حواشی بازی ها

من احساس میکنم اینها یه سری انسان های سردرگمی هستند که هنوز نمیخان قبول کنن که افکار و گرایشاتشون خیلی شبیه وکها هست. شاید به ظاهر بگن که ما از وک خوشمون نمیاد ولی در باطن حس همبستگی باهاشون رو دارن.
فک کنم به جای اصطلاح آنتی آنتی وک بهشون بگیم طرفداران خجالتی وک. این وضعیتشون رو واضحتر توصیف میکنه.
به نظرم اینطور نیست. بیشتر سر اینه که فرضا من یه آی پی یا یه بازی رو دوست دارم، حالا به هر دلیلی یه حواشی دورش به وجود اومده اما نمیخوام هایپمو بکشم و کماکان دوست دارم ازش لذت ببرم سر همین میام اون چیزایی که باعث حاشیه شده رو کتمان میکنم یا کلا بهش فکر نمیکنم. تو بحثم خب به اینجا میرسه که بعضی وقتا لازم باشه ازش دفاع کنم و به خاطر همین که استاندارد دوگانه سر عناوین دیگه به وجود نیاد کل اون مسئله رو واسه خودم وایت لیست میکنم.

• Like
Reactions: z2s sas
اینکه در مورد آنتی وکهای بلاتکلیف صحبت میکنین به نظرم اشتباست.
اصولا ما هیچ چیز مطلق خیر و شر که نداریم که همه موظف باشن جزوی از این دوگروه باشن.

همون آنتی وکها هم میتونن اونقدری افراطی باشن و عقاید مزخرف دینی و مذهبی عجیب و عقب مونده داشته باشن که خیلیهاتون اصلا گردن نگیرن.

نکته مهمی که وجود داره اینه که بخشی از دیدگاه وک هم خیلی انسان دوستانه ، لطیف و جهان شموله.
با اینکه باقیش کثافت محضه.

یکسری از آدمها وجود دارن که نمیخوان جزو هیچکدوم از این دو گروه افراطی باشن.

دقیقا مثل این طرفدارهای سونی/مایکرو...
طرف اصلا براش قابل هضم نیست که کسی طرفدار هیچکدوم از اینها نباشه ولی به زور بخوان بگن تو فن فلانی و...

تو کشور خودمون هم این چند سال اخیر گند این نوع نگاه رو در آوردن که میگن اگه با ما نیستی پس با EA هستی ، وسط بازی و یا برعکس...

این طبقه بندی کردن اجباری آدمها به دو گروه خیر و شر برای اینکه بهتر درکشون کنیم دم دستی ترین کار ممکنه.

به نظرم بعد از اینهمه پیشرفتی که انسان طی قرنها کرده خیلی عجیبه که بخوایم اینطور فسیل وار مثل مردم چندین قرن قبل فکر کنیم.

به نظرم اگه ذهن آدم کمی به بلوغ بیشتری رسیده باشه میتونه تحمل شنیدن افکار و عقاید دو یا چندطرف رو خیلی بهتر داشته باشه که در اونصورت میتونه هم بخشهای درست ، زشت و هم کثافت رو بین این دسته ها تشخیص بده ولی از طرفی نخواد به صورت مطلق خودش رو جزو یکی از اونها بدونه.

نهایتا به طور قراردادی جهت رسیدن به نتیجه خاصی با یکی از اینها میتونه همراه بشه.
نه اینکه یا این و یا اون رو به طور مطلق قبول داشته باشه.

این گروهی که به عنوان آنتی‌آنتی وک نام میبرین که قطعا اسمگذاری اشتباهیه همیشه بوده و وجود داشته ، صرفا تو بحثها و دعواهای اون دو بخش افراطی وارد نمیشن یا کمتر بحث میکنن.

به نظرم اینطور نیست. بیشتر سر اینه که فرضا من یه آی پی یا یه بازی رو دوست دارم، حالا به هر دلیلی یه حواشی دورش به وجود اومده اما نمیخوام هایپمو بکشم و کماکان دوست دارم ازش لذت ببرم سر همین میام اون چیزایی که باعث حاشیه شده رو کتمان میکنم یا کلا بهش فکر نمیکنم. تو بحثم خب به اینجا میرسه که بعضی وقتا لازم باشه ازش دفاع کنم و به خاطر همین که استاندارد دوگانه سر عناوین دیگه به وجود نیاد کل اون مسئله رو واسه خودم وایت لیست میکنم.
اره درست میگی. این مورد هم هست که من بهش توجه نکرده بودم.
طرفداری میتونه خاسته یا ناخاسته، استاندارد دوگانه به وجود بیاره.

مثلن همین اواخر در مورد ریمیک هیلو یه موردی رو دیدم که از نظر من ربطی به فمینیزم و وک اینها نداشت ولی خیلی ها اعتقاد داشتن که این مورد کاملن مرتبط به این گروه هاست.
اینکه میشه کارمندهای مرد رو کشت ولی زنها رو نمیشه کشت. خب اینکه چرا دولوپر تصمیم گرفته همچین ستینگی در بازی قرار بده، خیلی عجیب و حتی احمقانه به نظر میرسه.
منطقی این بود که هیچکدوم از کارمندها کشته نشن و یا هر دو جنسیت کشته بشن.
من شاید از سر طرفداری فکر میکردم این نمیتونه ماهیت هیلو رو وک بکنه.
حالا اینکه من درست فکر میکنم یا آنتی وک ها. به نظرم اینجا اهمیتی نداره.
چیزی که مهمه اینه که چی تو کله دولوپرها بوده که همیچین تصمیمی بگیرن تا بتونه یه سری افراد رو تحریک کنه.
ما باید بیشتر به این جنبه قضیه دقت کنیم. یعنی مواردی که هیچ توجیه منطقی نداره ولی دولوپر بیمار اونها رو در بازی گنجونده.

