خداحافظی با اکانت‌های هکی و ترکیبی PS4

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Democracy

Stay hungry. Stay foolish.
کاربر سایت
upload_2017-3-5_21-55-44.png

دیروز یکی از کاربران وب‌سایت reddit تصویری منتشر کرد که نشان می‌دهد در آپدیت رسمی و جدید کنسول PS4 می‌توان بدون محدودیت شش ماهه‌ای که قبلاً وجود داشت، اکانت خود را از روی یک کنسول PS4 دیگر دی اکتیو کرده و دوباره بر روی کنسول خود اکتیو پرایمری کنید.

با توجه به تصویر منتشر شده، در بخش Active as Your Primary PS4 تغییراتی ایجاد شده است و در صورتی که اکانت شما بر روی کنسول دیگری فعال باشد، گزینه Change to This PS4 ظاهر شده و اکانت از روی کنسول قبلی غیرفعال و بر روی کنسول فعلی فعال خواهد شد.

در صورتی که این موضوع درست باشد و این قابلیت در آپدیت بعدی کنسول PS4 اضافه شود، از این به بعد باید با اکانت‌های هک شده‌ای که با نام اکانت‌های ترکیبی در ایران معروف بوده و به فروش می‌رسیدند خداحافظی کرد.

در ادامه تصویر موردنظر قرار گرفته است.

BwKHTdW.jpg

خوب طرف ابدیتو زد دی اکیتو شد رو کنسول دوم دوباره کسی هکش.کنه این پیغامو بهش میده ؟
دقیقا به همین فکر بودم! شایدم پیغامش فقط برای اون کنسولی بیاد که اکانت برای اولین بار روش اکتیو شده!

با این تفکرات شما انتظار داری ادمم حسابمون کنن ....

اصلا چرا به عنوان سرگرمی گیم رو انتخاب کردی .... گیم بچه بازیه ..به جای وقتی که میزاری سر گیم بزار سر کار و کاسبی پول در بیار ...
گول این بچه مچه ها رو هم که میگم گیم خیلی حال میده رو نخور .. این همش توطیه غربه برای کندن گوشت ملت فقیر ایرانه ..برای اینه که واقعا وقتمون رو هدر بدیم و اونا پیشرفت کنن

...........

من الان متوجه نمیشم دوستانی که انقدر اصرار به پایرت دارن و افتخار میکنن بهش .. چرا کنسول رو برای بازی کردن خودشون انتخاب میکنن ... گه برای همون اکانت های هکی هم باید کلی پول بدن ...
الان دوستم که کنسول باز بود چند روز پیش رفتم پیشش رفته pc گرفته ... همه بازی های روز هم دانلود کرده داره میزنه بر بدن و چه ذوق و افتخاری هم از خودش در میکرد.
میخواین پایرت کنید برید سمت pc ..ارزون ترم هست (مجانی). ملت پلی استیشنم از دستتون راحت میشن.
حالا چرا شما اینقدر ناراحتی
هر کسی میخواد پایرت کنه یا هر کسی میخواد اکانت ترکیبی بخره به هیچ کسی ربطی نداره تا وقتی که در این زمینه قانون درست و حسابی نباشه
در این مملکت میلیاردها میلیارد دزدی میشه طرف اینقدر عذاب وجدان نمیگیره بخاطر چهارتا بازی کپی عذاب وجدان میگیره .

• Like
Reactions: dante366
خدایی یه دلیل بیارید برای خرید اکانت هکی من خودمو اعدام میکنم.. :D

q3jec56wa0df.jpg

آخرین ویرایش:
دقیقا به همین فکر بودم! شایدم پیغامش فقط برای اون کنسولی بیاد که اکانت برای اولین بار روش اکتیو شده!
فکر میکنم این پیام بصورت پیش فرض بعد ابدیت به همه داده بشه هشدار نمیده که هست یا نیست شاید اصلا طرف اکانتشم هک نشده باشه بنظرم سونی.میخواد هر کی.تا الان اکانتشو دزدیدن برگردونه بهش دوباره هکم بشه فکر نکنم تو کنسول طرف پیغام بده

خوب طرف ابدیتو زد دی اکیتو شد رو کنسول دوم دوباره کسی هکش.کنه این پیغامو بهش میده ؟
خب شما وقتی میفهمی یکی اکتیو بوده طرفو پرت میکنی بیرون و چون two step verification داره دیگه نمیتونی اکتیو کنی! تموم شد رفت
به گفته دوستان که بتا رو نصب کردن وتست کردن هیچ چیزی تغیر نکرده

قوانین تغییری نکرده هر شیش ماه میشه از این قابلیت دی اکتیو آل استفاده کرد فقط بجای سایت از این به بعد بار اول که بزنی رو کنسول میتونی دی اکتیو کنی
خب عزیزم چرا دروغ میگی چی عوض میشه با دروغ شما؟ دو روز دیگه که آپدیت کنی هک تموم میشه!

