خداحافظی با اکانت‌های هکی و ترکیبی PS4

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Democracy

Stay hungry. Stay foolish.
کاربر سایت
upload_2017-3-5_21-55-44.png

دیروز یکی از کاربران وب‌سایت reddit تصویری منتشر کرد که نشان می‌دهد در آپدیت رسمی و جدید کنسول PS4 می‌توان بدون محدودیت شش ماهه‌ای که قبلاً وجود داشت، اکانت خود را از روی یک کنسول PS4 دیگر دی اکتیو کرده و دوباره بر روی کنسول خود اکتیو پرایمری کنید.

با توجه به تصویر منتشر شده، در بخش Active as Your Primary PS4 تغییراتی ایجاد شده است و در صورتی که اکانت شما بر روی کنسول دیگری فعال باشد، گزینه Change to This PS4 ظاهر شده و اکانت از روی کنسول قبلی غیرفعال و بر روی کنسول فعلی فعال خواهد شد.

در صورتی که این موضوع درست باشد و این قابلیت در آپدیت بعدی کنسول PS4 اضافه شود، از این به بعد باید با اکانت‌های هک شده‌ای که با نام اکانت‌های ترکیبی در ایران معروف بوده و به فروش می‌رسیدند خداحافظی کرد.

در ادامه تصویر موردنظر قرار گرفته است.

BwKHTdW.jpg

دیدی , سر تا پاتون رو دروغ و تزویر گرفته ... فساد از بالای مملکت شروع نمیشه از پایه و ریشه مملکت شروع میشه و همه جا رو میگیره ...
احتمالا شما هم از برادران اکانت فروش هستی که برای توجیح کاراشون و خراب کردن بقیه هم متوسل به این دروغ ها میشید
بعد جالب اینه جواب خاصی ندارن رو میارن به تمسخر و blah blah !
میدونم تو خونه نشستید و منتظرید از بزرگتر پول تو جیبی بگیرید برید اوریج بخرید
والا تو روستای شمارو نمیدونم ولی من تو 31 سالگی از کسی پول تو جیبی نمی گیرم به بقیه پول تو جیبی هم میدم:D

اکانت هکی که استفاده میکنیم به صاحب اصلیش ضرری وارد نمیشه، فقط ظرفیت 3 میشه که عموما مشکلی ندارن و شاید هیچوقت نفهمن
اگر هم بفهمن تو چند ساعت میتونن همه چیشونو پس بگیرن
با این حال کار بدی هست و قابل دفاع نیست، مثل استفاده از نرم افزارای کرک شده

شما ها تا وقتی غیر قانونی دانلود میکنین و از برنامه های کرکی استفاده میکنین حق ندارین از این حرقا بزنین
این تناقض رو نمیدونم تو خودتون چجوری حل میکنید
دزدیدن شی a بده ولی دزدیدن شی b بد نیست؟

شما فقط از زرنگ بودن یه عده دیگه که دارن از این وضعیت سود میبرن میسوزید.
اولا به شخصه نگفتم کدوم خوبه کدوم بده آره هر دو بده ولی این که میاین از کارتون دفاع میکنید زشته تا بحث هم میشه میزنید صحرای کربلا که آی ما نداریم فقریمو خود شما ویندوز کرکی دارید و.....:)) آره هر دو تا دزدیه ولی اکانت هکی پست ترین نوع دزدیه برخلاف اونیکه شما فکر میکنی خیلی هم به طرف ضرر وارد میشه خیلی از بدبخت ها واسه قشنگی اکانت اکتیو نکردن اکتیو کردن واسه یه بازی مجبور نباشن ده بار پول بدن تا سایر افراد خونوادشون هم بتونن استفاده کنن.اکتیو کردن چون خیلی از اپلیکشن ها که استفاده میکنن skymovie ,netflix ,.... باید اکانت رو کنسول اکتیو باشه
بحث سوزش و ..... هم قضاوت با دوستان ,همین امروز عضو انجمن شدی همه پستات هم همین تاپیک واسه دفاع از حقوق فقرا در استفاده از اکانت دزدی شده کفار بوده
اصلا هم که تابلو نیست کی فروشنده است و کی میسوزه
مشکل این عزیزان پول نیست مشکل اینه میخوان به همه بازی ها ناخنک بزنن تقصیر هم ندارن زمان ps3وx360 چون کیلویی بازی میخریدن بد عادت شدن

• Like
Reactions: AMIN-1399F
بعد جالب اینه جواب خاصی ندارن رو میارن به تمسخر و blah blah !

