حداکثر تعداد بازیکنان در Titanfall تایید شد: 12 نفر

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Titanfall_FTF_1920x1080-670x376.jpg

طی نمایش های مختلف، شایعات بسیاری پیرامون بازی Titanfall و تعداد بازیکنانی که می توانند در آن حضور داشته باشند به وجود آمده بود. امروز آقای Vince Zampella به عنوانی یکی از موسسین Respawn Entertainment در مورد این موضوع طی یک توئیت گفته اند:
حداکثر تعداد 6 به 6 خواهد بود. این بهترین تعادل را برای ما ایجاد می کرد.
آقای Zampella معتقند که این انتخاب بیشترین تعادل را با ربات ها و سربازهایی که توسط هوش مصنوعی هدایت می شوند دارد. تعداد آنها دقیقا مشخص نیست اما گفته شده که "به حدی خواهد بود که سرگرم کننده باشد". با این حال "تحدید اصلی بازیکنان قلمداد می شوند". در مقایسه با برخی عناوین نظیر Battlefield 4 که در آن رقم بازیکنان به 64 نفر میرسد، 12 نفر شاید کم به نظر بیاید. عده ای از چنین موضوعی نا امید شدند و آقای Zampell در پاسخ به آنها گفته اند:
بسیار این بازی سرگرم کننده خواهد بود و ما تست های زیادی را انجام داده ایم. همه چیز درباره مواردی است که بیشترین میزان سرگرمی را به همراه دارند.
Titanfall در ماه مارس برای PC, Xbox 360 و Xbox One عرضه خواهد شد. نظر شما درباره این تعداد بازیکن چیست؟ آیا حضور ربات های غول آسا و استفاده از آنها می تواند جای چنین چیزی را پر کند؟
VG247
Dualshockers
-------------
آپدیت:
طراح ارشد این بازی آقای Justin Hendry در مصاحبه با Polygon گفته اند:
هر قدر تعداد بازیکنان بیشتر باشد، از راحتی بازی کاسته خواهد شد. بر خلاف اکثر بازی ها که می توانید بنشینید و دو طرف را پوشش را دهید، در Titanfall یک نفر می تواند از پنجره راست، پنجره چپ، مستقیم، راه پله و ... در پیش شما ظاهر شود. به طور کلی پنج مسیر وجود دارد که در آن شما کشته خواهید شد و در صورت زیاد بودن بازیکنان، مدیریت محیط اطراف مشکل خواهد بود.
آقای Hendry همچنین گفته اند که در کل نقشه بازی، 50 مبارز متشکل از بازیکنان، Titan و دیگر موارد کنترل شده توسط هوش مصنوعی وجود خواهد داشت پس با این حساب نمی توان احساس خلوت بودن کرد!
Via

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا بعضی از دوستان فکر میکنن بقیه به خاطر کوبیدن بازی میگن کاش تعداد نفرات بیشتر بود .

بازی های بودن که واقعا تاریخ ساز بودن با 5-5 لذتی داشتن که هیچ بازی دیگه ای زمان خودش نداشت مثل CS که همه بچه ها فکر کنم موافق باشن و خیلی ها زندگی گیمریشون زمانی پای این بازی گزاشتن یا خیلی از بازی های دیگه COD و MH یا ... چه برسه به 6-6 در اینکه بازی میتونه عالی باشه حتی با این تعداد شکی درش نیست اما کاش محدودش نمیکردن به این تعداد یا مد های داشت که تعداد افراد بیشتری میتونستن شرکت کنن نمیگم بشه 64 نفره اما میتونست مد های با افراد بیشتر هم داشته باشه به نظرم به جذابیت بازی اضافه میکرد مخصوصا با گیم پلی که من از بازی دیدم خیلی باهاش حال کردم .

