شما چرا فکر میکنی تو ایران (اقتصاد اول دنیا از آخر) فقط قشر کم درآمد نمیتونن بازی اریج بخرن؟؟؟ قشر متوسط هم هستن یعنی خانواده های محترم کارگر یا کارمند که هزارتا خرج دارن و بایدم سرگرمی داشته باشن. بماند خیلی از پولدارا هم میشناسم اصلا کار و کاسبیشون خوب نیست طرف بزور خودشو سرپا نگه داشته و حقوق کارگراشو با تاخیر میده و...
بعد عذاب وجدان برای چی؟ از لحاظ قانونی تو کشور ما هیچ محدودیتی برای استفاده از این محصولات وجود نداره... شما میتونی فرض کنی اینجا این قانونا هست و منم منعت نمیکنم، ولی برای دیگران قانون نتراش که مضحکه چون هیچ پشتوانه ای نداره قانون باشه. بعد شما میگی هر جای دنیا، انگار همه دارن با ایران نرد عشق می بازن، یه جای کوچیکش لوکزامبورگه که تازگیا میلیاردی از من و شما کنده جاهای بزرگترش بماند. اونا (کل دنیا جز تعداد معدودی کشور) ما رو به چشم دوست نمیبینن و رابطه ایم برقرار کنن میخوان یه چیزی بکنن برن مثل سوئد که اومدن و فرداش که برگشتن... درکل ما چه بخوایم چه نخوایم از سیستم قانونی اونور جداییم و قوانینمون فرق داره و تره هم قرار نیست واسمون خرد کنن. شما اینهمه گیر به اجرای کپی رایت محصولات این عزیزان دادی کاش فکر اجرای هزار تا قانون مهمتر و مفیدترشون هم بودی. و اینجاست که باید گفت این کارا جوگیریه... متاسفانه ایرانیا همیشه دنبال تجملات و فخر فروشیه... حتی تو زمینه اجرای قانونم از اینجا شروع میکنن.
این قانون وضع کردنا و دنیایی که اریج بازا برای خودشون ساختن عجیب غریب شده طرف میاد تو تاپیک نمرات زلدا botw میگه تا بازی رو اریج روز لانچ نخری فنش نیستی
اشک ما رو دراورد بس که خندوند، جالبه چند نفر دیگه هم کاملا جدی همینا رو میگفتن. یه سری پست دادن که آره ماحسابت نمیکنیم و... همینطور دست آخر بیخیال شدن. واقعا خوشحالم بابام از بچگی قدر یه قرون دوزار رو یادم داد-وگرنه الان تو این فازا داشتم پول هدر میدادم برای اجنبیهای عزیز که مثل انگل ازمون میکنن و پس نمیدن.
به دوستایی که محصلن توصیه میکنم این جوا نگیرتشون و تا میتونن پول جمع کنن-بذارن تو کار. بعضیا زود گول هر حرفی رو میخورن، اینجا سوای اینکه وضعا خوبه، ممکنه اصلا طرف پایرت باشه و ادعای اریج خوری کنه، مثل همینایی که خودشون تو تاپیک زلدا صد سال نمیخواستن سمت بازی برن، گیر به من داده بودن که پایرتش میکنم
Sent from my Redmi Note 3