والا تو روستای شمارو نمیدونم ولی من تو 31 سالگی از کسی پول تو جیبی نمی گیرم به بقیه پول تو جیبی هم میدم:D
داداش من دوست ندارم کسی ازم دلگیر یا ناراحت شه .چه اوریج باز باشن چه هکی حتی تو غیر اینا
اگه ناراحت میشید تو این بحث من دیگه هیچی نمیگم . ولی خدایی بعضیا یه جورایی رو مخت میرن که نگو
:x:x:x:x

دو خط نشده خودت رو نقض کردی
کسی که هنوز مدرسه میره جرینگی داره 300 پای بازی اریج بده از خودش؟ از باباش میگیره که به اون بنده خدا هم فشار میاد. میتونه برای بعدها این پولا رو نگه داره خرج چیزای مهمتر کنه و به جاش پایرت کنه (البته اگه حضرت عالی و امثالتون دستور صادر بفرمایید:) )
موندم چرا میرید این دستگاه های ساخت این استکبار جنایت کار دزد رو میخرید و بهشون سود میرسونید . فقط اگه بازی بخرید باعث میشه اونا پیشرفت کنن و ما بدبخت شیم .
مقایسه غیر منطقی
خیلی چیزا واجبه و نیاز اولیه هست مثل غذا، حمل و نقل، پوشاک و... و جایگزین هم نداره
من همین ماشین بی کیفیت سوار نشم برم سه چرخه سوار شم؟ (وقتی ماشین شخصی نیاز دارم)
ولی خیلی چیزا یا سرگرمیه یا به هر نحوی اولویتش کمتره. کسی از نداشتن بازی اریج یا گوشی گرون قیمت تا حالا لطمه نخورده
بعد من اصلا اونی که فکر میکنی نیستم
ولی گویا شما فکر میکنی این کشورها فرشته ن دلشون برات سوخته دنبال منافعشونی به خطر نیوفته
خداییش من یکی تسلیمم میترسم بحث ادامه پیدا کنه از دست بری
معلومه کی حسابی کم اورده و از دست رفته...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mahabad
ناراحت ؟ دوستان فعلا ناراحتن سونی راه رو بسته میگه بزن کنار داداش .
شما هم به جای وکالت بهتره قضاوت کنی ... وقتی حرف اشتباهی تو پست من نمیبینی که بهش گیر بدی بهتره دخالت نکنی
همین طرز فکر هاست که تو این مملکت میلیارد میلیارد دزدی میشه هیچ کس صداشم در نمیاد ... چون دزدی تو کشور عمل پسندیده ایه
کلا حرفت اشتباه هست یه بار با دفت نظر خودت بخون این چه ربطی به دزدی که در مملکت میشه داره
من چند بار صدام در اومده ولی متاسفانه با تهدید روبه رو شدم
ولی حرف ما چیزی دیگه ای هست شما حق ندارید کسی که قوانین کپی رایت رو نقض میکنه بهش بگید دزد یا اکانت هایی ترکیبی اصلا شما چطوری زندگی در یک جامعه جهان سه رو با جهان یک مقایسه می کنید
شرایط زندگی کردن در اونجا خیلی بهتر از اینجا هست طرف اینجا به زور نون شب رو در میاره ازش انتظار دارید قوانینی که اصلا برای ما نیست رو رعایت کنیم کجا شرکت بازی ساز یا سونی یا مایکروسافت در اینجا هستند ؟

