خداحافظی با اکانت‌های هکی و ترکیبی PS4

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Democracy

Stay hungry. Stay foolish.
کاربر سایت
upload_2017-3-5_21-55-44.png

دیروز یکی از کاربران وب‌سایت reddit تصویری منتشر کرد که نشان می‌دهد در آپدیت رسمی و جدید کنسول PS4 می‌توان بدون محدودیت شش ماهه‌ای که قبلاً وجود داشت، اکانت خود را از روی یک کنسول PS4 دیگر دی اکتیو کرده و دوباره بر روی کنسول خود اکتیو پرایمری کنید.

با توجه به تصویر منتشر شده، در بخش Active as Your Primary PS4 تغییراتی ایجاد شده است و در صورتی که اکانت شما بر روی کنسول دیگری فعال باشد، گزینه Change to This PS4 ظاهر شده و اکانت از روی کنسول قبلی غیرفعال و بر روی کنسول فعلی فعال خواهد شد.

در صورتی که این موضوع درست باشد و این قابلیت در آپدیت بعدی کنسول PS4 اضافه شود، از این به بعد باید با اکانت‌های هک شده‌ای که با نام اکانت‌های ترکیبی در ایران معروف بوده و به فروش می‌رسیدند خداحافظی کرد.

در ادامه تصویر موردنظر قرار گرفته است.

BwKHTdW.jpg

طرف داره از اکانت بصورت دزدی استفاده میکنه طلبکارام هست.یکی نیست بهش بگن همین اکانتا که کیلویی میگیرین ممکنه شامل اکانت هم وطن خودتم باشه منتهی اون قانونی بازی خریده.
بعدشم اینقدر دزدی رو بهونه نکنین که بازی‌گرونه و فلانه مگه اونایی که‌ قانونی بازی میکنن سر گنجن؟نه ولی یا کرایه میکنن یا صبر میکنن قیمت بیاد پایین وقتی جنابعالی یروز تحمل نداری برای افت قیمت صبر کنی و برای کلاس گذاشتن باید همه رو Day one بازی کنی بهونه نیار برای استفاده از اکانت ملت.میخوای با زیر ۱۰۰ تومن کلی بازی و مخلفاتشو صاحب بشی دزدکی یکیم بازی کرایه میکنه یا تو افت قیمت و تخفیفات بازی میگیره قانونی.
ایرانی جماعت همیشه بودن عده ای که میخوان همه چیو داشته باشن روز اول حتی شده دزدی طلبکارام هستن.
از قیمت زیاد حرف نبافین با وجود کلی راه قانونی که امثال من با زیر ۲۰۰ و حتی خیلی کمتر بازی میگیرن

یعنی چون تو استرالیا هم این حرکت رو انجام میدن دیگه دزد های ایران اسمشون دزد نیست؟
طرف میتونه دیسک رو دست دوم بخره بعد بفروشه، این وسط هم نهایت 20-30 تومن بذاره وسط.
کلا یه حس زالو بودن به آدم دست میده از طرف ایران، به هیچ قانونی پایبند نیستیم و فقط کار هامون رو توجیه می کنیم. همین مورد پایرسی و دزدی یکی از دلایلی هست که به قول شما آمریکا و متحدانش ما رو تحریم می کنن
دزدهای ایران:)) :D چند روز پیش کار داشتم رفتم میدون شوش یه ساعت خلوت، با گتوی ورشو تو زمان جنگ جهانی دوم اشتباه گرفتم. حالا تو این وضع کسایی هستن که فکر میکنن باید کپی رایت اجرا شه...
سوای این بحث بیعدالیتی که یکی کارش به کارتن خوابی کشیده، یکی به کلیه فروشی، یکی زیر کلی قرضه و اون یکی زیر بار اجاره و از اونور یه سریم اینجا میخوان مجلس قانون کپی رایت تصویب کنه. اقتصاد، زیاد موضوع سختی نیست. حالا من تو درسام بوده و میدونم ولی لاقل یه نگاه به واحدهای پولی بندازید... نمیخواد با پوند یا دلار مقایسه کنی، برو سراغای واحدای پایینتر
امریکا و متحداشم تمام دنبال منافع خودشون و سیاسی بازیشونن و گرنه با امثال عربستان دست دوستی نمیدادن... زمان جنگ افغانستان و شوروی همینا بن لادن رو آزادیخواه میدونستن. نه اونا بلکه هر دولت و سیستمی، منافعش باشه با قصاب و شیطان هم دوست میشه. از قدیم گفتن سیاست خواهر و مادر نداره... اینا هیچ کدوم دلشون برای من و شما نسوخته. هیچ کدوم فرشته نیستن. خوبیاشونم برای مردم خودشونه. اینجا ما باید یاد بگیریم که بهم کمک کنیم، اگه جامعه دو شقه شده و یه عده دارن یه عده ندارن، اون عده ای که دارن نیان این اباطیل رو پخش کنن. اینجا اکثریت پایرت میکنن تا وقتی که وضع درست بشه. اینو سعی کنید برای خودتون جا بندازید تا راحت تر باشید.

