ممنون بابت کمک.(pm دادم)با سلام خدمت تمامیه دوستان و تشکر از دوست بسیار عزیزم رضا .
بلا خره دوستان بعد از امتحان روی چند دستگاه تست و جواب 100% برای شما دوستان میگم که باید به چه صورت عمل کنید .(البته دستگاه هایی که رجیون 2 بودند تست شده )
دوستان ابتدا اینتر نت کانکشنتونو disable کنید ،
بعد دباره از نو کانکشنتونو بسازید مثل هر بار بصورت اتوماتیک برید نه manual ،
به قسمت MTU رسیدید باید گزینه MANUAL وارد بشید و اعداد زیر رو بترتیب وارد کنید 100% جواب میده ،
1492 بعد 1494 بعد 1490 بعد 1400 اگر اینها نشد شما میتونید تا عدد 1500 اعداد بدید تا بلاخره جواب بگیریدو خوشحال بشید تا خستگی از تن منم در بیاد .
هر بار یکی رو باید بزنید تست کنید @!
ممنون بابت کمک بالاخره یک نفر پیدا شد واقعآ دلش برای بقیه بسوزه تواین سایت خیلی کم پیدا میشه.آره من هم همین مشکل رو دارم خیلی sign in و out میشم یا اصلا نمی تونم connect بشم خیلی اعصابم خورد شده از سر شب 8 .9 بار به مدت 20 تا 30 دقیقه تلاش کردم که connect بشم نتونستم 1 یا 2 بار connect شدم ولی 2 دقیقه بعد sign out شدم.خدا کنه مشکل حل بشه دارم یواش یواش قاطی میکنم )x .خدا لعنت کنه هرچی هکره.اخبار تازه بگم که مشکل در PSn زیاد شده ! افراد مدام SIGN IN و SIGN OUT میشن ارور ها 807..... و 802 و ..... و OPERATION TIME OUT میدن ! ظاهرا مشکل از PSn هست ! امان از این هکرها داشتیم راحت زندگیمونو میکردیما !!!! من چندجا خوندم که SERVER PSN فعلا DOWN هست ! و قراره FIRMWARE 3.60 رو بده ! 100% تایید نمیشه ولی یه کارایی داره میکنه سونی ! لینک سورس هم بزودی براتون میزارم .
کسی میتوانه خلاصه ترجمه کنه که چی نوشته این سونی میخواهد چه کار کنه
تاييد ميكنممن به 3.56 اپدیت کردم و هیچ مشکلی ندارم با psn
کنسولم ریجن 2 ه