کسی که هنوز مدرسه میره جرینگی داره 300 پای بازی اریج بده از خودش؟ از باباش میگیره که به اون بنده خدا هم فشار میاد. میتونه برای بعدها این پولا رو نگه داره خرج چیزای مهمتر کنه و به جاش پایرت کنه (البته اگه حضرت عالی و امثالتون دستور صادر بفرمایید:) )

مقایسه غیر منطقی
خیلی چیزا واجبه و نیاز اولیه هست مثل غذا، حمل و نقل، پوشاک و... و جایگزین هم نداره
من همین ماشین بی کیفیت سوار نشم برم سه چرخه سوار شم؟ (وقتی ماشین شخصی نیاز دارم)
ولی خیلی چیزا یا سرگرمیه یا به هر نحوی اولویتش کمتره. کسی از نداشتن بازی اریج یا گوشی گرون قیمت تا حالا لطمه نخورده
بعد من اصلا اونی که فکر میکنی نیستم
ولی گویا شما فکر میکنی این کشورها فرشته ن دلشون برات سوخته دنبال منافعشونی به خطر نیوفته

معلومه کی حسابی کم اورده و از دست رفته...
اوه کنسول بازی هم رفت جز نیاز های اولیه زندگی ؟

اولا به شخصه نگفتم کدوم خوبه کدوم بده آره هر دو بده ولی این که میاین از کارتون دفاع میکنید زشته تا بحث هم میشه میزنید صحرای کربلا که آی ما نداریم فقریمو خود شما ویندوز کرکی دارید و.....:)) آره هر دو تا دزدیه ولی اکانت هکی پست ترین نوع دزدیه برخلاف اونیکه شما فکر میکنی خیلی هم به طرف ضرر وارد میشه خیلی از بدبخت ها واسه قشنگی اکانت اکتیو نکردن اکتیو کردن واسه یه بازی مجبور نباشن ده بار پول بدن تا سایر افراد خونوادشون هم بتونن استفاده کنن.اکتیو کردن چون خیلی از اپلیکشن ها که استفاده میکنن skymovie ,netflix ,.... باید اکانت رو کنسول اکتیو باشه
بحث سوزش و ..... هم قضاوت با دوستان ,همین امروز عضو انجمن شدی همه پستات هم همین تاپیک واسه دفاع از حقوق فقرا در استفاده از اکانت دزدی شده کفار بوده
اصلا هم که تابلو نیست کی فروشنده است و کی میسوزه
مشکل این عزیزان پول نیست مشکل اینه میخوان به همه بازی ها ناخنک بزنن تقصیر هم ندارن زمان ps3وx360 چون کیلویی بازی میخریدن بد عادت شدن
اگه جوابی داشتی به صحبت هام، لازم نبود بری سوابق منو بررسی کنی و دنبال پرونده سازی و خراب کردن طرف بحثت باشی

این تناقضی که دارین درونتون که فلان دزدی اشکال نداره ولی فلان دزدی اشکال داره باعث همین رفتار و افکار پریشون میشه :D

موفق باشی لاکچری بوی

• Like
Reactions: Cait Sith
چه خبره اینجا :D
کاری ندارم چی میشه این اکانتا چون تنها بازی که فیزیکی پول دادم آنچارتد ۴ بود . از روز اول لانچ کنسول دارم اکانت هکی استفاده میکنم اون موقع خیلیا نمیدونستن چی هست اصلا.
الانم هر بازی که فکرشو بکنید از جدیدو قدیم بگیر تا اینایی که دارن میان همشونو تو محله ما دارن هفته ای ۱۴ تومن کرایه میدن که برای تجربه بازیای الان خوبه هم قیمت هم زمان ۱ هفته ای خودم شخصا لست گاردین و تایتان فال و مافیا رو کرایه ای رفتم که خیلی به صرفس.

