حواشی بازی ها

ببینید، بی درو پیکر بودن، چه وقاحتی رو ایجاد می کنه...
کارگردان ولورین دفاع کرده از انتخاب های استدیو برای این بازی
حالا مخاطبا رفتن ویدیویی از 2023 رو پیدا کردن... که با صراحت میگه ما می دونستیم ملت بخش های MJ رو تو بازی دوست نداشتن! پس تو SM2 اومدیم عمدی OPایش کردیم... و هر حرف و نظری به یک ورمم نیست!!!

View attachment 1000027036.mp4

گاهی وقتا می گیم اوکی، استدیو ها شاید واقعا واقعیت جامعه رو نمی دونن... دست به تصمیمات اشتباه می گیرن... ولی شما از مصاحبه های ND بعد از جریان تلو بگیرید...
نشون میده اتفاقا اینا از اوضاع بازار و واکنش ها خبر دارن... عمدا افتادن تو فاز مبارزه مستقیم با مخاطب ها!!!!
یکی نیست که بگه با کی دارید می جنگید؟
پس فردا پروژه هاتون سود کافی نداشت...
چس ناله می کنید که چرا مارو تعدیل می کنید... اونوقت گریه کردن هاتون جلو دوربین رو باید شیaف کنید... زجه هم بزنید اصلا مهم نیست!!!

ببینید، بی درو پیکر بودن، چه وقاحتی رو ایجاد می کنه...
کارگردان ولورین دفاع کرده از انتخاب های استدیو برای این بازی
حالا مخاطبا رفتن ویدیویی از 2023 رو پیدا کردن... که با صراحت میگه ما می دونستیم ملت بخش های MJ رو تو بازی دوست نداشتن! پس تو SM2 اومدیم عمدی OPایش کردیم... و هر حرف و نظری به یک ورمم نیست!!!

View attachment 418098

گاهی وقتا می گیم اوکی، استدیو ها شاید واقعا واقعیت جامعه رو نمی دونن... دست به تصمیمات اشتباه می گیرن... ولی شما از مصاحبه های ND بعد از جریان تلو بگیرید...
نشون میده اتفاقا اینا از اوضاع بازار و واکنش ها خبر دارن... عمدا افتادن تو فاز مبارزه مستقیم با مخاطب ها!!!!
یکی نیست که بگه با کی دارید می جنگید؟
پس فردا پروژه هاتون سود کافی نداشت...
چس ناله می کنید که چرا مارو تعدیل می کنید... اونوقت گریه کردن هاتون جلو دوربین رو باید شیaف کنید... زجه هم بزنید اصلا مهم نیست!!!
دقیقا چیزی که تو تاپیک وولورین هم گفتم همین بود. واقعا نمیفهمم چرا استدیو های سونی کاملا مستقیم دارن با کامیونیتی مبارزه میکنن. اصلا خیلی چیز عجیبیه این قضیه. یعنی ووک ترین استدیوها هم این چند سال هیچوقت نیومدن بگن ما با علم اینکه قراره هیت بخوریم اینکارو کردیم ولی استدیوهای سونی در کمال وقاحت بارها همچین چیزی رو اعلام کردن.

سر همینه با این حملات کاملا موافقم حالا هرچقدرم کامیونیتی منیجر هاشون بیان چس ناله کنن که نکنید سازنده هامون ناناحت میشن.

این کلا جزو ایدئولوژیشونه که اینطوری پافشاری میکنن.
شکل مبارزشونه که فکر میکنن وظیفه دارن جامعه رو بیدار کنن.
توجه کنین هر آیین و مذهب دیگه ای هم تو اوج دوران ترویجش همین کار رو میکنه.

آخرین ویرایش:
این کلا جزو ایدئولوژیشونه که اینطوری پافشاری میکنن.
شکل مبارزشونه که فکر میکنن وظیفه دارن جامعه رو بیدار کنن.
توجه کنین هر آینن و مذهب دیگه ای هم تو اوج دوران ترویجش همین کار رو میکنه.
پس ما برای امثال ND همون Heretic توی پسوند intergalactic هستیم >:)

حالا ببینیم کی تهش می خنده :-"

این قضیه موشن کپچر رو بعید بدونم درست باشه . اگه اشتباه نکنم بازیگر اصلیش یـ پست تو LinkedIn گذاشته بود که مرد بود . اینجا احتمالا واسه عکس یادگاری با Influencer ها (اینجا Shroud) فیگور گرفتن و صرفا دارن پروسه کار رو نشون میدن . خلاصه خیلی بعیده بخوان یـ زن اونم با اون فیزیک رو بزارن یـ مرد هیکلی رو موشن کپچر کنه !!