حالا چرا شما اینقدر ناراحتی
هر کسی میخواد پایرت کنه یا هر کسی میخواد اکانت ترکیبی بخره به هیچ کسی ربطی نداره تا وقتی که در این زمینه قانون درست و حسابی نباشه
در این مملکت میلیاردها میلیارد دزدی میشه طرف اینقدر عذاب وجدان نمیگیره بخاطر چهارتا بازی کپی عذاب وجدان میگیره .
ناراحت ؟ دوستان فعلا ناراحتن سونی راه رو بسته میگه بزن کنار داداش .
شما هم به جای وکالت بهتره قضاوت کنی ... وقتی حرف اشتباهی تو پست من نمیبینی که بهش گیر بدی بهتره دخالت نکنی
همین طرز فکر هاست که تو این مملکت میلیارد میلیارد دزدی میشه هیچ کس صداشم در نمیاد ... چون دزدی تو کشور عمل پسندیده ایه

خدایی یه دلیل بیارید برای خرید اکانت هکی من خودمو اعدام میکنم.. :D

q3jec56wa0df.jpg
چون دوستان حق خودشون میدونن همه بازی ها تاکید میکنم همه بازیا رو روز اول تاکید میکنم روز اول مجانی بازی کنن

چون دوستان حق خودشون میدونن همه بازی ها تاکید میکنم همه بازیا رو روز اول تاکید میکنم روز اول مجانی بازی کنن
ببینید وقتی سازنده خودش آخر هر هفته میاد گیم هاشو تا حد امکان آف میزنه یعنی هدفش اینه که هر شخصی اونو تجربه کنه.
اونجا ایران نیست که اگه یه چیزی فروش خوبی داشته باشه قیمتش بره بالا بلکه کمتر میشه تا افراد بیشتری ازش استفاده کنن. مساله ای که هست اینه ما خودمون راحت طلب هستیم و همیشه دنبال راه آسون برای تجربه هر چیزی میگردیم. یعنی فکر میکنیم که وقتی میشه برای مثال با 80 90 هزار تومن صاحب این بازی شد چرا بریم 210 220 هزار تومن پول دیسکشو بدیم. حالا اینجا خود سازنده اومده تا حدی قیمت گیمشو پایین آورده که با همون مبلغ حتی کمتر بشه اون گیم رو به صورت کامل خرید و همیشه روی اکانت شخصی داشت.
اینکه شما میگی روز اول رو قبول دارم اما خیلی از این گیم هایی هم که الان شامل تخفیف میشن خیلی وقت نیست که از زمان انتشارشون گذشته و سازنده قطعاً میتونه تا زمان زیادی ازش سود کنه ولی هر هفته قیمتشو آف میزنه تازه اینطوری خودشو توی آمار پرفروش ها حفظ میکنه.

