متاسفانه جدیدا قیمت نگرفتم و نمیدونم الان چه قیمتی دارهقيمت؟
متاسفانه جدیدا قیمت نگرفتم و نمیدونم الان چه قیمتی دارهقيمت؟
این مودم قیمتش ۱ میلیونو۷۰۰ هست.یه چیزی معرفی کنی که بیشتر بچه ها وسعشون برسه بهترهASUS DSL-AC68U
بهتر از این دیگه پیدا نمیکنی
یسری اپشنهای گیم مد اضافی هم خارج از بحث وی پی ان و موارد بالا داره
Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro
دروداین مودم قیمتش ۱ میلیونو۷۰۰ هست.یه چیزی معرفی کنی که بیشتر بچه ها وسعشون برسه بهتره
این اصلا مودم نیست.یه پا کامپیوتره.حتی پردازنده هم داره.کسایی که واقعا مشکل psn دارن با مودم های ۳۰۰ تومنی هم کارشون راه میوفتهدرود
دوستمون ظاهرا دنبال بهترین مودم هستن و اشاره به هزینه و .... نکردن و تا جایی که من اطلاع دارم تو ایران ازین مدل بهتر پیدا نمیشه
البته منم ۱۷۰۰ نخریدم. حدود ۲ سال پیش با گارانتی اصلی (ویستا ۳ ساله) خریدم ۷۰۰ تومن
اما متاسفانه الان قیمتها نجومی رفته بالا
حتی همین ۳-۴ ماه پیش هم یکی دوستان خرید. حدود ۱۱۰۰ تا ۱۲۰۰ اینا بود. اما مناسفانه بازم قیمتش افزایش پیدا کرد
نقریبا ۲ سال پیش برای برادرم یدونه مودم اسوس گرفتم فکر کنم ۲۵۰ شد ( یکم بیشتر یا کمتر دقیقا یادم نیست ولی همین حدودا شد )این اصلا مودم نیست.یه پا کامپیوتره.حتی پردازنده هم داره.کسایی که واقعا مشکل psn دارن با مودم های ۳۰۰ تومنی هم کارشون راه میوفته
سرعت انتقال داده مودمی که گذاشتی ۱.۷۵ گیگابایت بر ثانیست.یعنی اگر این مودم سیم کارت 4G خور بود اصلا نابود میکرد آسفالتم میکند ولی اره بچه ها دنبال چیز ارزون ترین مدل اون یکی مودم رو بپرس واسشوننقریبا ۲ سال پیش برای برادرم یدونه مودم اسوس گرفتم فکر کنم ۲۵۰ شد ( یکم بیشتر یا کمتر دقیقا یادم نیست ولی همین حدودا شد )
اونم دقیقا همین اپشن ست کردن وی پی ان و اوپن وی پی ان رو داره
مدلش رو میپرسم و اطلاع میدم
اتفاقا قابلیت اتصال سیمکارت و پشتیبانی از LTE هم دارهسرعت انتقال داده مودمی که گذاشتی ۱.۷۵ گیگابایت بر ثانیست.یعنی اگر این مودم سیم کارت 4G خور بود اصلا نابود میکرد آسفالتم میکند ولی اره بچه ها دنبال چیز ارزون ترین مدل اون یکی مودم رو بپرس واسشون
کلا خاره مودم هست پساطفاقا قابلیت اتصال سیمکارت و پشتیبانی از LTE هم داره
حتی اپشن Dual WAN هم داره. به اینصورت که همزمان میشه از حالت LTE و ADSL استفاده کرد و در مجموع پهنای باند هردو رو با هم از طریق وایرلس یا پورت لن استفاده کرد
یا مثلا میتونید همزمان از ۲ تا خط رانژه adsl استفاده کنید
لینکسیس من داشتماگه روتر حرفه ای میخواین برین سراغ لینکسیس. به نظرم بقیه برندها به گرد پاش هم نمیرسن
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
سری های جدیدش واقعا فوق العاده هستنلینکسیس من داشتم
اپشنهای زیادی نداره و در حد بِیسیک هست
ولی تو تجهیزات مخابراتی و..... حرفهای زیادی برای گفتن داره
مودمهای خوبیهسری های جدیدش واقعا فوق العاده هستن
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
شما تونستی همزمان هم اینترنت گوشی هم اینترنت خونه رو با هم مچ کنی ؟ من هر کاری میکنم فقط به یکیش وصل میشه؟ یه عکس از تنظیمات DUAL WAN میذاری؟اتفاقا قابلیت اتصال سیمکارت و پشتیبانی از LTE هم داره
حتی اپشن Dual WAN هم داره. به اینصورت که همزمان میشه از حالت LTE و ADSL استفاده کرد و در مجموع پهنای باند هردو رو با هم از طریق وایرلس یا پورت لن استفاده کرد
یا مثلا میتونید همزمان از ۲ تا خط رانژه adsl استفاده کنید