حجم عظیمی از بازی ها در راه PS VITA

ایا سونی شکست رو زود هنگام پذیرفت؟

• اره خیلی پتانسیل داشت خیلی زود کنار کشید

• اره باید بیشتر بازی انحصاری می ساخت و تبلیغ می کرد

• نه کارش درست بود

• بیخیال ویتا یعنی می شه PSP 3 بسازه؟

Results are only viewable after voting.

Persia Tech

کاربر سایت
198765
در حالی که سونی سال هاست که شکست ویتا رو قبول کرده و دیگر حاضر به ساخت نسخه ی سوم کنسول محبوب دستی خود نشد اما طرفداران چند اتیشه این کنسول محبوب بیخیال اون نشدن و با اینکه حتی 20 ملیون نسخه از اون فروخته نشد اما به عنوان فعال ترین کنسول بعد از پایان دوره ی خودش شناخته می شه ویتا در سال های اخیر به خاطر کامیونیتی قوی هکش محبوب تر از قبل هم شده موارد دیگر صفحه نمایش بسیار با کیفیت OLED و صدای استریو و قابلیت استفاده از هر نوع هدفون بلوتوثی(سوییچ PS4 PS5 فقط مدل های مخصوص شرکت برای ان ها کار می کند) قابلیت اجرای تمامی بازی های PS1 PSP یا بازی های RETRO خوش دست بودن و قابلیت حمل بالای اون نیز قطعا بی تاثیر در اون نبودن

حالا به لطف THEFLOW و دیگر هکرها راهکاری برای پورت بازی های PC و بازی های اندروید برای ویتا پیدا شده البته قبلا برخی بازی های کامپیوتر برای ویتا پورت شده بودن از جمله QUAKE یا wolfenstein اما اینبار بازی های بزرگی از جمله GTA 3 یا GTA VICE CITY نسخه کامپیوتر برای ویتا پورت شدن و در کمال ناباوری با رزولوشن NATIVE به همراه نرخ فریم نسبی 60 قابل اجرا هستن حتی این نسخه ها از مادهای PC هم پشتیبانی می کنن و اگر به 30 فریم راضی باشید می توانید کیفیت بازی رو به طرز چشمگیری افزایش دهید

اما کار به اینجا ختم نشده GTA SA به همراه MAX PAYNE نسخه اندروید نیز برای ویتا پورت شدن نسخه مکس پین با بالاترین کیفیت با رزولوشن NATIVE نرخ فریم 60 و بازی GTA SA با رزولوشن NATIVE با کیفیت بالاتر از نسخه ی موبایل با نرخ 30 فریم قابل اجرا هستند
دیروز نیز بازی محبوب GTA CHINA TOWN WARS برای ویتا پورت شد و بازی بعدی BULLY اعلام شده

در ادامه THEFLOW سازنده ی ادرنالین و خیلی نرم افزارهای محبوب دیگر ویتا اعلام کرد در حال پورت بازی های بسیار زیادی(124 عنوان) از اندروید به کنسول محبوب ویتا هست لیست بازی های قابل پورت در زیر اورده شده که بازی های مطرح زیادی از جمله MASS EFFECT/ DEUS EX/DOOM 3 BFG/HALF LIFE 2/ DEAD SPACE/ BULLY ANIVERSARY/ DEAD CELLS/ H.A.W.X/ PORTAL دیده می شود
حالا به لطف این پورت ها بازار خرید و فروش ویتا مجددا داغ شده و کلیپ های ویتا در یوتیوب با استقبال زیادی رو به رو می شود

نظر شما در این باره چیست؟ ایا سونی خیلی زود شکست رو پذیرفت؟ در حالی تنها باید بیشتر صبر می کرد و بازی های بیشتری رو برای ان می ساخت یا شاید مدل های دیگری از ویتا با صفحه نمایش بزرگ تر با قابلیت های بیشتر؟ یا با کار سونی موافق هستید؟
لیست بازی ها:
Android to PSVITA Candidate Ports List

