خالق Deus Ex : هرگز عنوانی مثل Heavy Rain نخواهم ساخت .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Kavigne

کاربر سایت
درود ...

20111220heavyrain.jpg

آقای Warren Spector خالق عنوان تحسین شده Deus Ex گر چه معتقد است David Cage از بهترین نویسنده های دنیای بازی های کامپیوتریست اما در مورد این که بازی ای به شدت اسکریپت نویسی شده بسازد محتاطانه عمل می کند .
وی در گفتگویی با MCV Pacific گفت :
"Heavy Rain ، عنوانی که هرگز شبیه به آن را نخواهم ساخت ؛ در این بازی هیچ چیز سورپرایز کننده ای وجود ندارد . گیمیرها هیچ چیزی را در این بازی نمی بینند ، هیچ کاری را انجام نمی دهند و از هیچ چیزی پرده بر نمی دارنن ، مگر این که David (ضمن این که وی یک نابغه بلامنازع است.) آن را خلق کرده باشد ."
Spector ضمن این که به شدت این چیدمان 5 سناریو مجزا را آن هم به همراه "حق انتخاب" تحسین می کند معتقد است ، ساختار حاصله خیلی با روند قصه گویی "ساخت داستان شخصی خود" متفاوت نیست .
وی اضافه کرد : "من واقعا این بازی را دوست دارم ، فوق العاده است . سناریو بازی برگرفته از مسائل دنیوی و روزمره ماست که در دل یک درام سطح بالا شکل گرفته است . من هرگز به اندازه نویسنده این عنوان توانایی نوشتن ندارم تا این چنین داستان سینماتیکی را خلق کنم .اما آیا من یک روز به آن سمت می روم که چنین عنوانی را بسازم ؟ جواب قطعا منفیست ."
البته دست کم از این جمله Spector می توان فهید که وی از کار Cage بدش نمی آید :
"اگر تیم شفر بهترین نویسنده بازی نباشد ، دیوید کیج قطعا هست ."
علی رغم این که Spector برای هر دو شیوه ساخت بازی احترام قائل است اما ، عملکرد خودش بر پایه عناوینیست که تا حد امکان خود گیمر در گیم پلی آن نقش داشته باشد .
وی افزود :
"هیچ چیز در آن دسته از بازی ها به وقوع نمی پیوندد ، مگر آن جایی که از پیش طرح ریزی شده باشد ؛ و این همان وسیله این که Tim Schafer برای سناریو نویسی به روش سنتی از آن استفاده می کند ، چیزی که من به خوبی وی قادر به انجام آن نیستم . من دوست داشتم به خوبی او می توانستم داستان نویسی کنم ولی از آن شیوه گیم پلی خوشم نمی آید ."
Spector به تازگی گفته است که سبک گم پلی Sand-Box و Open-Ended (چیزی که در Deus Ex شاهد آن بودیم) را در Epic Mickey 2 شاهد خواهیم بود .

2012 2012 که میگند همین امسال من اعتقاد نداشتم تا همین یکی دو ساعت پیش ولی الان کاملا اعتقاد پیدا کردم :|
بعد به میثم میگند ترولگر اعظم :d
میانگین بازی در گیم رنکینگ 89 و خورده ای هست
اول گفتید متریک خب :d البته اون بالاتره خب میزارید دیگه طبیعی هست :d
دوستان انتقاد مجازه دیگه؟ یعنی مطمئن باشیم؟ ینی الان ما بریم تو تاپیک هیلو و آلن ویک و گیرز انتقاد کنیم به شیوه های مختلف چشممون رو در نمیارید؟ اوکیه همه چی؟
یا فقط انتقاد؛ یا در اصل ترول کردن بازی های سونی مجازه؟ تکلیف رو روشن کنید خواهشا.
مگه قبلا نمیکردی ؟ :-/:d الانشم میکنی خب انتقاد که نمیکنی دقیقا ترول میکنی :|:d ببخشید بهنام انقدر رک بودم ولی نمیدونم چرا همیشه انحصاری ها سونی از تمامی انحصاری ها بقیه کنسول ها + مولتی پلتفورم ها بهتره از نگاه شما ها :-/:d البته همه را نمیگم ولی دیگه وقتی بیایید بگید داستان DE هیچی نیست آدم نمیدونه چی بگه :|

