خالق Deus Ex : هرگز عنوانی مثل Heavy Rain نخواهم ساخت .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Kavigne

کاربر سایت
درود ...

20111220heavyrain.jpg

آقای Warren Spector خالق عنوان تحسین شده Deus Ex گر چه معتقد است David Cage از بهترین نویسنده های دنیای بازی های کامپیوتریست اما در مورد این که بازی ای به شدت اسکریپت نویسی شده بسازد محتاطانه عمل می کند .
وی در گفتگویی با MCV Pacific گفت :
"Heavy Rain ، عنوانی که هرگز شبیه به آن را نخواهم ساخت ؛ در این بازی هیچ چیز سورپرایز کننده ای وجود ندارد . گیمیرها هیچ چیزی را در این بازی نمی بینند ، هیچ کاری را انجام نمی دهند و از هیچ چیزی پرده بر نمی دارنن ، مگر این که David (ضمن این که وی یک نابغه بلامنازع است.) آن را خلق کرده باشد ."
Spector ضمن این که به شدت این چیدمان 5 سناریو مجزا را آن هم به همراه "حق انتخاب" تحسین می کند معتقد است ، ساختار حاصله خیلی با روند قصه گویی "ساخت داستان شخصی خود" متفاوت نیست .
وی اضافه کرد : "من واقعا این بازی را دوست دارم ، فوق العاده است . سناریو بازی برگرفته از مسائل دنیوی و روزمره ماست که در دل یک درام سطح بالا شکل گرفته است . من هرگز به اندازه نویسنده این عنوان توانایی نوشتن ندارم تا این چنین داستان سینماتیکی را خلق کنم .اما آیا من یک روز به آن سمت می روم که چنین عنوانی را بسازم ؟ جواب قطعا منفیست ."
البته دست کم از این جمله Spector می توان فهید که وی از کار Cage بدش نمی آید :
"اگر تیم شفر بهترین نویسنده بازی نباشد ، دیوید کیج قطعا هست ."
علی رغم این که Spector برای هر دو شیوه ساخت بازی احترام قائل است اما ، عملکرد خودش بر پایه عناوینیست که تا حد امکان خود گیمر در گیم پلی آن نقش داشته باشد .
وی افزود :
"هیچ چیز در آن دسته از بازی ها به وقوع نمی پیوندد ، مگر آن جایی که از پیش طرح ریزی شده باشد ؛ و این همان وسیله این که Tim Schafer برای سناریو نویسی به روش سنتی از آن استفاده می کند ، چیزی که من به خوبی وی قادر به انجام آن نیستم . من دوست داشتم به خوبی او می توانستم داستان نویسی کنم ولی از آن شیوه گیم پلی خوشم نمی آید ."
Spector به تازگی گفته است که سبک گم پلی Sand-Box و Open-Ended (چیزی که در Deus Ex شاهد آن بودیم) را در Epic Mickey 2 شاهد خواهیم بود .

مگه نمیدونستی:dمثلا سر میانگین Halo 1 که میرسه گیم رنکینگز مهم میشه:d

واقعا؟بعد متاش که 97 هست تو متریک و تو گیم رنکینگز هست 95.58 ;;)
لذت بردیم :d مثال بهتر میزدی خب ;;)

آلن ویک که نمرش تو متا و گیم رنکینگ یکیه
تو گیم رنکینگ یکم بالاتره :d

متوجه نشدی جیگر
yahoo_4.gif

بعضی از اژدها فنها میگن میانگین هیلو 95 هست و منبعشون هم گیم رنکینگز هست.و متا رو این وسط کشک میدونن
yahoo_4.gif

راست میگی ها :d حواسم نبود ندا بدید قبلش قاطی میکنه آدم تو این 2012 خب :|:d

آخرین ویرایش:
واقعا؟بعد متاش که 97 هست تو متریک و تو گیم رنکینگز هست 95.58 ;;)
لذت بردیم :d
متوجه نشدی جیگر:d
بعضی از اژدها فنها میگن میانگین هیلو 95 هست و منبعشون هم گیم رنکینگز هست.و متا رو این وسط کشک میدونن:d

خیلی ها هم که مطالعه نداشتن و حتی زحمت گوگل کردن به خودشون نمیدن میان این آقا رو به عنوان کارگردان و خالق Deus Ex : Human Revolution می بینن . در صورتی که آقای دوگاس کارگردان اون بود . و فقط وارن اسپکتور مشاوره بهشون می داد .
بازی واسه سال ها پيشه، ما هم مورخ نيستيم! يكی اومد حرفی زد كه اصلا ارزش بحث نداشت، كسایی كه ادعاشون می شد نبايد ادامه می دادن، من كه هر چقدر فكر كردم نتونستم ربط Deus Ex اصلی رو به HR بفهمم! فكر می كردم دارن در مورد Deus Ex: HR بحث می كنن، وقتی ماجرا رو فهميدم مغزم سوت كشيد!
مگه نمیدونستی:dمثلا سر میانگین Halo 1 که میرسه گیم رنکینگز مهم میشه:d
فكر كنم يادتون باشه تو صفحات آخر تاپيك انچارتد3 هم گيم رنكينگز به دلايلی ( ;)) ) مهم شد و بعد چند ساعت غير مهم شد كلا...:دی
فكر كنم بازی انحصاری به نام ... هم نداريد؟:دی بيخيال:دی

بازی واسه سال ها پيشه، ما هم مورخ نيستيم! يكی اومد حرفی زد كه اصلا ارزش بحث نداشت، كسایی كه ادعاشون می شد نبايد ادامه می دادن، من كه هر چقدر فكر كردم نتونستم ربط Deus Ex اصلی رو به HR بفهمم! فكر می كردم دارن در مورد Deus Ex: HR بحث می كنن، وقتی ماجرا رو فهميدم مغزم سوت كشيد!