یه چیز جالبم بگم‌حال کنید

یه اکانت هکی خریدم موقعی که متال گیر اومد از اون موقع هنوز رو کنسولمه جالبیش اینه تو اکانتش طرف پول داشت منم با اکانتش رفتم یه بازی جدید خریدم :D یه مدت بود که دوباره پول ریخت تو حساب اکانتش منم دوباره رفتم یه بازی جدید خریدم :D واسم جالب شد که چرا هیچ اقدامی نمیکنه درخواست دوستی دادم به اکانتش خودمم رفتم درخواست دوستی رو از تو اکانتش قبول کردم:D بهش پیام دادم مشکلی نداری با من طرف گفت نه مشکلی نیست :D
الان نزدیک به ۹۰ تا بازی داره یعنی داریم:D البته یه یک ماهی هست اصلا آنلاین نشده نگرانش شدم :D
مجبور شدم هورایزن رو ۳۵ پول بدم یه اکانت دیگم اکتیو کنم رو کنسولم :|
بعد آنچارتد۴ فقط حاضرم به لست۲ پول بدم برای من مهم نیست که چی میشه اکانتا چون من بیمه امام رضام :D خودش راضیه طرف :|
اگرم این اکانتا نشد از نظر من کرایه کنید بهترین کاره چون هر چقدرم وقتتون آزاد باشه در سال ۲ با ۳ بازی میاد که ارزش خرید دارن بقیه حیفه پوله

kayam.jpg
خداوکیلی بهترین و به جا ترین پستی بود که این چند وقته اخیر تو بازیسنتر دیدم نتونستم فقط یه لایک ساده کنم ورد شم برم

چه خبره اینجا :D
کاری ندارم چی میشه این اکانتا چون تنها بازی که فیزیکی پول دادم آنچارتد ۴ بود . از روز اول لانچ کنسول دارم اکانت هکی استفاده میکنم اون موقع خیلیا نمیدونستن چی هست اصلا.
الانم هر بازی که فکرشو بکنید از جدیدو قدیم بگیر تا اینایی که دارن میان همشونو تو محله ما دارن هفته ای ۱۴ تومن کرایه میدن که برای تجربه بازیای الان خوبه هم قیمت هم زمان ۱ هفته ای خودم شخصا لست گاردین و تایتان فال و مافیا رو کرایه ای رفتم که خیلی به صرفس.

یه چیز جالبم بگم‌حال کنید

یه اکانت هکی خریدم موقعی که متال گیر اومد از اون موقع هنوز رو کنسولمه جالبیش اینه تو اکانتش طرف پول داشت منم با اکانتش رفتم یه بازی جدید خریدم :D یه مدت بود که دوباره پول ریخت تو حساب اکانتش منم دوباره رفتم یه بازی جدید خریدم :D واسم جالب شد که چرا هیچ اقدامی نمیکنه درخواست دوستی دادم به اکانتش خودمم رفتم درخواست دوستی رو از تو اکانتش قبول کردم:D بهش پیام دادم مشکلی نداری با من طرف گفت نه مشکلی نیست :D
الان نزدیک به ۹۰ تا بازی داره یعنی داریم:D البته یه یک ماهی هست اصلا آنلاین نشده نگرانش شدم :D
مجبور شدم هورایزن رو ۳۵ پول بدم یه اکانت دیگم اکتیو کنم رو کنسولم :|
بعد آنچارتد۴ فقط حاضرم به لست۲ پول بدم برای من مهم نیست که چی میشه اکانتا چون من بیمه امام رضام :D خودش راضیه طرف :|
اگرم این اکانتا نشد از نظر من کرایه کنید بهترین کاره چون هر چقدرم وقتتون آزاد باشه در سال ۲ با ۳ بازی میاد که ارزش خرید دارن بقیه حیفه پوله
:|

• Like
Reactions: reza7272
دوستان یکی روشش رو توضیح میده؟چه جوری باید فعالش کنیم؟.من چون فقط افلاین بازی میکنم زیاد وارد نیستم.

امیدوارم با این به روز رسانی قیمت بازیها علی الخصوص دست دوم افزایش پیدا نکنه. بازی های فیزیکی هم بیشتر بشن چون اصلا میونه ی خوبی با دانلود بازیهای پرحجم ندارم

• Like
Reactions: reza7272
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or