تقصیر دوستان عزیزتون هست. ما هم باید در مورد بازی ای که میانگین 89 داره و چند تا گاتی برده و تقریبا تمام منتقد های گیم ازش تعریف کردن با یه عده معلوم الحال سر و کله بزنیم.
اتفاقا گیم بود. خیلی هم گیم خوبی بود. فقط مکس پین نبود :|:دی
میانگین بازی در گیم رنکینگ 89 و خورده ای هست :دی
-----------------------------------------------------
دوستان انتقاد مجازه دیگه؟ یعنی مطمئن باشیم؟ ینی الان ما بریم تو تاپیک هیلو و آلن ویک و گیرز انتقاد کنیم به شیوه های مختلف چشممون رو در نمیارید؟ اوکیه همه چی؟
یا فقط انتقاد؛ یا در اصل ترول کردن بازی های سونی مجازه؟ تکلیف رو روشن کنید خواهشا.
نه ببین دوست من به این میگن انتقاد سازنده
ولی این که شما بری هیلو رو زیر سوال ببری ترول کردیو خودت نفهمیدی

من بر عکس اسپکتور که از داستان بازی خوشش میاد و گیم پلیش رو دوس نداره ، گیم پلی هوی رین رو دوس دارم زیاد ، اما از داستانش خوشم نمی آد اصن .
پ.ن : Remember film hendi-e-motehavel konande ...
پ.ن 2 : آرش بلاگ رو رو کن ! کاربرای جدید ندیدنش .
آخه این بابا که اومده از گیم پلی یه بازی ادونچر انتقاد کرده معلوم اینکاره نیست
وگرنه همه عالم میدونن بازی ادونچر نیازی به گیم پلی نداره

مگه سایبریا گیم پلی داشت ؟ مگه بلک میرور 1 گیم پلی داشت ؟ مگه دور دنیا در 80 روز گیم پلی داشت ؟ خیلی از بازی های ادونچری که میشد بهشون لقب شاهکارو داد گیم پلیشون تو کلیک کردن با موس خلاصه شده بود.
این یه دونه پستت بر عکس بقیه چیزایی که نوشتی واقعا حرف درستیه اما ، باز هم هیچ منطقی نمی تونه نابغه بودن اسپکتور رو زیر سوال ببره .
من نمیدونم چرا یه عده ترول کردن هوی رین و کیج رو بر خودشون واجب میدونن.
این قضیه مثل حضور پر رنگ شما در تاپیکهاییست که بویی از هیلو و منافع مایکروسافت به مشام میرسه بهنام جان :دی !

آخرین ویرایش:
آخه این بابا که اومده از گیم پلی یه بازی ادونچر انتقاد کرده معلوم اینکاره نیست
وگرنه همه عالم میدونن بازی ادونچر نیازی به گیم پلی نداره

مگه سایبریا گیم پلی داشت ؟ مگه بلک میرور 1 گیم پلی داشت ؟ مگه دور دنیا در 80 روز گیم پلی داشت ؟ خیلی از بازی های ادونچری که میشد بهشون لقب شاهکارو داد گیم پلیشون تو کلیک کردن با موس خلاصه شده بود

