جیم رایان از مدیریت پلی‌استیشن کناره‌گیری می‌کند

RED_BEARD39

Ghost of Sparta
کاربر سایت
آخرین ویرایش:
کلا در زمان ریاست جیم رایان چند تا اتفاق افتاد که از نظر فن‌های PS منفی بود.

اولی و بدترینش که به نظر من حتی توجیه بیزینسی هم نداره منتشر شدن فرست پارتی‌ها رو PC بود.

مورد بعدی روی آوردن به ساخت بازی‌های گس و خرید چند استودیو در همین راستا که این شاید فقط برای ما فن‌ها منفی باشه و از لحاظ اقتصادی نکته مثبتی برای سونی باشه ...

کراسجن‌ شدن چند بازی مهم بر خلاف چیزی که ادعا کرده بود.

و بی‌خبری و مبهم بودن چند استودیوی مهم سونی و عدم نمایش بازیهاشون که کمی نگران کننده‌ست.

حالا یک نکته‌ای وجود داره ...
آیا اینا تصمیماتی بوده که جیم رایان نقش اصلی رو داشته ؟ که اگه جواب بله ‌ست پس بر طبل شادانه بکوب ...

ولی اگه کلا سیاست سونی به این سمت رفته پس واقعا فرقی نمیکنه کی باشه و حتی شاید نفر بعدی با شدت بیشتری این تصمیمات رو اجرا کنه و برای ما بدتر بشه.

در نهایت من مورد دوم رو محتمل‌تر میدونم، اما امیدوارم اشتباه کنم.
قطعا اگر بخواد چیزی تغییر کنه اولین تصمیم رئیس بعدی در بدو ورود اینه که رسما اعلام کنن دیگه بازی‌های فرست‌پارتی برای PC منتشر نمیشه.

اولی و بدترینش که به نظر من حتی توجیه بیزینسی هم نداره منتشر شدن فرست پارتی‌ها رو PC بود.

مورد بعدی روی آوردن به ساخت بازی‌های گس و خرید چند استودیو در همین راستا که این شاید فقط برای ما فن‌ها منفی باشه و از لحاظ اقتصادی نکته مثبتی برای سونی باشه ...

و بی‌خبری و مبهم بودن چند استودیوی مهم سونی و عدم نمایش بازیهاشون که کمی نگران کننده‌ست.

آیا اینا تصمیماتی بوده که جیم رایان نقش اصلی رو داشته ؟ که اگه جواب بله ‌ست پس بر طبل شادانه بکوب ...

ولی اگه کلا سیاست سونی به این سمت رفته پس واقعا فرقی نمیکنه کی باشه و حتی شاید نفر بعدی با شدت بیشتری این تصمیمات رو اجرا کنه و برای ما بدتر بشه.

قطعا اگر بخواد چیزی تغییر کنه اولین تصمیم رئیس بعدی در بدو ورود اینه که رسما اعلام کنن دیگه بازی‌های فرست‌پارتی برای PC منتشر نمیشه.
همین دیروز/پریروز بود خبر انتشار هورایزن برای پیسی اومد :دی

به نظر بنده سیاست سونی در قبال PC تغییری نمی کند چون علاوه بر بازی های سرویس محور که قبلا معرفی کرده بود،همین دیروز بود که Horizon Forbidden West برای PC معرفی شد.
Horizon Forbidden West: Complete Edition is coming to PS5 and PC

حداقل تا آخر نسل فعلی بازی های فرست پارتی با تاخیر بر روی PC عرضه می شوند چون قطعا عناوین دیگری هم در پروسه پورت شدن هستند،شاید اگر ببینند سود چندان زیادی ندارد از نسل بعد این رویه متوقف بشود.

اتفاقا به نظرم بهترین و بیزینسی ترین اتفاق دوران ریاست جیم رایان همین بود.علاوه بر اینکه چندین میلیون دلار سود اضافی نصیب بازیساز و خود سونی میکنه یه تبلیغات مستقیمی هست برا خود سونی و کنسولش،به این صورت که اگه یکی از خریداران نسخه ی pc، از بازی خوشش اومد دیگه سری بعدی و نسخه های بعدی صبر نمیکنه 2 سال دیگه رو pc بازی بکنه و میره کنسول سونی رو هم میخره.یه مورد دیگه هم اینکه الان خیلی گیمر داریم که سیستم high-end دارن و در کنارش کنسول سونی رو هم دارن.قطعا این قشر بازی رو 2 بار میخرن و سود مضاعفی میشه برا سونی :)

ولی هر چی فکر میکنم نکته منفی تو این سیاست سونی نمیبینم

از اول هم از این جیمبو خوشم نمیومد و حدسش رو میزدم دیر یا زود دکمش رو بزنن که خداروشکر زدن
امیدوارم این جفنگیات gaas هم که ساخته کنسل کنن بره پی کارش و برن سر وقت همون چیزایی که پلی استیشن رو موفق کرد یعنی بازیای داستانی سینگل پلیر

پ.ن: پیش بینی های کوروش اعم از انتخاب شدن رایان به عنوان بهترین مدیر و ایمان آوردن بدخواها بهش و تاج پادشاهی روی سر رایان هم یادمون نره😁
خیلی خوش اومدی یه مدت نبودید ..

