یه چند بار پشت سر هم همش resume رو بزن ببین چیزی نمیشه؟ برای من که همیشه چند بار که cannot download میزنه و منم پشت سر هم باز Resume رو میزنم بالاخره اوکی میشه و تا آخر دانلود میکنه.چیکارش میشه کرد ؟
با vpn هم حل نشد . حتی چند بار rebiuld database و instalise ps4 کردم از اول نصب کردم بازی رو و دقیقا تا ۱۰ درصد پر میشه و cannot downloadیه چند بار پشت سر هم همش resume رو بزن ببین چیزی نمیشه؟ برای من که همیشه چند بار که cannot download میزنه و منم پشت سر هم باز Resume رو میزنم بالاخره اوکی میشه و تا آخر دانلود میکنه.
غیر از اینم دوستان میگن که با شیر کردن ویپـیان حل میشه. آموزشش توی انجمن هست اونم.
با adsl هم تست کن.شاید به نت تایپ ایراد میگیرهبا vpn هم حل نشد . حتی چند بار rebiuld database و instalise ps4 کردم از اول نصب کردم بازی رو و دقیقا تا ۱۰ درصد پر میشه و cannot download
هرچی هم pause و resume میکنم
Prepairing download 10% میمونه
هیچی بیخیالش شیدچیکارش میشه کرد ؟
میدونم که احتمالاً مشکل شما به این ربط نداره، ولی اگه هارد پر باشه و جا نداشته باشه هم ارور cannot download میده. بقیه چیزا رو میشه دانلود کرد؟ فقط آپدیت فیفا رو مشکل دارید باهاش؟با vpn هم حل نشد . حتی چند بار rebiuld database و instalise ps4 کردم از اول نصب کردم بازی رو و دقیقا تا ۱۰ درصد پر میشه و cannot download
هرچی هم pause و resume میکنم
Prepairing download 10% میمونه
بله فقط آپدیت فیفا هست که مشکل داره . چندین بار پاکش کردم بازی رو دوباره گذاشتم install شه و همچنان ارور آپدیت پابرجاست .میدونم که احتمالاً مشکل شما به این ربط نداره، ولی اگه هارد پر باشه و جا نداشته باشه هم ارور cannot download میده. بقیه چیزا رو میشه دانلود کرد؟ فقط آپدیت فیفا رو مشکل دارید باهاش؟
به خاطر این اینو مطرح کردم چون میگید که با همه اینترنتا هم آزمایش کردید و حل نشده، با اینکه خود من با اینترنت td-lte ایرانسل تا حالا چیزی نبوده که باهاش مشکل داشته باشم.