یه چیزی از ویکی پدیا شنیدی، فکر میکنی مثلا منبع حساب نمیشه!!؟ نه عزیز. تک تک اون Award ها منبع اصلیش هست. میتونی بری خودت چک کنی، بنده بیکار نیستم.
سايت PC Zone كجاست كه تا بحال من اسمش رو نشنيدم؟ Game FAQ چيه؟ (راهنمایی: كلمه بولد شده...)
اصولا هم ريبوت هر چقدر بازی خوبی باشه به پای بازی اصلی نمی رسه. حالا نمی دونم چه اصراری داريد! به هر حال الان كه معلوم شد اين آقا كارگردان Deus Ex: HR نبوده...
یه سری میان اسپکتر رو ترول میکنن، بدون اینکه اصلا بدونن این بشر کدوم بازی رو ساخته و کدوم رو نساخته، بعد نتیجه گیری هم میکنن! آدم این سطح اطلاعات و سطح ادعا رو میبینه میخواد سرش رو بزاره زمین بمیره! مرد حسابی اول برو یه سرچ کن ببین اسپکتر رو کدوم DE کار کرده، بعد بیا اینجا واسه ما مقایسه کن!
ما فكر كرديم منظور متن خبر Deus Ex: HR ـه، دقيقا مثل خودتون كه فهرست جايزه های Deus Ex: HR رو گذاشتيد.
مقايسه ايشون با كيج هم اصلا منطقی نيست، ربطی به هم ندارن.
و اما در مورد انتقادی كه ايشون كرده (الان فهميدم اصل خبر رو) :
Heavy Rain يه سبك جديد رو آورد به اسم اينتراكتيو دراما! سبك جديد هم گيم پلیش جديده، نمی شه تو يه بازی به تكامل برسه و همه گيمرها رو جذب كنه، اين رو يه گيمر نوب هم می دونه، گفتنش از يه بازيساز بعيده...
حالا كسی خوشش نمياد، احساس خفنی و هاردكوری می كنه و... بحثش جداست.
این قضیه مثل حضور پر رنگ شما در تاپیکهاییست که بویی از هیلو و منافع مایکروسافت به مشام میرسه بهنام جان
biggrin1.gif
!
البته يك در مقابل صد نفر فن تو اون تاپيكی كه گفتی و باقی تاپيك های انحصاری مايكرو رو هم كسی كار نداره، تاپيك بازی های انحصاری سونی: 1000 نفر هيتر و فن مايكرو جلوی يه عده معدود كه هنوز اعصاب اينا رو دارن ترول هاشون رو جواب بدن.
اون جوایزی که سینا لیست کرده بود مربوط به Deus Ex اصلی هست، نه Deus Ex: HR
biggrin1.gif
كه اينطور...اين دو تا بازی اسمشون دقيقا مثل همه بخاطر همين اشتباه كردم:دی
به هر حال سبك HR با جفتشون (چه بازی اصلی چه ريبوتش) فرق می كنه...
تعجبم چطور يه بازی باستانی رو اومديد ربط داديد به HR !:دی
پس بگو بازی زير خاكی بوده كه سايت های منتقدش رو ما نمی شناختيم:)) چه ربطی دارن نمی دونم...:دی

آخرین ویرایش:
2012 2012اول گفتید متریک خب :d البته اون بالاتره خب میزارید دیگه طبیعی هست :d

مگه قبلا نمیکردی ؟ :-/:d الانشم میکنی خب انتقاد که نمیکنی دقیقا ترول میکنی :|:d ببخشید بهنام انقدر رک بودم ولی نمیدونم چرا همیشه انحصاری ها سونی از تمامی انحصاری ها بقیه کنسول ها + مولتی پلتفورم ها بهتره از نگاه شما ها :-/:d البته همه را نمیگم ولی دیگه وقتی بیایید بگید داستان DE هیچی نیست آدم نمیدونه چی بگه :|
بله انتقاد کردم. بعدش هم واکنش بسیار منطقی و صد البته دوستانه ی 360 فن ها رو هم دیدم. هیچکس ذره ای تو توهین و تمسخر دریغ نکرد...

در مورد قسمت دوم حرفت باید بگم مگه این قسمت در مورد 360 فن ها صدق نمیکنه؟ :-/ میدونی چی میگم که؟ هیلو=خدا، آلن ویک=شاهکار قرن، گیرز (ع)، کینکت=مفید ترین اختراع بشر و...

من در مورد DE هیچ حرفی نزدم و نمیزنم. اما در مقابل کسانی که دارن هوی رین و کیج رو به غیرمنطقی ترین شکل ترول میکنن از اون فردی که به DE گیر داده حمایت میکنم، حتی اگر حرفش به نظرم منطقی و درست نباشه. چون این افراد فقط دنبال بهانن، فرقی نمیکرد خالق DE انتقاد کنه یا بغال سر کوچه، اینا کار خودشون رو میکنن...
این قضیه مثل حضور پر رنگ شما در تاپیکهاییست که بویی از هیلو و منافع مایکروسافت به مشام میرسه بهنام جان
biggrin1.gif
!
ما یه بار یه حرفی رو میزنیم میریم پی کارمون، از اونور هم 20 نفر از ناظم و تحریریه و کاربر 1 روزه و... بسیج میشن تا چشممون رو در بیارن. حالا یه بار میشه دوبار. ولی دیگه نه هرجا که اسمی از اونا اومد.
تو یه دونه تاپیک به من معرفی کن که در مورد کیج باشه و توش سونی و هوی رین و کیج ترول نشده باشن به جاش من بهت 20 تا تاپیک معرفی میکنم که در مورد ماکروسافت و بند و بساطش بوده و من حتی یه دونه پست هم ندادم.
البته يك در مقابل صد نفر فن تو اون تاپيكی كه گفتی و باقی تاپيك های انحصاری مايكرو رو هم كسی كار نداره، تاپيك بازی های انحصاری سونی: 1000 نفر هيتر و فن مايكرو جلوی يه عده معدود كه هنوز اعصاب اينا رو دارن ترول هاشون رو جواب بدن [2]

