حواشی بازی ها

نارنجک از ماتریکس خارج شد
View attachment 424385

این یارو! مگه چند هفته پیش معتبر ترین و حرفه ای ترین یوتیوبر گیم نبود؟ چطور الان شده دلقک و ریتارد؟
آقا یک سوال این طرف کی هست و اینکه چشم هاش دیفالت اینجوری هست یا اداشه

دیوید جفی خالق گاد اف وار میگه که بعد از بازی کردن gears e-day تمایلات gay پیدا کرده:
View attachment 424599
آقا کوتاه بیا چرا اینجوری میکنی؟ :D دیگه واقعا این تاپیک کم پتانسیل ترین تاپیک واسه خراب شدن بود که داریم کم کم به اون نقطه هم میرسیم :D

هرجا کلمات راست افراطی ملتها تکثر گرایی شنیدید یه نارنجک بیاندازید داخل، در اتاقم ببندید.

لطفا این شاهکار شخصیت پردازی رو با بازیهای دم دستی مقایسه نکنید.
View attachment 424595
این بنده خدا اگر تیم موشن کپچر اینسامنیک رو ولورین وار تیکه تیکه بکنه بهش حق میدم
1000044700.jpg

• Like
Reactions: Solidsnake_1
عاقبت این رفتار ها و گی فرض کردن مخاطب این میشه که پیک پلیر های استیم این بازی از ریمیک بدون مولتی هیلو 25 سال پیش هم کمتر میشه

View attachment 424629
بازی هنوز ریلیز نشده خوشگل پسر

3 روز دیگه میاد،
پرمیوم 100 دلاره و اصلا جزو ریلیزها محسوب نمیشه

• Like
Reactions: Love Console
ببیند دیگه همه چشم داریم خودمون داریم این چیزا رو میبینیم نمیگیم هم همه رو با یـ چوب زد ولی وقتی فکر ذکر این کمپانیا اسختدام DEI میشه میرن از اون ور بوم میوفتن . بعدم اخه صرفا فقط حضور این آدما تو بازی نیست . کالچر شیفتی که اینا تو پشت صحنه بعضی استدیو ها مسبب شدن دست کمی از جنایت نداره :دی یعنی به خودی خود استخدام اینا مشکلی نداره ولی وقتی یـ سری مدیرای بالایی و میانی واسه اینکه احساس خوبی بهشون دست بده میان تمام سمت و سوی استدیو رو میبرن سمت خواسته های اینا اینجا مشکل ایجاد میشه . بعد ما تو ساخت بازیا دوتا معقوله داریم IP هایی که قبلا Establish شدن و New IP شما مثلا IP گیرز رو داری که تستسترون خالصه . یا همون Male Fantasy که به کار میبرن . بعد بر میدارن یـ همچین شخصیتی رو میکنن توی IP قدیمی . دقیقا کی و چی رو میخوان جذب کنن ؟ تا دلشون میخواد بردارن New IP بسازن همچین افرادی رو هم بکنن تو بازی ته تهش من میگم من تارگت هدفشون نبودم .

یـ بحثی که پیش میاد اینه که این استدیو ها دقیقا به چه حقی احساس میکنن که بقیه رو باید در مورد این چیزا نصیحت کنن ؟ ته ته رسالت گیمینگ سرگرمی ـه تو چیکار هستی که میخوای به مخاطبات یاد بدی این آدما هم وجود دارن ؟ سر پیازی یا ته پیاز ؟ بازیت رو بساز از حاشیه ها دوری کن کیفییت نویسندگیت رو فدای چهار تا اکتیویست با Ego خالص نکن سودت رو ببر . اول کار تو همین Gears یـ صفحه میاد میاد میگه معدب باش و به بقیه احترام بزار LOL به آدم گنده اونم تو یـ IP بزرگسالانه که کلی الفاظ رکیک رد و بدل میشه میگه معدب باش و به بقیه احترام بزار . شده حکایت اونایی که میخوان یـ عمر ما رو به زور ببرن بهشت LOL بگذریم . لب کلام بتمرگ سر جات بازی درجه سنی M ـت رو بساز تیپ آدم خوبه 24 ساعت بر ندار و به بقیه از یـ دید بالا به پایین نگاه نکن

آخرین ویرایش:
عاقبت این رفتار ها و گی فرض کردن مخاطب این میشه که پیک پلیر های استیم این بازی از ریمیک بدون مولتی هیلو 25 سال پیش هم کمتر میشه

View attachment 424629
دیگه داری اشتباه میزنی!
اون ۲۰هزارتا برای پلیرهای پریمیوم هست! ۹۰درصد مخاطبا پریمیوم نمیخرن! اومدی اون ۱۰ درصد که خودش از پیک پلیرهای باقی گیرزها بالاتره رو گذاشتی؟ دیگه از عقل و منطقتون که باید استفاده کنید حداقل!