آخرین ویرایش:
حاجی منم دیگه وسوسه شدم بگیرم هر چی بازیه داره براش پورت میشه خاک بر سر سونی که همچین کنسولی رو به خاک سیاه نشوند و حیف که من وسواسیم و بی پول نه پول خریدشو دارم حداقل فعلا ندارم و نه نوش گیر میاد دیگه ( کلا از خط و خش روی کنسول بدم میاد دستگاه خط و خش دار نمیگیرم ) راستی یه سوال روی steam deck و switch هم از این خبرا هست؟

حوالی سال ۲۰۱۲_۳ من بشدت عاشق ویتا بودم
یادمه ۷۰۰ هزارتومان بود تقریباً
متأسفانه اون زمان نوجوان بودم و دستم تو جیب پدر،نتونستم تهیش کنم،ای کاش سونی یا مایکروسافت به بازار کنسول دستی وارد بشن،الان تنها انتخاب نینتندو سوییچ عه که من بشخصه اصلا فاز نینتندو و محصولاتش رو ندارم

• Like
Reactions: Persia Tech
حاجی منم دیگه وسوسه شدم بگیرم هر چی بازیه داره براش پورت میشه خاک بر سر سونی که همچین کنسولی رو به خاک سیاه نشوند و حیف که من وسواسیم و بی پول نه پول خریدشو دارم حداقل فعلا ندارم و نه نوش گیر میاد دیگه ( کلا از خط و خش روی کنسول بدم میاد دستگاه خط و خش دار نمیگیرم ) راستی یه سوال روی steam deck و switch هم از این خبرا هست؟
نوی این دستگاه که هیچی نوی NES هم می شه پیدا کرد اما قیمت هاشون بالاست نوی ویتا حدود 300 دلاره
من پارسال توی ایران یک عدد نوش پیدا کردم تا اومدم بخرم رو هوا زدنش
الانم تمیز سری فتش زیاده منم خیلی حساسم اما خریدم بعدش بیخیال شدم دیگه مال من یکم کناره هاش لب پریدگی هم داشت خودم رنگش کردم
برای سوییچ تا حدی هست اما نینتندو کلا وحشیه و اکثرا سعی می کنن کاری روش انجام ندم حتی اون بابایی هم که مد چیپ درست می کرد با اینکه توی چین بود گرفتن انداختنش زندان
استیم دک که همون PC خودمونه می شه هر کاری باهاش کرد اما گرونه و سری اولش به درد نمی خوره مخصوصا اینکه اولدم نیست زیادیم بزرگه دیگه
حوالی سال ۲۰۱۲_۳ من بشدت عاشق ویتا بودم
یادمه ۷۰۰ هزارتومان بود تقریباً
متأسفانه اون زمان نوجوان بودم و دستم تو جیب پدر،نتونستم تهیش کنم،ای کاش سونی یا مایکروسافت به بازار کنسول دستی وارد بشن،الان تنها انتخاب نینتندو سوییچ عه که من بشخصه اصلا فاز نینتندو و محصولاتش رو ندارم
من اون زمان همش فکر می کردم این بازی 3 تا بازی اتحصاری تاپ بیشتر نداره برای همین نخریدمش در حالی که تعدادش خیلی بیشتره
KILLZONE-UNCHARTED-WIPEOUT 2048-RESISTANCE-LITTLE BIG PLANET-TEARAWAY-GRAVITY RUSH-MURASAKY BABY-ESCAPE PLANE-CALL OF DUTY- MICKEL JACKSON- FLOWER- AC3- MURAMASA- LIITLE DEVIENT- PERSONA 4 GOLD-DEAD OR ALIVE EXTRME 3 -UNIT 13- SILENT HILL- MOD NATION -RIDGE RACER- TOUCH MY KATAMARI- THE UNFINISHED SWAN- SEVERED-DEAD NATION- MOVIE ADVENTURE-VELOCITY-MOTO STORM RC- PLAY STATION ALL STAR- DUKE NUKEM 3D MED-SOUND SHAPES-SKY FORCE-SHINOBIDO 2-STEAMWORLD DIG1-2-
SOUL SACRIFISE- DRAGON'S CROWN-