ربطش به این بود که بنده پیش بینی کردم که یه عده بیان این آقا رو زیر سوال ببرن ( که بردن ! ) همون اول کار اتمام حجت کردم که حتی خود دیوید کیج هم فک نکنم به خودش اجازه مقایسه با ایشون رو بده . بعد ملت جان بر کف رفتن سری و DX:HR رو زیر سوال بردن . حتی زیر سوال بردن DX:HR هم کار فوق العاده خنده داریه ولی وقتی وارن اسپکتور رو آدم زیر سوال ببره دیگه رسما باید عزا گرفت . شما هم مورخ نیستی ولی کاربر اینترنت که هستی . گوگل کارش همینه . اقلا قبل بحث 2 زار بخونین در مورد موضوع بحث . حالا تو خوندی سهیل ولی این ملل جان بر کف دیگه من رو به زمین کوفتند از خنده .

[h=2]خالق Deus Ex : هرگز عنوانی مثل Heavy Rain نخواهم ساخت .[/h]
خوب بايدم نسازه چون اصلا گروه خونيش به اين جور بازي ها نميخوره...:d
همون deus ex بسازه , مگه گيمرا گفتن بره heavy rain بسازه...:d

الحمدالله این تاپیک هم سرانجام به میانگین 97 هیلو1 ختم شد...
به هر حال گیم رنکینگ هم با سابقه تر و تخصصی تر از متاست (در مورد گیم) و هم کمتر از متا سایت های درپیت عضوش هستند.
خیالتون هم راحت، تو هیچ موردی نمیتونید از گیم رنکینگ بر علیه بازی های PS3 استفاده کنید. پس از همین الان خیال اینکه یه روزی به ما بگید حذب باد رو از سرتون بیرون کنید.

اولن كه خدمت اقاياني كه ميگن هوي رين بازيه بديه اين بازي براي هر كسي نيست و به قولي از اولين بازياي ادولت هست كسانيم كه براي خودشون نظرات روحاني ميدن نظراتو براي خودشون نگه دارن كسايي كه بازيش كردن خوب ميدونن كه رو دستش نيست هيتراي عزيز كسي اصلن اهميتي نميده به هرفاتون اين بازي اون قدر ازش استقبال شد كه شما تو عمرتون نديدين

به سلامتي تاپيك به هيلو هم رسيد :| و الان كم كم بايد شاهد حضور سربازان هميشه در صحنه گيرز اف وار و انچارتد باشيم كه ببينيم كيفيت بافت كلم و خيار چمپري در گيرز بيشتره يا انچارتد :d

اقا PS3 بهتره وسلام نامه تمام:d هم بلوري داره و هم سه بعدي >:d

به هر حال گیم رنکینگ هم با سابقه تر و تخصصی تر از متاست (در مورد گیم) و هم کمتر از متا سایت های درپیت عضوش هستند.
GR مرجع خوبی هست، ولی در حال حاضر MetaCritic معتبرترین مرجع هست تا جایی که اکثر سازنده ها تو معرفی بازیها یا چیزهای دیگه مستقیما به MetaCritic استناد میکنن. حتی GS هم چند وقته که تو صفحه بازیهاش دیگه متوسط امتیازات GR رو نمیزنه و به جاش از MetaCritic استفاده میکنه. البته من خودم زیاد از GR استفاده میکنم چون هم راحت و سریع میشه اون چیزی که دنبالش هستم رو پیدا کنم، هم اینکه فـــــیلتر نیست (حالا از شانس ما فردا اینم میترکه :دی)، ولی خب MetaCritic واقعا فوق العاده شده سایتش (از حدود 19-18 ماه پیش که سایتشون رو تغییر دادن) و هر کسی کار کنه باهاش میدونه من چی میگم :دی

پ.ن: شرمنده ربطی به بحث تاپیک نداشت، صرفا جهت اطلاع رسانی بود :دی

خالی از لطف نیست وسط بحث هاتون اشاره کنم مثلاً یه جاهایی که بالاتر مثال هاش هست مثلاً متا مهمه (و گیم رنکینگز جنبه ی تفریحی داره) ولی بحث بهترین HnS تاریخ که میشه یهو گیم رنکینگز مهم میشه (شکلک پلک زدن ملیحانه)
ادامه بدید (شکلک خنده)

خالی از لطف نیست وسط بحث هاتون اشاره کنم مثلاً یه جاهایی که بالاتر مثال هاش هست مثلاً متا مهمه ولی بحث بهترین HnS تاریخ که میشه یهو گیم رنکینگز مهم میشه (شکلک پلک زدن ملیحانه)
ادامه بدید (شکلک خنده)

يعني احسان تو ميخواي بگي GOW بهتر از كسلوانيا نيست ؟؟ يا بهتر از DMC ??:d

اقا ديگه بازي نبود ؟؟ :d من كه ميگم از بين GT و FM ، احتياج براي سرعت بهتره :d

هر سری دلم میگیره میام این تاپیک ها رو میخونم روحیه ام شاد میشه :دی بحث از چی به چی کشیده شد :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or