من الان خودم خیلی کم پیش میاد فیزیکی بخرم به خصوص با این ذهنیت که بخرم و بفروشم ... همش دیجیتالی به خاطر تخفیف های خفنی که میخورن باعث میشه به صرفه تر باشه .
الان بلود بورنه سال پیش رو من دو بار میتونستم تو استور بگیرم ۷ دلار ... ولی بازم نگرفتم چون خود یازی و سبکش مورد علاقم نیست . الان به جز انچارتد ۴ من هیچ کدوم از انحصاری های سونی رو نبوده که زیر ده دلار نیومده باشه ...
همین ویچر کامپلت ادیشن تو اخرین تخفیف شده بود بیست دلار .. انقدر ناراحت شدم برای خرید فیزیکی بازی عجله کردم
دقیقاً حرف منم همینه
خیلی ها فکر میکنن که زرنگ بازیه برن یه اکانت هک شده بگیرن و صاحب چندتا بازی بشن اونم با ریسک اینکه هر لحظه امکان قفل شدنش هست. حتی طرف برای یه اکانت خاص که مثلا چندتا بازی جدید توش هستن تا 300 400 هزار تومن هزینه میکنه!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: vaan 2
ببینید وقتی سازنده خودش آخر هر هفته میاد گیم هاشو تا حد امکان آف میزنه یعنی هدفش اینه که هر شخصی اونو تجربه کنه.
اونجا ایران نیست که اگه یه چیزی فروش خوبی داشته باشه قیمتش بره بالا بلکه کمتر میشه تا افراد بیشتری ازش استفاده کنن. مساله ای که هست اینه ما خودمون راحت طلب هستیم و همیشه دنبال راه آسون برای تجربه هر چیزی میگردیم. یعنی فکر میکنیم که وقتی میشه برای مثال با 80 90 هزار تومن صاحب این بازی شد چرا بریم 210 220 هزار تومن پول دیسکشو بدیم. حالا اینجا خود سازنده اومده تا حدی قیمت گیمشو پایین آورده که با همون مبلغ حتی کمتر بشه اون گیم رو به صورت کامل خرید و همیشه روی اکانت شخصی داشت.
اینکه شما میگی روز اول رو قبول دارم اما خیلی از این گیم هایی هم که الان شامل تخفیف میشن خیلی وقت نیست که از زمان انتشارشون گذشته و سازنده قطعاً میتونه تا زمان زیادی ازش سود کنه ولی هر هفته قیمتشو آف میزنه تازه اینطوری خودشو توی آمار پرفروش ها حفظ میکنه.

من الان خودم خیلی کم پیش میاد فیزیکی بخرم به خصوص با این ذهنیت که بخرم و بفروشم ... همش دیجیتالی به خاطر تخفیف های خفنی که میخورن باعث میشه به صرفه تر باشه .
الان بلود بورنه سال پیش رو من دو بار میتونستم تو استور بگیرم ۷ دلار ... ولی بازم نگرفتم چون خود یازی و سبکش مورد علاقم نیست . الان به جز انچارتد ۴ من هیچ کدوم از انحصاری های سونی رو نبوده که زیر ده دلار نیومده باشه ...
همین ویچر کامپلت ادیشن تو اخرین تخفیف شده بود بیست دلار .. انقدر ناراحت شدم برای خرید فیزیکی بازی عجله کردم

• Like
Reactions: Sam Drake
هر کی اکانت میخره هر کی دزدی میکنه هر کی هر کاری میکنه به هیچ کس ربطی نداره به خود همون شخص ربط داره . تا اکانت هکی باشه استفاده میکنم
منم اوضام توپ بود میرفتم همه بازیهارو اوریج میخریدم اون موقع هم به کسی نمیگفتم چرا شما از هکی استفاده میکنید . با درامد ماهیانه ۱ میلیون خودم ۳۵۰ کرایه خونه میدم زنو بچه دارم هر ماه پول ابو بر‌قو گاز ببینید چقدر برا ادم میمونه که برم بازی اورجینال بخرم . تا باشه هکی میخرم الانم برم یه horizone به دل این ps4م بزنم کیفشو ببره

من نميدونم يه سري چقدر خودشونو مهم و كول فرض ميكنن كه ميان بقيه رو قضاوت ميكنن:D من خودم شخصا جز فيفا چيزي نميزنم... يه CoD هم از يه بنده خدايي گرفتيم و به جز همون فيفايي كه رو اكانتم خريدم پول بازي ديگه اي هم ندارم بدم ولي اصلا نميتونم به خودم اجازه بدم كه انقدر با لحن طلبكارانه به بقيه بگم بازي رو ديسك بگيرو با فلان قدر ضرر بفروش:))

Sent from my iPhone using Tapatalk
کلا این نسل اوریج زدن یه جور لاکچری بودن و با کلاس بودن برای بعضی از دوستان داره و می تونند کلاس اوریج باز بودنشون رو بگذارند:D حالا جالبه سونی و ماکرو و نینتندو دقیقا ایران رو به یه سمتشون میگیرند و اینجا اینقدر حامی دارند :D

دوستان اپدیت قراره امروز بیاد؟
انشالا که اکانتها باقی میمونه که میدونم صدردصد باقی هم میمونه