این همه بازی انحصاری داشت که انصافا همشون خوبن حتی اونایی که متای پایین گرفتن بعد سونی جوری تبلیغات کرده بود که هممون فکر می کردیم 3 تا انحصاری بیشتر نداره
تازه من همشون ننوشتم و از ژاپنی ها با RPG های زیادی گذر کردم
همین LITTLE BIG PLANET طوری بود که من فکر می کنم همون نسخه 1 بازی هست در حالی یک نسخه کاملا مجزا هست با کلی قابلیت تاچ که انصافا بهترین نسخه این بازی هم برای ویتا ساخته شده هم چیزش عالیه این بازی
یا بازی TEARAWAY که سلطان بازی های هنری هست اما خیلی ها اسمش حتی نشنیدن
همین بازی RSISTANCE متاش قرمز شده اما از لحاظ گیم پلی یا لذت بازی هیچ فرقی با بهترین نسخه 3 ش نداره شاید بشه گفت بهترم هست چون تنوع بیشتریم داره
یا کیلزونش راحت باید متاش بالای 90 می شد اما 78 شده کیلزونش اگر از 2 ش بیشتر لذت بخش نباشه در همون حد دیگه هست گرافیک بازی از بهترین بازی موبایل همین الانم بیشتره
کلا ویتا به خاطر گرافیک سطح مناسب 2 انالوگه بودن اولد که DPI خوبی دارههمیشه تازه و به روز می مونه چون گرافیک با فیزیک بازی ها از PS3 به این طرف به سطحی رسیدن که همیشه لذت بخش هستن و سفحه نمایش اولد هم کیفیتش تقریبا بالاترین حد ممکن هست و کیفیت تصویرش قدیمی بشو نیست
گذشته از تمام اینا داشت کل ارشیو PSP هم مزیتیه من یادمه خیلی از بازی هاش چون انالوگ دوم نداشت یا چیت مناسب براش نبود نرفتم اما الان هم انالوگ دوم داره هم QUICK SAVE داره هم براش کلی چیت جدید اومده به طوری که دیتای چیتش از زمان خود PSP تا 2022 از حجم 2 مگ به 8 مگ رسیده خیلی از بازی ها هم می شه فریمش انلاک کرد
تقریبا توی یوتیوب ده ها یا شاید حتی نزدیک 100 تا ویدیو پیدا کنید که همشون حرفشون یک چیزه همین الان توی سال 2020 یا 2022 یک عدد ویتا بخرید

guide.jpg

1658665300750.png
1658665376773.png
این برنامه به زیر قسمت منوی اصلی خود ویتا اضافه می شه از مصرف رم تا درصد هر استفاده هر 4 پردازنده فریم بازی همه چیزش نمایش می ده
می تونید تعیین کنید تا چه حد اطلاعات و کجای صفحه نمایش داده بشه بخش اورکلاکشم حرفه ای تر شده خیلیم منوهاش زیبا شدن
دیگه رسما ویتا تبدیل کردن به کامپیوتر براش msi after burner دادن :))
با نگه داشتن دکمه هوم زیر اخرین بخش اضافه می شه انگار خود سونی پچ داده براش
GitHub - GrapheneCt/PSVshellPlus: Advanced OC&Info plugin for PS Vita

مشابه لالیکان می تونید برای هر بازی پروفایل مجزا درست کنید سیو کنید

آخرین ویرایش:
دلم نیومد برای تکمیل پستام این بازی رو نذارم بازی sonic mania هم برای ویتا پورت شده 60 فریم ثابت
GitHub - SonicMastr/Sonic-Mania-Vita

با اومدن این بازی تقریبا تمام سونیک های 2 بعدی چه رسمی چه فن مید براش پورت شده soinic cd هم پارسال اومد نذاشتم اینجا اونم می ذارم
GitHub - SonicMastr/Sonic-CD-Vita: Sonic CD port to the Vita using Rubberduckycooly's Sonic CD 11 Decompilation

بین خرید ویتا و پلی 3نمیدونم کدومشون رو بخرم تا حالا چندین بار پلی3رو خریدم و فروختم ولی اصلا ویتا نداشتم
دوستان کدوم رو پیشنهاد میدید؟
ویتا فت خوبه یا اسلیم؟