دیگه داری اشتباه میزنی!
اون ۲۰هزارتا برای پلیرهای پریمیوم هست! ۹۰درصد مخاطبا پریمیوم نمیخرن! اومدی اون ۱۰ درصد که خودش از پیک پلیرهای باقی گیرزها بالاتره رو گذاشتی؟ دیگه از عقل و منطقتون که باید استفاده کنید حداقل!
مگه نمیدونی ۳ روز دیگه مفتی رو گیم پس تو دسترسه؟

شاید بگی چه ربطی داره ولی سوال کردم گفتن ۳ روز دیگه تو توپخونه هم تو دسترسه و لازم نیست تا استیم بری.

ببیند دیگه همه چشم داریم خودمون داریم این چیزا رو میبینیم نمیگیم هم همه رو با یـ چوب زد ولی وقتی فکر ذکر این کمپانیا اسختدام DEI میشه میرن از اون ور بوم میوفتن . بعدم اخه صرفا فقط حضور این آدما تو بازی نیست . کالچر شیفتی که اینا تو پشت صحنه بعضی استدیو ها مسبب شدن دست کمی از جنایت نداره :دی یعنی به خودی خود استخدام اینا مشکلی نداره ولی وقت یـ سری مدیرای بالایی و میانی واسه اینکه احساس خوبی بهشون دست بده میان تمام سمت و سوی استدیو رو میبرن سمت خواسته های اینا اینجا مشکل ایجاد میشه . بعد ما تو ساخت بازیا دوتا معقوله داریم IP هایی که قبلا Establish شدن و New IP شما مثلا IP گیرز رو داری که تستسترون خالصه . یا همون Male Fantasy که به کار میبرن . بعد بر میدارن یـ همچین شخصیتی رو میکنن توی IP قدیمی . دقیقا کی و چی رو میخوان جذب کنن ؟ تا دلشون میخواد بردارن New IP بسازن همچین افرادی رو هم بکنن تو بازی ته تهش من میگم من تارگت هدفشون نبودم .

یـ بحثی که پیش میاد اینه که این استدیو ها دقیقا به چه حقی احساس میکنن که بقیه رو باید در مورد این چیزا نسیحت کنن ؟ ته ته رسالت گیمینگ سرگرمی ـه تو چیکار هستی که میخوای به مخاطبات یاد بدی این آدما هم وجود دارن ؟ سر پیازی یا ته پیاز ؟ بازیت رو بساز از حاشیه ها دوری کن کیفییت نویسندگیت رو فدای چهار تا اکتیویست با Ego خالص نکن سودت رو ببر . اول کار تو همین Gears یـ صفحه میاد میاد میگه معدب باش و به بقیه احترام بزار LOL به آدم گنده اونم تو یـ IP بزرگسالانه که کلی الفاظ رکیک رد و بدل میشه میگه معدب باش و به بقیه احترام بزار . شده حکایت اونایی که میخوان یـ عمر ما رو به زور ببرن بهشت LOL بگذریم . لب کلام بتمرگ سر جات بازی درجه سنی M ـت رو بساز تیپ آدم خوبه 24 ساعت بر ندار و به بقیه از یـ دید بالا به پایین نگاه نکن
من فکر میکنم خیلی از این مسائل از گور اون آدمایی بلند میشه که تو pr و مارکتینگ شرکتا چند ساله لونه کردن. اینا میان میگن ما یه کامیونیتی ای داریم که ثابته. نسل جدید جذب کامیونیتی و بازیامون نمیشه، به جاش بیاید بازیاتونو واسه نسل جدید مدیفای کنید. چه سازنده چه ناشرم که از گسترده کردن مخاطباش بدش نمیاد. غافل ازینکه چنین مخاطبینی اصلا وجود خارجی ندارن. اگر هم باشن قطعا گیمر نیستن.
الان مثلا همین بازی های لایوسرویس چینی رو ببین هیچکدوم ازین موضوعات رو ندارن خیلی عادی دارن به کارشون ادامه میدن، مخاطباشونم از دختر 12 ساله هست تا مرد 50 ساله. هیچکس نمیاد بگه من با فلان کاراکتر ریلیت نکردم چون شبیهم نیست. اصلا گیمرا سیستمشون اینه مرده میره کاراکتر زن برمیداره زنا مرد برمیدارن :D اصلا براشون مهم نیست این چیزا. فقط مهم اینه که جذاب باشه.

• Like
Reactions: TwistedFate

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or