• Like
Reactions: guppy
هر کی اکانت میخره هر کی دزدی میکنه هر کی هر کاری میکنه به هیچ کس ربطی نداره به خود همون شخص ربط داره . تا اکانت هکی باشه استفاده میکنم
منم اوضام توپ بود میرفتم همه بازیهارو اوریج میخریدم اون موقع هم به کسی نمیگفتم چرا شما از هکی استفاده میکنید . با درامد ماهیانه ۱ میلیون خودم ۳۵۰ کرایه خونه میدم زنو بچه دارم هر ماه پول ابو بر‌قو گاز ببینید چقدر برا ادم میمونه که برم بازی اورجینال بخرم . تا باشه هکی میخرم الانم برم یه horizone به دل این ps4م بزنم کیفشو ببره
شما میلیاردم بودی نمیکردی . بی خود وضع مالی رو بهونه نکنید از من دست به عصا تر و ورشکسته تر به سختی شاید پیدا کنید تو این فروم ... ولی بازم این کار رو نمیکنم
به جای اینکه هورایزون رو مفتی بزنم به کنسول حالش رو ببرم .. وای می ایستم با قیمتی که در وسعمه بخرم .. چون دوست دارم نسخه های بعدی این بازی رو ببینم

شما میلیاردم بودی نمیکردی . بی خود وضع مالی رو بهونه نکنید از من دست به عصا تر و ورشکسته تر به سختی شاید پیدا کنید تو این فروم ... ولی بازم این کار رو نمیکنم
به جای اینکه هورایزون رو مفتی بزنم به کنسول حالش رو ببرم .. وای می ایستم با قیمتی که در وسعمه بخرم .. چون دوست دارم نسخه های بعدی این بازی رو ببینم
داداش من من که گفتم هر کاری میکنم به کسی ربط نداره . بیخودی هم تو سر کسی نمیزنم وگرنه برا اون عده اوریج بازم جواب دارم بدم . همون ویندوز کرکی که الان باهاش تیکه میندازی به یه عده ایی اگه حوصله داشتی اونم اوریج میخریدی که میدونم نمیخریدی . منم میدونم صبر کنم سونی بعضی بازیهارو تخفیف میده . فیفا ۱۷ خودم ۵۹ دلار خریدم دیجیتالی . ولی تا کی صبر کنم اگه ps5 اومد؟
این تخفیفا شانسیه زمانش هم معلوم نیست.
من بیخود جواب کسی رو نمیدم به کسیم کاری ندارم چیکار میکنه ولی وقتی میبینم یه عده رو مسخره میکنن و خودم شامل اون عده هستم اون موقع دهنم بسته نمیمونه

• Like
Reactions: Cait Sith
اول اینکه والا ما هم اوضاعمون توپ نیست. مشکل شما اینه فکر میکنید هرکی اورجینال بازی میکنه میلیاردر هست.
دوم اینکه از این فاز به کسی ربطی نداره بیاسید بیرون. شما دارید توی یک اجتماع زندگی میکنید مس اعمالتون به دیگران ربط داره

Using Tapatalk

• Like
Reactions: GHOST OF SPART
داداش من من که گفتم هر کاری میکنم به کسی ربط نداره . بیخودی هم تو سر کسی نمیزنم وگرنه برا اون عده اوریج بازم جواب دارم بدم . همون ویندوز کرکی که الان باهاش تیکه میندازی به یه عده ایی اگه حوصله داشتی اونم اوریج میخریدی که میدونم نمیخریدی . منم میدونم صبر کنم سونی بعضی بازیهارو تخفیف میده . فیفا ۱۷ خودم ۵۹ دلار خریدم دیجیتالی . ولی تا کی صبر کنم اگه ps5 اومد؟
این تخفیفا شانسیه زمانش هم معلوم نیست.
من بیخود جواب کسی رو نمیدم به کسیم کاری ندارم چیکار میکنه ولی وقتی میبینم یه عده رو مسخره میکنن و خودم شامل اون عده هستم اون موقع دهنم بسته نمیمونه
چقدر حرص میخوری پسر تو!
در هر صورت از هفته بعد مجبوری فیزیکی بخری حالا به هرکی ربط داره یا نداره deal with it
بعد هم وقتی یکی یه کار اشتباه رو انجام میده حداقلش اینه افتخار نکنه!
هرچند من حدسم اینه شما یکی از اون فروشنده های عزیز و درست کاری که اینقدر ناراحتی!
حرفاتم آدمو یاد اونا میندازه که تا یکی با یه ماشین خوب میبینن میگن دزده! اگه شما درآمدت کمه تلاش کن درآمدت بره بتونی مثل باقی افراد بازی بخری و اکانت دزدی نکنی!
در ضمن دزدی جرم عمومیه و به کل جامعه مربوط میشه نمیشه بگی مربوط نیست

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or