بین خرید ویتا و پلی 3نمیدونم کدومشون رو بخرم تا حالا چندین بار پلی3رو خریدم و فروختم ولی اصلا ویتا نداشتم
دوستان کدوم رو پیشنهاد میدید؟
ویتا فت خوبه یا اسلیم؟
اخه عزیز این دو تا هیچ ربطی به هم ندارن اما خوب پلی 3 با رز 720 پی دیگه مناسب تی وی های الان نیست برای همین شبیه سازش به مراتب بهتره که می تونه همه ی بازی هاشم 60 فریم بکنه البته جای کار داره و برخی از بازی هاش برای بهترین سیستم ها هم فعلا 60 ثابت نمی دن
اما ویتا شبیه سازش رسما توی دیواره و نمی شه هیچی باهاش بازی کرد چندین بازی ویتا داره که باید حتما تجربه بشه به علاوه دستریش به ارشیو کامل بازی های psp با کلی چیت و فعال شدن انالوگ دوم در کنار پورت خیلی از بازی ها براش خوب خریدش با قیمت 3 4 میلیونیش خیلی دلچسب می کنه
مدل فت بهتره چون صفحه نمایش اولد داره و خصوصا برای بازی های 30 فریم یا بازی های 2 بعدی که با شبیه ساز اجرا می شه خیلی خیلی مهمه چون دیگه صفحه در حرکت مات نمی شه یا خیلی کمتر می شه
مدل اسلیم باریک تره سبک تره شارژدهیش بهتره تاچ پشتش کوچیک تره بی کیفیت تره

ضمنا بازی سایبریا 1 با دد اسپیس هم به مرحله بتا رفتن و به خوبی اجرا می شن هر چند دد اسپیس گویا کلا از دسته پشتبیانی نمی کنه باید با تاچ بازی بشه که ارزشی نداره دیگه

• Like
Reactions: omid0 and sphac
شبیه ساز دریم کست استاد رین داره به شدت روش می کنه و پیشرفت های خیلی زیادی درش رخ داده البته فعلا فقط برای تسترها در دسترس هست اما با اینکه قبلا حتی یک بازی پرفکت هم نداشت الان 26 تا بازی پرفکت با 50 تا بازی playable داره از لینک زیر می تونید روند پیشرفت شبیه ساز رو دنبال کنید
flycast-vita - DreamCast Emulator for PSVITA
همچنین سونیک های دریم کست هم طی ویدیویی نزدیک به 30 فریم تونسته اجرا کنه

شبیه ساز دریم کست استاد رین داره به شدت روش می کنه و پیشرفت های خیلی زیادی درش رخ داده البته فعلا فقط برای تسترها در دسترس هست اما با اینکه قبلا حتی یک بازی پرفکت هم نداشت الان 26 تا بازی پرفکت با 50 تا بازی playable داره از لینک زیر می تونید روند پیشرفت شبیه ساز رو دنبال کنید
flycast-vita - DreamCast Emulator for PSVITA
همچنین سونیک های دریم کست هم طی ویدیویی نزدیک به 30 فریم تونسته اجرا کنه
احسنت ، من فقط بتونم کد ورونیکا رو با شرایط خوب روی ویتا اجرا کنم دیگه هیچی از این شبیه ساز نمیخوام.

• Like
Reactions: BehzaDG and NHM
احسنت ، من فقط بتونم کد ورونیکا رو با شرایط خوب روی ویتا اجرا کنم دیگه هیچی از این شبیه ساز نمیخوام.
تیک ابی داره یعنی خوب اجرا می شه داینو کرایسیس اما تیک سبز داره کلا هر روز لیستش اپدیت داره می شه
کلا این بشر با استاد theflow شاهکارهایی در دنیای هک هستن بلکه سونی یاد بگیره که هنوز نتونسته با داشتن سورس کدها شبیه ساز درست درمونی حتی روی ps5 درست کنه ps3 که کلا نتونسته
اگر همین ویتا شبیه ساز ps2 همراهش داشت راحت بالای 100 میلیون نسخه می فروخت اصلا لازم نبود حتی براش بازی انحصاری بده حتی همین الانشم دارن چینی ها ps2 قابل حمل 600 دلار می فروشن و براش کلیم مشتری دارن
البته شبیه ساز ps2 برای ویتا پارسال کلید خورد اما بیخیالش شدن ظاهرا چون کلا ps2 خیلی شبیه سازش کار دشواریه شاید اگه برای اندروید رسمیش اومده بود از اون مشابه همین دریم کست استفاده می کردن براش
البته خود سونی خیلی از بازی های ps2 در قالب کالکشن براش پورت کرد که غیر از جک ها(که حتی روی 4 هم درست اجرا نمی شدن یا حتی شبیه سازها) همگی عالی اجرا می شدن و نشون می ده که ویتا می تونه به راحتی ps2 هم اجرا کنه