من خرید ps4 برای بعد عید برنامه ریزی کردم
الان این خبرو دیدم خیلی خوشحال شدم
چون نسخه فیزیکی رو ترجیح میدم.

فقط تو این اکانت های هکی میشد انلاین بازی کرد ؟ شنیدم نمیشه
اگه اینجوری باشه برا من یکی اصلا ارزشی نداره

• Like
Reactions: ClaP TraP
م
من خرید ps4 برای بعد عید برنامه ریزی کردم
الان این خبرو دیدم خیلی خوشحال شدم
چون نسخه فیزیکی رو ترجیح میدم.

فقط تو این اکانت های هکی میشد انلاین بازی کرد ؟ شنیدم نمیشه
اگه اینجوری باشه برا من یکی اصلا ارزشی نداره
میشه
من از اول تا الان دارم اورواچ آنلاین بازی میکنم

• Like
Reactions: FOXP2
خیلی جالبه
نسخه استاندارد Fifa 17 الان تو Playstation Store قیمتش 20 دلاره که برابره تقریبا با 70 تا 75 تومن.
حالا اکانت هکی، ترکیبی ( یا هرچی) اون الان 70 تا 90 تومن هست تازه با احتمال قفل،تغییر یا هرچیز دیگه ای
در واقع خود سونی داره کاری میکنه که هر کسی بتونه این عناوین رو تجربه کنه.
اینطوری حتی به دلال های دیسک هم پولی داده نمیشه و ضرر زیادی هم نداره و حتی سود میکنیم و مجبور نیستیم برای دیسکش 210 تومن و برای اکانت هکیش کلی هزینه کنیم.

• Like
Reactions: White Injun
دزدهای ایران:)) :D چند روز پیش کار داشتم رفتم میدون شوش یه ساعت خلوت، با گتوی ورشو تو زمان جنگ جهانی دوم اشتباه گرفتم. حالا تو این وضع کسایی هستن که فکر میکنن باید کپی رایت اجرا شه...
سوای این بحث بیعدالیتی که یکی کارش به کارتن خوابی کشیده، یکی به کلیه فروشی، یکی زیر کلی قرضه و اون یکی زیر بار اجاره و از اونور یه سریم اینجا میخوان مجلس قانون کپی رایت تصویب کنه. اقتصاد، زیاد موضوع سختی نیست. حالا من تو درسام بوده و میدونم ولی لاقل یه نگاه به واحدهای پولی بندازید... نمیخواد با پوند یا دلار مقایسه کنی، برو سراغای واحدای پایینتر
امریکا و متحداشم تمام دنبال منافع خودشون و سیاسی بازیشونن و گرنه با امثال عربستان دست دوستی نمیدادن... زمان جنگ افغانستان و شوروی همینا بن لادن رو آزادیخواه میدونستن. نه اونا بلکه هر دولت و سیستمی، منافعش باشه با قصاب و شیطان هم دوست میشه. از قدیم گفتن سیاست خواهر و مادر نداره... اینا هیچ کدوم دلشون برای من و شما نسوخته. هیچ کدوم فرشته نیستن. خوبیاشونم برای مردم خودشونه. اینجا ما باید یاد بگیریم که بهم کمک کنیم، اگه جامعه دو شقه شده و یه عده دارن یه عده ندارن، اون عده ای که دارن نیان این اباطیل رو پخش کنن. اینجا اکثریت پایرت میکنن تا وقتی که وضع درست بشه. اینو سعی کنید برای خودتون جا بندازید تا راحت تر باشید.
چرا فکر می کنی قشر کم در آمد جامعه باید اندازه بقیه اقشار سرویس بگیرن؟
نمیدونم نقل قول از کی هست ولی میگن اگر میخوای ببینی یه کاری اخلاقی هست یا نه تصور کن همه اون رو انجام بدن. اگر الان همه طرز تفکر شما رو داشتن و قرار بود پایرت بکنن اونوقت کسی بازی نمیساخت که شما پایرت کنی برادر
یا چون آمریکا ما رو تحریم کرده ما حق داریم بازی هایی که تو هر جای دنیا ساخته میشه رو بدون پول بازی کنیم!
توجیه چی می کنید آخه! پایرت می کنید بکنید ، منم می کنم برای خیلی نرم افزار ها که حقوق چند ماهمه! ، ولی خدایی اینجا میاید از عذاب وجدانتون کم کنید با توجیهات الکی دیگه جالبه

اگر اکانت هکی از کار بیافته تنها اتفاقی که میافته گرون شدن دیسک ها هستو مخصوصا دست دوم.
به نفع کسی نیست بجز برادر اون گیمر امریکایی که میخواد بازی رو از برادر یا دوستش بگیره.
توی ایران به نفع مالی کسی نمیشه ولی خب استفاده های دیگه ای داره.

