به نظرم اینطور نیست. بیشتر سر اینه که فرضا من یه آی پی یا یه بازی رو دوست دارم، حالا به هر دلیلی یه حواشی دورش به وجود اومده اما نمیخوام هایپمو بکشم و کماکان دوست دارم ازش لذت ببرم سر همین میام اون چیزایی که باعث حاشیه شده رو کتمان میکنم یا کلا بهش فکر نمیکنم. تو بحثم خب به اینجا میرسه که بعضی وقتا لازم باشه ازش دفاع کنم و به خاطر همین که استاندارد دوگانه سر عناوین دیگه به وجود نیاد کل اون مسئله رو واسه خودم وایت لیست میکنم.
اره درست میگی. این مورد هم هست که من بهش توجه نکرده بودم.
طرفداری میتونه خاسته یا ناخاسته، استاندارد دوگانه به وجود بیاره.
مثلن همین اواخر در مورد ریمیک هیلو یه موردی رو دیدم که از نظر من ربطی به فمینیزم و وک اینها نداشت ولی خیلی ها اعتقاد داشتن که این مورد کاملن مرتبط به این گروه هاست.
اینکه میشه کارمندهای مرد رو کشت ولی زنها رو نمیشه کشت. خب اینکه چرا دولوپر تصمیم گرفته همچین ستینگی در بازی قرار بده، خیلی عجیب و حتی احمقانه به نظر میرسه.
منطقی این بود که هیچکدوم از کارمندها کشته نشن و یا هر دو جنسیت کشته بشن.
من شاید از سر طرفداری فکر میکردم این نمیتونه ماهیت هیلو رو وک بکنه.
حالا اینکه من درست فکر میکنم یا آنتی وک ها. به نظرم اینجا اهمیتی نداره.
چیزی که مهمه اینه که چی تو کله دولوپرها بوده که همیچین تصمیمی بگیرن تا بتونه یه سری افراد رو تحریک کنه.
ما باید بیشتر به این جنبه قضیه دقت کنیم. یعنی مواردی که هیچ توجیه منطقی نداره ولی دولوپر بیمار اونها رو در بازی گنجونده.
من به شخصه انتی وک افراطی رو قبول ندارم. شاید بعضی وقتها زیاده روی هایی باشه یا یه سری محتوا ساز روی این موج سوار بشن تا ویو بگیرن. ولی اصل قضیه انتی وک در واکنش به آیین/کالت وک ها به وجود اومده.
اینکه بیایم به خاطر معدود زیاده روی ها، کلیت مخالفت با این کالت سمی و خطرناک رو زیر سوال ببریم، به نظرم درست نمیاد.