تیک ابی داره یعنی خوب اجرا می شه داینو کرایسیس اما تیک سبز داره کلا هر روز لیستش اپدیت داره می شه
کلا این بشر با استاد theflow شاهکارهایی در دنیای هک هستن بلکه سونی یاد بگیره که هنوز نتونسته با داشتن سورس کدها شبیه ساز درست درمونی حتی روی ps5 درست کنه ps3 که کلا نتونسته
اگر همین ویتا شبیه ساز ps2 همراهش داشت راحت بالای 100 میلیون نسخه می فروخت اصلا لازم نبود حتی براش بازی انحصاری بده حتی همین الانشم دارن چینی ها ps2 قابل حمل 600 دلار می فروشن و براش کلیم مشتری دارن
البته شبیه ساز ps2 برای ویتا پارسال کلید خورد اما بیخیالش شدن ظاهرا چون کلا ps2 خیلی شبیه سازش کار دشواریه شاید اگه برای اندروید رسمیش اومده بود از اون مشابه همین دریم کست استفاده می کردن براش
البته خود سونی خیلی از بازی های ps2 در قالب کالکشن براش پورت کرد که غیر از جک ها(که حتی روی 4 هم درست اجرا نمی شدن یا حتی شبیه سازها) همگی عالی اجرا می شدن و نشون می ده که ویتا می تونه به راحتی ps2 هم اجرا کنه
من کدورنیکا رو چندماه پیش تست کردم ، خیلی با فریم پایین و مشکلات صدا اجرا میشد.

ببینیم چیکار میکنه ، درست خیلی بازی نداره دریم کست ولی کیفیت بازیها خیلی خوبه.

• Like
Reactions: Persia Tech
من کدورنیکا رو چندماه پیش تست کردم ، خیلی با فریم پایین و مشکلات صدا اجرا میشد.

ببینیم چیکار میکنه ، درست خیلی بازی نداره دریم کست ولی کیفیت بازیها خیلی خوبه.
اره دریم کست عین ویتا سریع به فنا رفت با وجود فروش اولیه رکورد شکنش اما چندین بازی خیلی خوب داره ریمن 2 یکی از بهترین ها هست که می شه رفت یکسری بازی های ps1 هم با کیفیت بالاتر براش پورت شدن
اره قبلا دور و بر 15 فریم اجرا می شدن الان گویا خیلی خیلی بهتر شدن این سونیک 2 ش هست که قبلا 10 فریم می داد

• Like
Reactions: m.a.t and m.d.makan
نسخه اصلی منتشر شد بالاخره به قدری پیشرفت زیاد بوده که از نسخه 0.1 رسیدن به 1.0
https://dl.coolatoms.org/vitadb/Flycast.vpk
تغییرات:
- Updated to latest upstream version. - Moved to standalone version of the emulator. - Now SMC modes are offered as option (Self Modifying Code Checks). - Added an option to adjust downclock ratio. - Implemented NVMEM support. - Implemented exception handlers. (Faster texture updates code path and faster dynarec code path). - Added possibility to swap between GLES2 (Simple) and GLES3 based shaders. - Added support for multiple mountpoints for roms and cheats (ux0, uma0, imc0, xmc0). - Added optional NEON support in DynaRec. - Moved to kubridge usage for DynaRec implementation. - Updated to latest vitaGL version.
ماکان توی معرفی عکس هایی که گذاشته یکیش کد ورونیکا هست:D
be0b4290c4874681b65366407ef28f3f931927c4120f8af9ba9691875cf15ba9.png

عدد 30 اون بالا گویا همه چیز هست

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or