حداکثر تعداد بازیکنان در Titanfall تایید شد: 12 نفر

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Titanfall_FTF_1920x1080-670x376.jpg

طی نمایش های مختلف، شایعات بسیاری پیرامون بازی Titanfall و تعداد بازیکنانی که می توانند در آن حضور داشته باشند به وجود آمده بود. امروز آقای Vince Zampella به عنوانی یکی از موسسین Respawn Entertainment در مورد این موضوع طی یک توئیت گفته اند:
حداکثر تعداد 6 به 6 خواهد بود. این بهترین تعادل را برای ما ایجاد می کرد.
آقای Zampella معتقند که این انتخاب بیشترین تعادل را با ربات ها و سربازهایی که توسط هوش مصنوعی هدایت می شوند دارد. تعداد آنها دقیقا مشخص نیست اما گفته شده که "به حدی خواهد بود که سرگرم کننده باشد". با این حال "تحدید اصلی بازیکنان قلمداد می شوند". در مقایسه با برخی عناوین نظیر Battlefield 4 که در آن رقم بازیکنان به 64 نفر میرسد، 12 نفر شاید کم به نظر بیاید. عده ای از چنین موضوعی نا امید شدند و آقای Zampell در پاسخ به آنها گفته اند:
بسیار این بازی سرگرم کننده خواهد بود و ما تست های زیادی را انجام داده ایم. همه چیز درباره مواردی است که بیشترین میزان سرگرمی را به همراه دارند.
Titanfall در ماه مارس برای PC, Xbox 360 و Xbox One عرضه خواهد شد. نظر شما درباره این تعداد بازیکن چیست؟ آیا حضور ربات های غول آسا و استفاده از آنها می تواند جای چنین چیزی را پر کند؟
VG247
Dualshockers
-------------
آپدیت:
طراح ارشد این بازی آقای Justin Hendry در مصاحبه با Polygon گفته اند:
هر قدر تعداد بازیکنان بیشتر باشد، از راحتی بازی کاسته خواهد شد. بر خلاف اکثر بازی ها که می توانید بنشینید و دو طرف را پوشش را دهید، در Titanfall یک نفر می تواند از پنجره راست، پنجره چپ، مستقیم، راه پله و ... در پیش شما ظاهر شود. به طور کلی پنج مسیر وجود دارد که در آن شما کشته خواهید شد و در صورت زیاد بودن بازیکنان، مدیریت محیط اطراف مشکل خواهد بود.
آقای Hendry همچنین گفته اند که در کل نقشه بازی، 50 مبارز متشکل از بازیکنان، Titan و دیگر موارد کنترل شده توسط هوش مصنوعی وجود خواهد داشت پس با این حساب نمی توان احساس خلوت بودن کرد!
Via

آخرین ویرایش:
فکر نکنم مپ های بازی اینقدر بزرگ باشه . به نظر هیشکی اندازه سازنده بازی بهتر نمیتونه درک کنه چه تعدادی واسه بخش آنلاین باید باشه.در کل این بازی تو E3 کلی جایزه گرفت و قطعا موفقه

کلا map Angel City فقط نمایش داشته :d.
اون دو تا map دیگه هم فقط فکر کنم عکساش اومده که کوچه پس کوچه هاش معلوم نیست :d
در کل عرض کردم
مثلا همون مپی که نمایش دادن یک بار با دقت ببنید پر از فضای خالی مسقف هست پلیرها از داخل یه ساختمون به ساختمون دیگه میپرن تمام پشت بام ها و کلا هرجای بازی قابل دسترسی هست!
مپ فضای باز چشمگیری هم داره طوری که اون غول های اهنی راحت توش حرکت میکنن! حالا اینا بزارید کنار اینکه دشمن شما فقط یک گروه کوچک 6 نفره هست!
من خودم انتظار 32 نفر داشتم

جدا از 12 نفر راضی هستید؟:d
یکی از مشکلات نسل قبل توانایی نداشتن کنسول ها برای ساپورت تعداد بیشتر پلیر ها بود. 12 نفر اصلا جالب نیست.

زیاد کشته مرده ی بازی نیستم اما به نظرم 12 نفر واسه این بازی کاملا مناسبه .حال میده BF رو تو مپ 64 نفره بازی کنی اما شما یه لحضه فکر کن 32 تا ربات تو مپ ول بچرخن . اصلا حس و حال بازی از بین میره .

زیاد کشته مرده ی بازی نیستم اما به نظرم 12 نفر واسه این بازی کاملا مناسبه .حال میده BF رو تو مپ 64 نفره بازی کنی اما شما یه لحضه فکر کن 32 تا ربات تو مپ ول بچرخن . اصلا حس و حال بازی از بین میره .

فک نکنم جایی نوشته باشه که هر بازیکن همون اول یه تایتان داره!!