اگر اکانت هکی از کار بیافته تنها اتفاقی که میافته گرون شدن دیسک ها هستو مخصوصا دست دوم.
به نفع کسی نیست بجز برادر اون گیمر امریکایی که میخواد بازی رو از برادر یا دوستش بگیره.
توی ایران به نفع مالی کسی نمیشه ولی خب استفاده های دیگه ای داره.

ببین قیمت دیسک بستگی داره چقدر براش تقاضا وجود داشته باشه و ربطی به جدید و قدیمی بودن هم نداره!

مثلا فیفا 17 هنوز که هنوزه قیمت خیلی افت نکرده و برعکس PES17 بدجوری قیمتش افت کرده و از این مثال ها زیاد هست!

در نتیجه وجود داشتن یا نداشتن اکانت هکی و دزدی تاثیری توی قیمت بازی های کارکرده خیلی نخواهد داشت و شاید باعث ارزون تر شدنش هم باشه به خاطر افزایش تقاضا

ببین قیمت دیسک بستگی داره چقدر براش تقاضا وجود داشته باشه و ربطی به جدید و قدیمی بودن هم نداره!

مثلا فیفا 17 هنوز که هنوزه قیمت خیلی افت نکرده و برعکس PES17 بدجوری قیمتش افت کرده و از این مثال ها زیاد هست!

در نتیجه وجود داشتن یا نداشتن اکانت هکی و دزدی تاثیری توی قیمت بازی های کارکرده خیلی نخواهد داشت و شاید باعث ارزون تر شدنش هم باشه به خاطر افزایش تقاضا

وقتی تقاضا بیشتر باشه معمولا قیمت بالا میره
اگر تعداد و تنوع عرضه کننده ها بیشتر بشه بله شاید قیمت متعادل بشه ولی میدونیم که اینجور نمیشه و عرضه کننده ها مشخص و محدود هستند.

این دوگانگی شخصیتی در مواجه با حق کپی رایت تو این مرز و بوم خیلی جالبه!!

طرف فیلمهای سینمایی و سریالهای روز دنیارو راحت بصورت کپی نگاه میکنه/فوتبال و شبکه های کارتی رو با سیسیکم مثل آب خوردن میبینه/دیگ اپ ها و سیستم عامل های پولیو رو که مفتی میزنه به بدن هیچی!!
بعد سر یه بازی که بحثش پیش میاد به والاترین مقام شهروندی به یک آن سوییچ میکنه و دم از حقوق کپی رایت میزنه!!

حداقل حقوق 800 تومنه/با هزینه های جاری تک تومنی ازش نمیمونه...بیایم 280هم پول بازی بدیم؟؟
شما زیرساخت هارو درست کن درآمدو بالا ببر...وقتی ارزش یه بازی،یک سوم حقوق قشر کارگره واسه من از حق کپی رایت نگو!!

یچیزی وجود داره به نام علاقه :D

من چون یکی از بهترین تفریحام گیمه پس سعی میکنم براش ارزش قائل بشم و اورجینال تهیه کنم پس تفاوت داره برام با ویندوز و مثلن یه البوم موسیقی.
البته بگم اگه امکان مالی بود و دسترسی راحت دوست داشتم اونم اوریج بگیرم ولی خب تا اونجایی که بشه و برام مقدور باشه سعی میکنم واسه خودم و علائقم و تولید کننده ای موجب حال خوب:D;) شده احترام قائل بشم.

کار بد بده هر چند بخوای ظاهرشو ارایش کنی:D
حداقل دیگه جار نزنیم و باعث افتخار نکنین این قضیه رو...
----

در پایان هیچکی تو گور کس دبگه ای نمیخوابه (پیام اخلاقی):D

بابا همش الکیه میایم میبینیم حالا با یه عکس که نه لینکی گذاشته نه چیزی باور کردین :))

امیدوارم بعد از این خبر شیرینگ قانونی ظرفیتی رونق بیشتری بگیره

طرف میتونه دیسک رو دست دوم بخره بعد بفروشه، این وسط هم نهایت 20-30 تومن بذاره وسط.
اینقدر که درگیر بعد اخلاقی شُدید، اینم بدونید که خرید و فروش بازی دست دوم خیلی "حمایت از تولید کننده" نیست. منو قبول ندارید برید حرفای دیوید کیج یا خیلی از افراد دیگه رو ببینید.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or