آخرین ویرایش:
ما فكر كرديم منظور متن خبر Deus Ex: HR ـه، دقيقا مثل خودتون كه فهرست جايزه های Deus Ex: HR رو گذاشتيد.
اون جوایزی که سینا لیست کرده بود مربوط به Deus Ex اصلی هست، نه Deus Ex: HR :دی
==
Behnam_Yakuza
بی خیال :دی همه تاپیک ها همین طوری هست، چه واسه سونی و چه مایکروسافت، هیچ فرقی هم با هم ندارن. هر چه تو تاپیک های بازی های سونی ملت انتقاد میکنن، دقیقا به همون اندازه هم واسه بازی های مایکروسافت این اتفاق افتاده. دیگه خیلی واضح هست قضیه :دی
كه اينطور...اين دو تا بازی اسمشون دقيقا مثل همه بخاطر همين اشتباه كردم
biggrin1.gif

به هر حال سبك HR با جفتشون (چه بازی اصلی چه ريبوتش) فرق می كنه...
تعجبم چطور يه بازی باستانی رو اومديد ربط داديد به HR !
biggrin1.gif

پس بگو بازی زير خاكی بوده كه سايت های منتقدش رو ما نمی شناختيم
yahoo_21.gif
چه ربطی دارن نمی دونم...
biggrin1.gif
کسی Deus Ex رو به HR ربط نداد :دی خالق Deus Ex یه چیزی در مورد HR گفته، یه سری از دوستان که یحتمل ایشون رو نمی شناختن کلا Warren Spector رو در حد این حرفها ندونستن و خودش و بازیهاش رو زیر سوال بردن، و دیگه بقیه ماجرا :دی

آخرین ویرایش:
دوستان قبل اینکه پست بدین کمی نفس عمیق بکشین و با خونسردی پست بدین
ممنون

بله انتقاد کردم. بعدش هم واکنش بسیار منطقی و صد البته دوستانه ی 360 فن ها رو هم دیدم. هیچکس ذره ای تو توهین و تمسخر دریغ نکرد...

در مورد قسمت دوم حرفت باید بگم مگه این قسمت در مورد 360 فن ها صدق نمیکنه؟ :-/ میدونی چی میگم که؟ هیلو=خدا، آلن ویک=شاهکار قرن، گیرز (ع)، کینکت=مفید ترین اختراع بشر و...

من در مورد DE هیچ حرفی نزدم و نمیزنم. اما در مقابل کسانی که دارن هوی رین و کیج رو به غیرمنطقی ترین شکل ترول میکنن از اون فردی که به DE گیر داده حمایت میکنم، حتی اگر حرفش به نظرم منطقی و درست نباشه. چون این افراد فقط دنبال بهانن، فرقی نمیکرد خالق DE انتقاد کنه یا بغال سر کوچه، اینا کار خودشون رو میکنن...
ما یه بار یه حرفی رو میزنیم میریم پی کارمون. حالا یه بار میشه دوبار. ولی دیگه نه هرجا که اسمی از اونا اومد.
تو یه دونه تاپیک به من معرفی کن که در مورد کیج باشه و توش سونی و هوی رین و کیج ترول نشده باشن به جاش من بهت 20 تا تاپیک معرفی میکنم که در مورد ماکروسافت و بند و بساطش بوده و من حتی یه دونه پست هم ندادم.

مومن میایی بافت ها بازی و گرافیک میبری زیر سوال بعد میگی انتقاد بوده؟ :-/ کلا Halo 4 هست دیگه وقتی ویدئو مراحل ساختش گذاشتن البته اون طرف هم همین هستا :d
نه خب دو طرفه هست این قضیه ولی دیگه 360 فن داریم تا 360 فن و PS3 فن داریم تا PS3 فن البته همینی که گفتی خدا و ع و غیره نه خیلی تو شما ها کم نیست ماشاالله که هرچی بیاد میشه گوتی سال :dبه هر حال اکثر اینایی که میگی منظورت هست این چیزا که میگی هیچوقت نمیگند
حرف نزدی اون کلی گفتم من نه عاشق DE هستم نه فنش ولی یک چیزایی را نمیشه زیر سوال برد طرف این کارست خودش میتونه هر نظری بده وقتی سونی میاد بعد E3 هر کنفرانس و رقیبی زیر سوال میبره میشه حرف درست ولی این بدبخت یه حرفی زده شده بی سوادی که از کوچه در اومده حرف زده درباره مقدسات به هر حال HR حالتی هست که خیلی پسند همه نیست
همیشه پای یک انحصاری در میان است /:)