• Like
Reactions: MoonD
اوضاع یجوری شده که ملت هرچی دم دستشون میاد توی مدیا پست میکنن و بقیه هم باورشون میشه! کی آخه باور میکنه همچین چیزی رو!! فیزیک کاراکتر مرد رو بدن زن انجام بده؟! :D
خدا نکنه یه جوی علیه یه بازی و استودیویی شکل بگیره دیگه عنشو ملت درمیارن. شماهام از اونور بوم افتادین حقیقتا. چه اونا که میخوان یسری مسائل رو زورکی بچپونن به خورد مخاطب و چه جبهه مقابلشون که از هر چرت و پرتی مطلب و فکت درمیارن جفتشون سم و حال بهم زن شدن.
عادت بعضیا شده هرچیز خوبی رو زهرمار خودشون کنن. عین گوست اف یوتی که از بازی به اون خوبی هی حاشیه ساختن و یه عده جر دادن خودشونو که بزننش زمین آخرشم نه تنها بازی خوبی از اب دراومد که هم متای خوبی گرفت و هم فروش خوبی کرد. لول

آخرین ویرایش:
اوضاع یجوری شده که ملت هرچی دم دستشون میاد توی مدیا پست میکنن و بقیه هم باورشون میشه! کی آخه باور میکنه همچین چیزی رو!! فیزیک کاراکتر مرد رو بدن زن انجام بده؟! :D
خدا نکنه یه جوی علیه یه بازی و استودیویی شکل بگیره دیگه عنشو ملت درمیارن. شماهام از اونور بوم افتادین حقیقتا. چه اونا که میخوان یسری مسائل رو زورکی بچپونن به خورد مخاطب و چه جبهه مقابلشون که از هر چرت و پرتی مطلب و فکت درمیارن جفتشون سم و حال بهم زن شدن.
از ۲۰۱۶ به اینور همه فیوز پروندن
پارسال Gears of War 3 رو داشتم بازی میکردم اونجا نصف بازی مارکوس همراه های قدیمیش رو نداره و یه جوون سیاه پوست اومده با یه زن بعد بیرد هی زنه رو مسخره میکنه و اونم به شدت حاضرجوابه و حسابی میذاره کف دست بیرد
پیش خودم گفتم این بدبختا اگه اینو الان ساخته بودن پوستشون کنده بود

• Like
Reactions: MyJinx
پارسال Gears of War 3 رو داشتم بازی میکردم اونجا نصف بازی مارکوس همراه های قدیمیش رو نداره و یه جوون سیاه پوست اومده با یه زن بعد بیرد هی زنه رو مسخره میکنه و اونم به شدت حاضرجوابه و حسابی میذاره کف دست بیرد
گیمر جماعت که بازیشو میکنه و به این خزعبلات گوش نمیکنه. خودشم از تجربه بازیای خوبی مثل همین ولورین محروم نمیکنه. قطعا هم گوش به این اراجیف نمیده که اگه میداد یوتی همچین فروشی نمیکرد.
این وسط فقط همینا که دنبال زیربغل مار میگردن سرشون کلاه میره چون نه کسی بهشون اهمیت میده و نه این چرت و پرتاشون خریدار داره.
آدم خودش عقل داره و میبینه دیگه. موومنت لوگان نمیدونم چه ایرادی داشته که رفتن چرت و پرت دراوردن که زن داره موشن کپچرشو انجام میده. ۲ نسله حال مارو با این اخبار زرد و مزخرف بهم زدن کل زندگیشون شده پیدا کردن چرت و پرت.
بدبختا بعد اون لیک حجیمی که اتفاق افتاد خودشونو از باتلاق کشیدن بیرون و بازی به این خوبی ساختن اونوقت یه عده که فاز برشون داشته فقط دارن هیت میدن و مزخرف تحویل بقیه میدن.

• Like
Reactions: Rohshen
هر عملی یـ عکس العملی هم داره !!
چیزی رو که شما نظر نمیگیری فرواوونی و نحوه Delivery ـه . قبلا کسی به این چیزا گیر نمیاد چون کاملا طبیعی به بازی اضافه میشدن . بماند که نویسندگیشون هم زمین تا آسمون فرق داشت . مارکتینگ بازی حول محور این چیزا نمیگشت خود کمپانیا به مسائل حاشیه نمیپرداختن . زمین زمان بسیج نمیشدن تا بودجه های میلیاردی این چیزا رو Push کنن تو همه جا !!! الان کامیونیتی منیجر compulsion games میاد با اکانت رسمی south of midnight در مورد نژاد پرستی تو بازی Tomb Raider بیانیه میده :))!! چیزی که باید فقط بازی رو تبلیغ کنه رو تبدلش کردن به یـ چیز سیاسی . تو بازی Civilization VII فرمانده مغل ها رو یـ زن سیاه پوست کرده بودن =)) به قضایا BLM نخوام اشاره کنم که هرچی آتیش ـه از زیر سر همون ـه !!! خلاصه که مثال زیاد ـه .

پ.ن : این ربطی به گیمینگ نداره ، چند روز پیش اکانت رسمی Adidas تو آرژانتین برداشته بود مسلمون و سیاه پوست رو به عنوان مدل گذاشته بود واسه تبلیغ گرم کن و لباس های ورزشیش ! دموگرافیکی که عملا تو آرژانتین وجود خارجی ندارن !!!