تو نمایشی هم که داشتن یکی دو نفر تایتان داشتن و بقیه پیاده نظام بودن

اسم این بازی titanfall هست نه titianwars!!!
مگه armored core مپ پر ربات باشه

می دونم به سبک بازی ربطی نداره ولی من دارم TLOU رو 4v4 بازی می کنم , خیلی هم لذت می برم :d
tlou بر پایه ی مخفی کاری مولتیش با بازی های مثل cod فرق داره الان bf3 تو کنسول ها 24 نفره بود ملت مینالیدن چرا اینطوریه و اصلی ترین مشکلش تو کنسول هم همین بود ولی بازی مثل tlou شاید 1v1 هم حال بده چون هر چی نفرات کمتر باشن آدرنالین خون بیشت میشه:d
همیشه گفتم شاهکار های ناتی داگ ر با هیچ بازی دیگه ای مقایسه :dنکنید

ما دو جور مولتی پلیر داریم یکی تکنیکی یا شیر تو شیر مثلا COD یا BF که مردن زیاد مهم نیست و فوری ریسبان می شی و بیشتر روی سرعت و دقت تمرکز داره
یک نوع دیگه داریم که تاکتیکی هست و گیمر به علت کمبود نفرات تیم باید بهترین عملکرد ممکن رو از خودش نشون بده و در صورت مردن بیهوده تیم رو به فنا میده مثل Gears of War
حالا این بازی گویا تاکتیکی هست بیشتر که مورد علاقه اینجانب می باشد البته خیلی ها هم طرفدار این جور بازی ها نیستن و معمولا به علت نداشت بار فنی بازیشون دوست دارن کشته شدنشو زیاد تاثیر نداشته باشه و 100 بار یک مسیر رو برن تا 4 نفر رو بکشن یا 4 تا آیتم آزاد بکنن

فقط دوستانی که انلاین BF و سری COD رو بازی کرده باشن میفهمن که 12 نفر خیلی کمه.حالا اگه مپ هاشم بزرگ باشه که دیگه وضعیت بدتر میشه نصف مپ و باید دنباله دشمن و یارات بگردی حالا فرض کنین چنتا نوب هم بیان تو بازی رسما اون لحضه کاری جز left a game پیش نمیاد:))
لذتی که در کشتن دشمن های واقعی (در بازی) وجود داره در کشتن بات ها وجود نداره=fact

دوستان توجه نمیفرمایید گفته حداکثر 12 نفری و 6vs6 ــه :دیلول :دی

ولی خب نسل بعد که بیاد با وجود همه ی FPS های قدیمی و با ریشه + همه ی FPS های جدید این بازی سرور و سالار همه اشون خواهد بود ;;) بیشترین پلیر رو خواهد داشت :> :دی

فقط دوستانی که انلاین BF و سری COD رو بازی کرده باشن میفهمن که 12 نفر خیلی کمه.حالا اگه مپ هاشم بزرگ باشه که دیگه وضعیت بدتر میشه نصف مپ و باید دنباله دشمن و یارات بگردی حالا فرض کنین چنتا نوب هم بیان تو بازی رسما اون لحضه کاری جز left a game پیش نمیاد:))
لذتی که در کشتن دشمن های واقعی (در بازی) وجود داره در کشتن بات ها وجود نداره=fact
CoD ـم که نهایت 24 نفری بود یعنی دوبرابر این! بنظر من که همین اندازه کافیه! چون اینا از در و دیوار بپر بپر میکنن زودتر از CoD همدیگه رو پیدا میکنن! مپ هاشم که نباید بزرگ باشه! اگه شلوغ هم باشه که اصلا حال نمیده!

فقط اینجا یک مسئله پیش میاد اونم اینه که بازی سینگل نداره و منم پول ندارم بخرم بازیو :| :| :|

جدا از 12 نفر راضی هستید؟:d
یکی از مشکلات نسل قبل توانایی نداشتن کنسول ها برای ساپورت تعداد بیشتر پلیر ها بود. 12 نفر اصلا جالب نیست.

Resistance 2 تعداد پلیرهاش 60 تا بوده ، MAG که 256 تا بود! اگه بحث نداشتن توانایی باشه مربوط به PS3 نمیشده. من تو هیچکدوم از بازیهای 360 ندیدم اینقدر پلیر ساپورت کنن.اگه بوده بگید ;)
12 نفر هم اگه بالانس باشه مشکلی نداره ، مثل خیلی از بازیهای دیگه و COD ولی اگه بخواد مثل Ghosts مپ هاش بزرگ باشه 6vs6 خیلی مضخرفه. من تو Ghosts فقط راه رفتم بحای اینکه kill بگیرم!!

32 تا تایتان تو مپ مثلا چی میخواد بشه؟:d 12 نفر کاملا اندازه هست و فکر کنم برای اینترنت ما هم بهتر باشه!:d(البته امیدوارم!)

عزیز من اخه کجاش اندازس:|هر چی تعداد بیشتر باشه بیشتر کیف میده :d

به نظر من 24 خیلی خوبه

Resistance 2 تعداد پلیرهاش 60 تا بوده ، MAG که 256 تا بود! اگه بحث نداشتن توانایی باشه مربوط به PS3 نمیشده. من تو هیچکدوم از بازیهای 360 ندیدم اینقدر پلیر ساپورت کنن.اگه بوده بگید ;)
12 نفر هم اگه بالانس باشه مشکلی نداره ، مثل خیلی از بازیهای دیگه و COD ولی اگه بخواد مثل Ghosts مپ هاش بزرگ باشه 6vs6 خیلی مضخرفه. من تو Ghosts فقط راه رفتم بحای اینکه kill بگیرم!!

بحث کمیت نیست بحث کیفیت هم هست این دو بازی که شما نام بردی دیگه کیفیتش مشخصه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or