به ما چه خب نساز:دی
این که دیگه گفتن نداره:دی
اون هم بعد این همه مدت که HR منتشر شده!!!
پ.ن: ولی واقعا Warren کارش درست ــه!

بی خیال......8-|
HEAVY RAIN IN METACRITICS=89/100

وقتی متا رو نگاه کنی CoD بالاتر از یه بازی مثه DX قرار می گیره . یه سری از بازی ها جز ِ عناوین با کلاس تاریخن . Deus Ex صد در صد جز ِ اوناست . هم المان های زیادی رو وارد بازی ها کرد هم داستان ِ عالی ـی داشت و هم عنوان درخوری بود .
اصا مقایسه این دو عنوان اونم از رو متا اونم وقتی که 10 سال افتخار دارن جکه ! یکی از بهترین بازی های تاریخ گیم هست DX . هوی رین به زور یکی از بهترین بازی های سال 2010 یا 2009 ( یادم نیست :دی ) بشه .

یکی به این بابا بگه تو اگر نویسنده بودی اون پایان آبکی رو واسه DEUS EX نمیزاشتی ، حداقل یه CG برای پایان بازی طراحی میکردی

ایشون Frontman ـه ساخت ِ DX بودن نه DX:HR .
واقعا آدم نمی دونه باید به حال بازیسنتر بخنده یا گریه کنه . :)) پایان Deus Ex 1 یکی از خفن ترین پایان های تاریخ گیمه :دی برای رسیدن به هر پایانی باید یه کار خاص تو آخرین گام های بازی انجام می دادی . تا آخرین لحظه همینجور انتخاب سرت ریخته بود . و 4 تا دکمه هم نبود . خودم همه پایان هاشو دیدم و اوس ممد خدابیامرز هم داستان بازی اول رو گذاشته میتونین مطالعه کنین .

هر کس که بخواد سری DX رو ببره زیر سوال اول سطح دانایی خودش رو برده زیر سوال . مثل این میمونه که بیاین یه گروه اسطوره ای راک مثه Led Zeppelin یا یه سرمربی افسانه ای مثه سر الکس فرگوسن رو الکی ترول کنین . کاری هم نداشته باشین چه چیزهایی به سیر تکاملی بازی ها اضافه کرده و چند بازی و سازنده ازش الهام گرفتن .

خیلی ها هم که مطالعه نداشتن و حتی زحمت گوگل کردن به خودشون نمیدن میان این آقا رو به عنوان کارگردان و خالق Deus Ex : Human Revolution می بینن . در صورتی که آقای دوگاس کارگردان اون بود . و فقط وارن اسپکتور مشاوره بهشون می داد .

بهتون بگم من کلا زیاد به بخش اخبار سر نمیزنم حوصلم سر رفته :دی بهونه دستم ندید و تو این زمینه بحث نکنین چون هیچ راه فراری ندارین :دی

اینا به درک ، فریده رو چرا تو بازی کشتی ! من 3 بار اون مرحله رو ریست کردم تا نجاتش بدم نشد ، انقدر حالم گرفته شد میخواستم کارگردان رو بگیرم خفه کنم

حاجی نخندون ما رو :دی انصافا یوتوب یه گشتی بزن یه وقتی . یه اچیو هم برای زنده نگه داشتن فریده داره!

آخرین ویرایش:
یه نکته جالب، سر الن ویک و مکس پین 2 که میشد منبع میشد متا، الان سر HR که شد منبع شد گیم رنکینگ.

یادم باشه این موضوع رو :دی.

یه نکته جالب، سر الن ویک و مکس پین 2 که میشد منبع میشد متا، الان سر HR که شد منبع شد گیم رنکینگ.

یادم باشه این موضوع رو :دی.
مگه نمیدونستی:dمثلا سر میانگین Halo 1 که میرسه گیم رنکینگز مهم میشه:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or