------------------------------------------------------------------------------
انقدر هم بعضی ها خوشمزه هستن هی MAG مثال میزنن شما یک بار این بازی انجام دادین ؟ شما حتی نمیدونین مشکل از کجای بازی بوده که بازی موفق نشده بعد کی گفته بازی بشه 128 نفره انقدر شما خوشمزه بازی در میارین بهتره به جای اینکه یه بازی دیگه رو بکوبین تا صحبت خودتون تایید کنید بگید صحبت بچه ها چه مشکلی داره که انتظار داشتن بازی تعداد افراد بیشتری پشتیبانی میکرد .

این همه سر و صدا واسه یه بازی انلاین محور اونم فقط با 12؟!
جالبه دوستانیی که ادعا دارن که بزارین بازی بیاد و بعد نظر بدید رومیگن ببخشید دیگه تعداد بازیکن هر مپ نیازی به تست کردن مگه داره؟!!!
همه میدونن لذت شوتر به مپ شلوغ و درگیری های سریع و بدون کاوره.

این همه سر و صدا واسه یه بازی انلاین محور اونم فقط با 12؟!
جالبه دوستانیی که ادعا دارن که بزارین بازی بیاد و بعد نظر بدید رومیگن ببخشید دیگه تعداد بازیکن هر مپ نیازی به تست کردن مگه داره؟!!!
همه میدونن لذت شوتر به مپ شلوغ و درگیری های سریع و بدون کاوره.
فقط ازت یه سوال دارم تابحال با ۱۸ نفر تو RUSTتوMW2بازی کردی ؟؟ بالانس بازی اتفاقا به تعداد افراد بستگیه مستقیم داره یه نمونشrespawnها که با تعداد پلیرهای زیاد بهم میریزه و باعث اعصاب خوردی میشه ۱۲ نفر نسبت به مپ های کوچیک بازی عالیه عالی ... تمام

فقط ازت یه سوال دارم تابحال با ۱۸ نفر تو RUSTتوMW2بازی کردی ؟؟ بالانس بازی اتفاقا به تعداد افراد بستگیه مستقیم داره یه نمونشrespawnها که با تعداد پلیرهای زیاد بهم میریزه و باعث اعصاب خوردی میشه ۱۲ نفر نسبت به مپ های کوچیک بازی عالیه عالی ... تمام
نه من مپ زیره 24 تو هیچ بازی باهاش فاز نمیگرم و واردش نمیشم.
چون حسش نیست واسه خلاص کردن دشمن هی بگردم تا یکیو گیر بیارم!
راجب respawn هم یجور میگی انگار 5 دقیقه طول میکشه نهایت 5 ثانیس دیگه.
در کل میانگین بگیری به نظرت جماعت شوتر باز چند درصد میانگین 12 نفر رو میپسندن؟

خوب برو یدست بازی کن متوجه میشی :دی نیاز نیست بری دنبال کسی وقتی مپا کوچیکن ازrespawnمنظورم اینه که وقتی شما مثلا یکی رو میکشی یارو پشتت سریع امکان داره spawnشه وقتی مپا کوچیک و تعداد پلیرها زیاد باشن . واسه شما که زیاد انلاین بازی نمیکنی (احتمالا) خوب شاید این مشکلی نباشه ولی واسه من یا خیلی های دیگه مهمه (:

خوب برو یدست بازی کن متوجه میشی :دی نیاز نیست بری دنبال کسی وقتی مپا کوچیکن ازrespawnمنظورم اینه که وقتی شما مثلا یکی رو میکشی یارو پشتت سریع امکان داره spawnشه وقتی مپا کوچیک و تعداد پلیرها زیاد باشن . واسه شما که زیاد انلاین بازی نمیکنی (احتمالا) خوب شاید این مشکلی نباشه ولی واسه من یا خیلی های دیگه مهمه (:
عزیز مثل اینکه نخوندهنقل قول میزنی :d
وقتی میگم زیره 24 فاز نمیده حتمن امتحان کردم که میگم.
اون قسمت هم که قرمز کردمو کلن جوابی ندارم!!! چطور این نتیجه رو از حرف های من گرفتی؟!!!!!