چرا منتشر شدن یک سری بازی برای PC نکته منفیه و یک عده رو ناراحت میکنه، قابل درک نیست برای من:-?امیدوارم برای بقیه دوستان قابل درک باشه...:D
دقیقا به همون علتی که بعضی نیومدن استارفیلد رو کنسولای سونی جشن گرفته بودن

جیمبو واسه سونی برای یه سریا همون حکم مسی رو واسه بارسلونا داشت. این افراد همینطور که تو این تاپیک هم میبینید بعد رفتن جیمبو دچار سردرگمی شدن و با فنای خود سونی هم درگیرن حتی. :D کاش حداقل میرفت یه کمپانی جدید که مکزیکی و رفقاش کوچ کنن به همون. :D
شما فعلا تلاش کن رچت رو با HDD بیاری بالا، بعد توصیه کن به دیگران عزیزم😁

---
جیم رایان برای همه نفع داشت، فقط گیمر ها عادت کرده بودن تریلر های گنده و از پیش آماده شده ببینن که خبری ازش نبود و استودیوها تو سکوت کار می‌کردن.

حالا مدیر بعدی هم بیاد قرار نیست کیلزون و رسیستنس و فلان گیم رو زنده کنه که خاطرات جیم رایان رو بشوره ببره!

به همین روند ادامه بده سال 2024 سال پرباریه برای پلی استیشن، بذرش هم جیم رایان کاشته، برداشتش با مدیر بعدیه

• Like
Reactions: BARDI YA
چرا منتشر شدن یک سری بازی برای PC نکته منفیه و یک عده رو ناراحت میکنه، قابل درک نیست برای من:-?امیدوارم برای بقیه دوستان قابل درک باشه...:D
چون فیزیکی عرضه نمیشه و درنتیجه قضیه بهترین لحظه عمرم و اینا کنسله

هرکی بازیهای سونی رو کنار بازیهای pc و xbox ببینه و قاطی نکنه بی غیرت ه و دیگه نمیتونه خودشو یه ما به ۹۳ هم معترضیم بدونه.

@Thonkeyes

نمی دونم پست شما پاک شد یا چیز دیگه ای ولی من خوندم پست شما رو باهاتون موافقم. بنظر من هم این قضیه به صورت غیر مستقیم مقصرش خود ایشون بود.
حالا دوستان فکر می کنن مشکل یه سری فنای سونی با جیم رایان فقط پورت بازی رو پی سی بوده که بنظرم خیلی قضیه رو ساده می کنن. آقای جیم رایان تو این 5 سال تپه سالم نذاشته. واقعا هم تشکر اسپنسر از ایشون دلی بوده منم بودم تشکر می کردم

چون فیزیکی عرضه نمیشه و درنتیجه قضیه بهترین لحظه عمرم و اینا کنسله

هرکی بازیهای سونی رو کنار بازیهای pc و xbox ببینه و قاطی نکنه بی غیرت ه و دیگه نمیتونه خودشو یه ما به ۹۳ هم معترضیم بدونه.
اصلا بی طرفی از کامنتات فوران میکنه.یه کامنت احساسی یه ps فن رو هم دستاویز میکنید برا ترول
یه بزرگی میگفت که وقتی دیدید یه نفر برای نفی و یا تایید چیزی داره بلند بلند شعار میده،بدونید که در مورد خودش دقیقا عکس اون شعارش صدق میکنه.
الان شده قضیه بی طرفهای بازیسنتر

اصلا بی طرفی از کامنتات فوران میکنه.یه کامنت احساسی یه ps فن رو هم دستاویز میکنید برا ترول
یه بزرگی میگفت که وقتی دیدید یه نفر برای نفی و یا تایید چیزی داره بلند بلند شعار میده،بدونید که در مورد خودش دقیقا عکس اون شعارش صدق میکنه.
الان شده قضیه بی طرفهای بازیسنتر
بی طرف؟زنگ طبقه بالا رو بزن

اون بزرگوار هم یه حرکتی ازت دیده و اون جمله رو خطاب به خودت گفته،نریز رو بقیه

من فکر می‌کنم جیم رایان (یا مجموعه مدیریتی پلی استیشن) سعی داشتن سیاست اپل رو در مورد برند پلی استیشن پیاده کنن.

شباهت‌های غیر تصادفی به اپل در مدل برندینگ پلی‌استیشن، معرفی‌هاش و تاکید روی درون سازمانی کردن کلیه محصولات، سرویس‌ها، بازی‌ها و... هم وجود داره.

البته که تاکید روی بازی‌های تولید استدیوهای داخلی از زمان کاز وجود داشته اما هر کسی از ۵ سال به قبل پیگیر پلی‌استیشن بوده می‌تونه درک کنه وضعیت الآن با اون زمان فرق داره.

اگر این سیاست مدیریتی مجموعه‌ است که مرده‌شورشون رو ببرن. و اگر این فقط سیاست شخص جیمبو بوده، من از رفتن جیمبو خوشحالم و درک می‌کنم چرا سهامداران ممکنه از رفتن جیمبو ناراحت باشن.
اما درک این که مصرف کننده چرا باید از سیاست‌های این شکلی در دراز مدت خوشش بیاد سخته.

به قیافه این بابا توتوکی میخوره کلاً میونه‌ای با ویدیو گیم نداشته باشه و از اون مدل پدرها باشه که به همه کنسول‌ها میگن "آتاری"!!!:|:D احتمالاً تو اولین جلسه توجیهی هم که براش برگزار می‌کنن، بعد از اینکه بهش درباره سیاست‌ها و آرمان‌های SIE، کلی توضیح بدن، اولین سوالش از اعضای شرکت این باشه که اگه به جای همه این کارا، کلاً بزنیم بساط PlayStation رو جمع کنیم، چقدر به نفع برند سونی خواهد بود؟!:|:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or