو یا گیرز هر کدوم 50 گیگ آپدیت دارن,یه بازی بخوای آپدیت کنی کل حجمت رفته.فک کنم دوباره بشه مثل ده سال قبل که می رفتیم کافی نت

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or