حواشی بازی ها

حالا شما برای این کیس خاص ترنسفوبیک در نظر بگیر :دی بیمار روانی رو ولی خوب اومدی.
حقیقتا توی شرایط الان فکر نکنم کسی اینجا ذره ایی براش مهم باشه چی فوبیک بهش بگی. ابن مشکلات جهان اولی هاست.:))

View attachment 424382

یکی اهل دل بیاد بگه این ۲۰ تا تگی که گیرز گذاشته چی هستن ، دست سویت بیبی رو هم از پشت بستن اینا .

میدونید بدیش چیه؟
اینه که اگه همین بازی یه سیستم کاستومایز واقعی واسه امبلم و این چیزا بذاره (یه سری کال آف ها داشتن یادمه)
همین جماعت پرچم محور، دادشون درمیاد که "آآآآی این یارو چرا یه چی ساخته که به من برمیخوره، حذفش کنید حذفش کنیییییید"

جدی حس و حال رو از بازی آنلاین گرفتن. واقعا فکر کن چند نفره بازی کنی ولی نتونی به کسی تیکه بندازی، Ragebait کنی یا حتی کل کل کنی.
Valorant بود فکر کنم، این قدر پلیرهاش نازک نارنجی شدن بزنی gg ez تو چت، اخطار می گیری!!!
این قدر هم صدای نکره این جماعت تو فروم ها و توییتر و... بلنده که نمیشه این چیزا رو کلا بست و حذف کرد. واقعا کورسوی امید اینه که لحن بازی و کمپین اش و مخصوصا اسکین ها و آیتم های بازی حداقل این آت و آشغالا رو نداشته باشه.

اتفاقا سابقه مایکروسافت به واسطه Halo Infinite تو این زمینه خرابه و این جوری نیست که کسی بهش چیزی نمیگه و فقط میپرن به سونی. مطمئنا فارغ از پلتفرم یه عده واقعا نقد دارن به وضع فعلی لحن و اتمسفر لابی های آنلاین تو بازی های مولتی پلیر.

View attachment 424382

یکی اهل دل بیاد بگه این ۲۰ تا تگی که گیرز گذاشته چی هستن ، دست سویت بیبی رو هم از پشت بستن اینا .
سوال بزرگتر اینجاست توی گیرز چرا من باید به یکی رو شیرفهم کنم چطور شب ها میخوابم.:)) حقیقتا اینا روانین.

حقیقتا توی شرایط الان فکر نکنم کسی اینجا ذره ایی براش مهم باشه چی فوبیک بهش بگی. ابن مشکلات جهان اولی هاست.:))
جهان اول هم براشون مهم نیست

تمام اینستاگرام و ایکس و... مسخره fag هاست

هر جا سانسوری نباشه مسخره fag ها می کنند

جهان اول تا سوم

نارنجک از ماتریکس خارج شد
View attachment ssstwitter.com_1790923310301.mp4
این یارو با همین قیافه به Control Resonant و Silent Hill هم اخیرا پریده
کلا محتواش شده این چیزا
ملت هم دیگه کلا جدیش نمیگیرن تو توییتر
شما هم بهتره جدیش نگیرید :دی

احتمالا به ریلیزهای جلوتر سال هم بپره
این یارو! مگه چند هفته پیش معتبر ترین و حرفه ای ترین یوتیوبر گیم نبود؟ چطور الان شده دلقک و ریتارد؟

حالا شما برای این کیس خاص ترنسفوبیک در نظر بگیر :دی بیمار روانی رو ولی خوب اومدی.

اتفاقا این مباحث کاملا بیربط رو خود شماها پاشو تو هر تاپیکی باز کردید. بازی رنگش از خاکستری و سیاه عوض میشه همه شروع میکنن طی تحقیقات میدانی دنبال اعضای استودیو میگردن بدون هیچ اطلاعاتی انگشت اشاره بزارن روش. عکس همین بنده خدا روهم از همین تاپیک‌ها دیدم و شناختم والا :دی
چطور شما سر هر تاپیک بازی‌ای که میشه پای گرایش‌های شخصی سازنده‌ها رو میکشین وسط و اولین و مهم‌ترین فاکتور تاثیرگذاری رو بازیشون حساب میکنین؟ عجب :دی منم براساس همون معیار دارم نمرات موفقیت بازی رو پروموت میکنم
قطعا کسی که به گرایشات مختلف بیمار روانی میگه هموفوبیک یا ترنسفوبیک یا کوئیرفوبیک یا … هست فکر نمیکنم مشکل در تعریف ترمینولوژی باشه.
شما هم منو هرجور دوست داری فرض کن (هموسکژوال یا ترنسجندر یا هرچیز دیگه‌ای که دوست داری :دی)
اون وایت غربیه که این چیزا رو تجربه نکرده و پیامدهاشو ندیده. توی ایرانی که چندین دهس از سهمیه های کیلویی و ناکارآمدی ضربه خوردی دیگه چرا ازش دفاع میکنی؟

• Like
Reactions: Love Console
View attachment 424382

جامعه LGHDTV هم قدرت و نفوذ خودشو داره اینقدر به dead by daylight فشار اوردن چندتا charm و کاراکتر اینطوری به بازی اضافه کرد این بازی کلا آنلاین روایت داستانی خاصی نداره ، هر کس دوست داشت بزاره یه بازی مجزا 2 بعدی هم در سبک LGHDTV براشون ساخت که استقبال نشد

از اکانت اصلی behavior interactive استریم این قشر رو پخش کردن بزور ویوو ها به 700 تا هم میرسید و کسی نگاه نمیکرد دیگه کلا تو این بازی محو شدن

به نظرم تا زمانی که بزور محتوای داستانی اینطوری به خورد مردم ندادن ایرادی نداره حالا چهارتا امبلم و چارم هم باشه اکثرا حتی متوجه نمیشن یا اهمیت نمیدن ، اما وقتی کل داستان حول محور اینچیزا یا ابرقهرمان یه سیاه پوست LGHDTV باشه ، قیافه ها و رنگ پوست و مسائل دیگه رو دستکاری کنن مشکل ساز میشه چون یه اقلیتی رو می خوان خیلی بزرگ پر رنگ نشون بدن ، دختر جوئل چرا تو سریالش سیاه پوست آخه؟8->

کاربر @779 فکر کنم ایران زندگی نمیکنه :D

• Like
Reactions: Love Console

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or