عزیز مثل اینکه نخوندهنقل قول میزنی :d
وقتی میگم زیره 24 فاز نمیده حتمن امتحان کردم که میگم.
اون قسمت هم که قرمز کردمو کلن جوابی ندارم!!! چطور این نتیجه رو از حرف های من گرفتی؟!!!!!
خوب بخاطر این که فرنچزهایی که بیشترین پلیرها توشون هستCODوBFهستن :دی شما برو یدست CODبازی کن ببین با ۱۲ نفر حوصلت سر میره یا نه ترو خدا :دی

آره دیگه فک کن 32 پلیر داشت تا میخواستی از رو سقف بپری 10 تا اسنایپر کمپ میکردن مثل بعضی بازیا کتلتت میکردن من تا خودم بازی نکنم نظری ندارم از همین 12 پلیر هم رازیم :d

فقط 1 مپ از بازی رو نشون دادن و کمی از گیم پلی رو ملت کف و خون بالا اوردن اون همه هم award برد . شک نداشته باشین بازی مشکلی نداره.

عزیزان این بازی که بتلفیلد نیست که مساحت مپش ۱۰ کیلومتر باشه که ۶۴ نفر توش بازی کنند و مشکل ازدیاد پلیر نباشه, CoD هم تعدادش کمه با کانتر...
ولی من انتظار کمتر از ۱۸ یا ۲۴ رو نداشتم

Titanfall: freedom of movement makes higher player counts “uncomfortable” | VG247
طراح ارشد بازی مصاحبه ای انجام داده و علت 12 نفر رو این طور توضیح داده که در بازی شما باید حواستون به 5 طرف باشه (بر عکس بازی های دیگه ای که نهاییتش2 طرف هست) و از طرفی مپ میتونه تا تعداد بسیار زیادی Mech و تایتان پر بشه...و در آخر هم گفته بهتره این بازی مثل شوتر های معمولی دربارش قضاوت نشه.

خب پس، شما CoD بازي نكردي.. استاندارد مپاي CoD ١٢ نفرس، يعني ٦ به ٦ و اصلن هم مشكلي براي پيدا كردن دشمن (!!!) وجود نداره! اينم احتمالا مپاش و گيم پليش مثل cod سرعتي هست، واسه همين تعداد زياد player نظم بازي رو بهم ميزنه!

انقدر هم بعضی ها خوشمزه هستن هی MAG مثال میزنن شما یک بار این بازی انجام دادین ؟ شما حتی نمیدونین مشکل از کجای بازی بوده که بازی موفق نشده بعد کی گفته بازی بشه 128 نفره انقدر شما خوشمزه بازی در میارین بهتره به جای اینکه یه بازی دیگه رو بکوبین تا صحبت خودتون تایید کنید بگید صحبت بچه ها چه مشکلی داره که انتظار داشتن بازی تعداد افراد بیشتری پشتیبانی میکرد .

کاملا تایید میشه. اولین باری که توضیحات مربوط به MAG رو دیدم، واقعا متعجب بودم که چطوری این همه آدم که تو 8 تا تیم هستن باید با هم هماهنگ باشن و بازی کنن ولی وقتی بازی اومد دقیقا یاد دوره دبستان افتادم که یه توپ می نداختن وسط زمین و 50 نفر آدم دنبالش بود. یعنی مصداق بارز MAG همین خاطره ای بو که من گفتم.

تو TF نه تنها باید حواست به جلو و پشتت باشه، ممکنه یکی از بالای سرت پارکور مانند:دی از در و دیوار میپره بالا. حالا فرض کن 12 تا آدم همه چنین شرایطی دارن. اصلا بالانس کردن همین تعداد هم کار سختیه چه برسه بیشتر هم باشن.

===============================================

از اون حرفایی که باید با آب طلا بوک مارک کرد! :)

COD تو 11 تا نسخه همین روال 12 نفره رو پیش برده و هر سال هم به فروشش اضافه شده. پس میانگین بگیرم کلا 25 نفر تو این تاپیک به علاوه شما 26 نفر از این بازی خوششون نمیاد به خاطر تعدا پلیر. حالا 26 رو تقسیم بر تعداد کسایی که خوششون میاد می کنیم ببینیم چند میشه:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or