من به شخصه انتی وک افراطی رو قبول ندارم. شاید بعضی وقتها زیاده روی هایی باشه یا یه سری محتوا ساز روی این موج سوار بشن تا ویو بگیرن. ولی اصل قضیه انتی وک در واکنش به آیین/کالت وک ها به وجود اومده.
اینکه بیایم به خاطر معدود زیاده روی ها، کلیت مخالفت با این کالت سمی و خطرناک رو زیر سوال ببریم، به نظرم درست نمیاد.

• Like
Reactions: He!n3ger

طرف اصلا براش قابل هضم نیست که کسی طرفدار هیچکدوم از اینها نباشه ولی به زور بخوان بگن تو فن فلانی و...

تو کشور خودمون هم این چند سال اخیر گند این نوع نگاه رو در آوردن که میگن اگه با ما نیستی پس با EA هستی ، وسط بازی و یا برعکس...

این طبقه بندی کردن اجباری آدمها به دو گروه خیر و شر برای اینکه بهتر درکشون کنیم دم دستی ترین کار ممکنه.
View attachment video-output-D8173AE3-8C59-42A4-B0FD-345182B51B0F-1.mp4

• Smile
Reactions: H^D^ and m.d.makan
اینکه در مورد آنتی وکهای بلاتکلیف صحبت میکنین به نظرم اشتباست.
اصولا ما هیچ چیز مطلق خیر و شر که نداریم که همه موظف باشن جزوی از این دوگروه باشن.

همون آنتی وکها هم میتونن اونقدری افراطی باشن و عقاید مزخرف دینی و مذهبی عجیب و عقب مونده داشته باشن که خیلیهاتون اصلا گردن نگیرن.

نکته مهمی که وجود داره اینه که بخشی از دیدگاه وک هم خیلی انسان دوستانه ، لطیف و جهان شموله.
با اینکه باقیش کثافت محضه.

به نظرم بعد از اینهمه پیشرفتی که انسان طی قرنها کرده خیلی عجیبه که بخوایم اینطور فسیل وار مثل مردم چندین قرن قبل فکر کنیم.

به نظرم اگه ذهن آدم کمی به بلوغ بیشتری رسیده باشه میتونه تحمل شنیدن افکار و عقاید دو یا چندطرف رو خیلی بهتر داشته باشه که در اونصورت میتونه هم بخشهای درست ، زشت و هم کثافت رو بین این دسته ها تشخیص بده ولی از طرفی نخواد به صورت مطلق خودش رو جزو یکی از اونها بدونه.

نهایتا به طور قراردادی جهت رسیدن به نتیجه خاصی با یکی از اینها میتونه همراه بشه.
نه اینکه یا این و یا اون رو به طور مطلق قبول داشته باشه.

این گروهی که به عنوان آنتی‌آنتی وک نام میبرین که قطعا اسمگذاری اشتباهیه همیشه بوده و وجود داشته ، صرفا تو بحثها و دعواهای اون دو بخش افراطی وارد نمیشن یا کمتر بحث میکنن.
حرفهای چپول پسند و سانتی مانتالی چپول های دعوت کننده به کتاب خواندن(البته خودشون فقط جلد کتاب رو خوندن)...
همه چیز در هر بحث و در شرایطی، در نهایت یه طرف و جبهه ای داره و هیچ بی طرفِ مطلقا بی طرفی، در دنیا وجود خارجی نداره
ما محکوم هستیم به انتخاب چه دوس داشته باشیم چه نداشته باشیم
حتی دانشمندان هم بی طرف نیستند و در یک بحث خاص سعی می کنند نظرات هم فکری ها و همکارهای خودشون رو اثبات کنن و مستقیم یا غیر مستقیم با این اثبات، نظریات و خط فکری دانشمندان با دیدگاه دیگه در اون موضوع رو رد و انکار کنن و ثابت کنن اشتباه میکنن
خود انسان هم بین عزیزترین افراد زندگیش(پدر و مادر)بالاخره ته قلبش و در ذهن خودش یکیش رو بیشتر دوست داره حالا در ظاهر هر چقدر هم تظاهر کنه به یک اندازه دوست داره و بی طرفه اهمیتی نداره و واقعیت رو تغییر نمیده چه خلوصش ۱ درصد باشه چه ۹۹ درصد بالاخره بین این دو تا یکی رو باید انتخاب کنه و بی طرف مطلق وجود خارجی نداره.
هر کسی در هر بحثی بگه بی طرفه و به چیزی تعصب یا گرایش نداره بیشتر از همه متعصبه فقط جرئتش رو نداره نظر واقعی خودش رو بیان کنه و از عواقب گفتنش میترسه.
در بحث ea هم دقیقا همین موضوع به صورت عینی وجود داره اتفاقا اون طیف که میگن اگه با ما نیستی با ea هستی کاملا درست میگن و زمان این رو اثبات کرده مخصوصا در مورد افرادی که اوایل چهره مخالف ea به خودشون میگیرن ولی در مواقع حساس چهره واقعی خودشون رو نشون میدن که از کجا تغذیه شدن و دوباره حرف اون طیف که میگن اگه با ما نیستی با ea هستی ثابت میشه.در مورد ea تجربه نشون داده همیشه حق با اون طیف افراده

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or