mortal10
کاربر سایت
من بتل 5 رو زدم دانلود دیدم وسطش ارور داد با نت خونه زدم دیدم مشکلی نیستدوباره شروع شده من با نت گوشی و مودم ایرانسل ارور میده گرفتاری شدیم![]()

من بتل 5 رو زدم دانلود دیدم وسطش ارور داد با نت خونه زدم دیدم مشکلی نیستدوباره شروع شده من با نت گوشی و مودم ایرانسل ارور میده گرفتاری شدیم![]()
فکر کنم راهش همون قندشکن رو گوشی روشن کنی هاتاسپات کنی باشه نه؟اینم واسه من ارور دادمن بتل 5 رو زدم دانلود دیدم وسطش ارور داد با نت خونه زدم دیدم مشکلی نیستنت گوشی خار داره فک کنم بعد یه روشی گیر اوردم با همون نت گوشی دانلود کردم ارورم نداد دیگه
چه اروری میده؟ کدوم کارهارو انجام دادی؟وقتی میزنم اونجایی ک بابد ب پلی استیشن نت وورک وصل شه ارور میده
سلام من چندین تا پروکسی وارد کردمولی موقع تست اینترنت یا اینترنت کانکشنم مشکل داره یا playstation sign inچیکارکنمسلام
مدتیه به خاطر فیل ترینگ سرورهای دانلود PSN ، وقتی با دستگاه میخایم آپدیت بازی رو دانلود کنیم یا اینکه خود بازی رو دانلود کنیم سریعا پیغام Cannot Download روی صفحه میاد، خب این مشکل رو میشه با تنظیم کردن یک پرو ک سی روی دستگاه حل کرد. طریقه انجام این کارو رو به صورت ساده توضیح میدم
- رفتن به سایت SSL Proxy List | HTTPS Proxy List - Free Proxy List (نیاز دارید که قند شکن فعال کنید)
- از قسمت Port ، پرُت 8080 انتخاب کنید
- آخرین IP Address رو انتخاب کنید ، دقت کنید که جدیدترین IP رو انتخاب کرده باشید
View attachment 85505
(بهتره IPهای اروپا و آسیا انتخاب کنید)
- حالا داخل تنظیمات PS4، برید به Setting-Network و بعد حالا WIFI یا LAN رو انتخاب کنید و تنظیمات رو روی Custom بزارید و همه مراحل را Next بزنید تا برسید به Pro xy و همون IP رو که از سایت انتخاب کردید وارد کنید و Next بزنید
نکته : ممکنه باز با عوض کردن IP مشکل دانلود نکردن پا برجا باشه، یک IP دیگه رو انتخاب کنید اینبار
نکته 2 : ممکنه سرعت دانلودتون پایینتر بیاد که طبیعی هم هست
نکته 3 : این IP Serverها هر 12 ساعت یکبار رفرش میشن، شما نمیتونی از یک IP همیشه استفاده کنی و هربار مجبوری از طریق سایت آی پی جدید بگیری
سوالی داشتد توی تاپیک بپرسید![]()
یعنی اپدیت رد اد هم حل میکنهالبته لازم نیست حتما پورت ۸۰۸۰ انتخاب بشه با بقیه هم کار من راه افتاده
با برنامه dns jumper تست کن dns هارو و بعد با خوده همون برنامه dns ثبت کن مشکلت حل میشهمن بتل 5 رو زدم دانلود دیدم وسطش ارور داد با نت خونه زدم دیدم مشکلی نیستنت گوشی خار داره فک کنم بعد یه روشی گیر اوردم با همون نت گوشی دانلود کردم ارورم نداد دیگه
با برنامه dns jumper تست کن dns هارو و بعد با خوده همون برنامه dns ثبت کن مشکلت حل میشهکمک کنید من رد اد هم هر کاری میکنم اپدیت نمیشه و کن نات دانلود میخوره تمام پروکسی ها ی جدید رو که پورت ۸۰۸۰ هست میزنم ولی بازم کن نات میخوره
خواهشا راهنمایی کنید
چرا ارور cant download میده کسی مشکل نداره ?
dns زدم ولی فرقی نکرد