وک شبیه یک آیین کالت مانند میمونه که طرفدارانی داره و مثل هر آیین دیگه ای مخالفانی هم داره که اصطلاحن بهشون میگن آنتی وک.
حالا جدیدن یه پدیده ای به وجود اومده افرادای هستند که میگن ما وک نیستیم ولی مخالف مخالفهای وک هستیم. anti anti woke
خب وک که تکلیفش به عنوان یک ایدیولوژی مسموم و فرقه ای مشخصه. مخالفان هم به هر شیوه ای که بتونن دارن مبارزه شون رو میکنن. از اعتراض در سوشال مدیا تا نخریدن بازی و مدیای وک.
این انتی انتی وک ها این وسط چی میگن واقعن جای بحث داره و باید انالیز بشه.

من احساس میکنم اینها یه سری انسان های سردرگمی هستند که هنوز نمیخان قبول کنن که افکار و گرایشاتشون خیلی شبیه وکها هست. شاید به ظاهر بگن که ما از وک خوشمون نمیاد ولی در باطن حس همبستگی باهاشون رو دارن.
فک کنم به جای اصطلاح آنتی آنتی وک بهشون بگیم طرفداران خجالتی وک. این وضعیتشون رو واضحتر توصیف میکنه.

وک شبیه یک آیین کالت مانند میمونه که طرفدارانی داره و مثل هر آیین دیگه ای مخالفانی هم داره که اصطلاحن بهشون میگن آنتی وک.
حالا جدیدن یه پدیده ای به وجود اومده افرادای هستند که میگن ما وک نیستیم ولی مخالف مخالفهای وک هستیم. anti anti woke
خب وک که تکلیفش به عنوان یک ایدیولوژی مسموم و فرقه ای مشخصه. مخالفان هم به هر شیوه ای که بتونن دارن مبارزه شون رو میکنن. از اعتراض در سوشال مدیا تا نخریدن بازی و مدیای وک.
این انتی انتی وک ها این وسط چی میگن واقعن جای بحث داره و باید انالیز بشه.

من احساس میکنم اینها یه سری انسان های سردرگمی هستند که هنوز نمیخان قبول کنن که افکار و گرایشاتشون خیلی شبیه وکها هست. شاید به ظاهر بگن که ما از وک خوشمون نمیاد ولی در باطن حس همبستگی باهاشون رو دارن.
فک کنم به جای اصطلاح آنتی آنتی وک بهشون بگیم طرفداران خجالتی وک. این وضعیتشون رو واضحتر توصیف میکنه.

حرفت درسته و البته در دسته آنتی وک ها هم یه عده هستن که خیلی از چیزهایی که اصلا وک نیستن رو وک محسوب میکنن و به قولی کاسه داغ تر از آش میشن.

هر عملی یـ عکس العملی هم داره !!
چیزی رو که شما نظر نمیگیری فرواوونی و نحوه Delivery ـه . قبلا کسی به این چیزا گیر نمیاد چون کاملا طبیعی به بازی اضافه میشدن . بماند که نویسندگیشون هم زمین تا آسمون فرق داشت . مارکتینگ بازی حول محور این چیزا نمیگشت خود کمپانیا به مسائل حاشیه نمیپرداختن . زمین زمان بسیج نمیشدن تا بودجه های میلیاردی این چیزا رو Push کنن تو همه جا !!! الان کامیونیتی منیجر compulsion games میاد با اکانت رسمی south of midnight در مورد نژاد پرستی تو بازی Tomb Raider بیانیه میده :))!! چیزی که باید فقط بازی رو تبلیغ کنه رو تبدلش کردن به یـ چیز سیاسی . تو بازی Civilization VII فرمانده مغل ها رو یـ زن سیاه پوست کرده بودن =)) به قضایا BLM نخوام اشاره کنم که هرچی آتیش ـه از زیر سر همون ـه !!! خلاصه که مثال زیاد ـه .

پ.ن : این ربطی به گیمینگ نداره ، چند روز پیش اکانت رسمی Adidas تو آرژانتین برداشته بود مسلمون و سیاه پوست رو به عنوان مدل گذاشته بود واسه تبلیغ گرم کن و لباس های ورزشیش ! دموگرافیکی که عملا تو آرژانتین وجود خارجی ندارن !!!
tl;dr ولی من جای شما ها باشم خودم رو زیاد درگیر این جنگ تبلیغاتی کمپانی ها و فن بوی ها نمیکنم
خودتون فقط از چیز هایی مثل رفتار مدیریت همین سایت در قبال بازی های مختلف و حجم و تایمینگ بالا گرفتن این نوع درگیری ها در فضای مجازی باید متوجه بشین چی به چیه
همون AC کارش به جایی رسیده بود هر دو به اصطلاح طرف ماجرا بهش میپریدن بعد که بازی شکست خورد و ارزش سهام یوبی پایین اومد چینیا یهو اومدن نصفش رو خریدن :))

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or