جیم رایان از مدیریت پلی‌استیشن کناره‌گیری می‌کند

RED_BEARD39

Ghost of Sparta
کاربر سایت
آخرین ویرایش:
IMG-20230928-230236.jpg

جیم رایان: خسته شدم رفیق برای همین بازنشسته می شوم!

درمورد عرضه بازیهای PS برای PC من خودم به شخصه موافقم اما نمی دونم چرا هیچ اشتیاقی ندارم روی PC سراغ اینا برم.
شاید چون با فاصله زمانی عرضه میشن و یه سریاشونم مشکلات زیادی دارن موقع لانچ
بعد به نظرم تو دراز مدت این پورتها جایگاه PS رو تضعیف میکنه مخصوصا که سونی اندازه مایکروسافت با PC پیوندی نداره.
و اینکه الان همینطوریش بازیسازی زمان بر، هزینه بر و سخت هست، این وسط شرکتی مثل سونی جای بازی جدید ساختن وقت و هزینه استدیوهاش رو بذاره برای پورت عاقلانه نیست

IMG-20230928-230236.jpg

جیم رایان: خسته شدم رفیق برای همین بازنشسته می شوم!
هنوزم بهش میگم خسته نباشید
فیل اسپنسر هم بهش گفت
از صدقه سری همین جیم رایان چندتا بازی خوب رو PC زدید ( الان میگید فن اون بازی ها نبودید )
---------------------------------------------
این دنیای بی پایان استارفیلد چقدر زود تموم شد اسپید ران رفتید ؟

آخرین ویرایش:
دوستان، چی میگه این
چهل خط حرف میزنه، ۴۲ خطش اطلاعات غلط میده. :))
اطلاعات غلط :)):)):))
فاجعه تجاری death loop / Ghostwire: Tokyo نیازی به توضیح نداره :))
1695931365093.png 1695931384202.png 1695931398191.png
استارفیلد که از نظر فروش و متا شکست خورد
1695932391407.png

آخرین ویرایش:
والا ۹۹ درصد کاربرها بخاطر اومدن این بازی روی گیم پس خوشحال بودند (و هستند). عدم انتشارش برای PS خیلی برای کاربر گیم پس مهم نیست:D وای اینکه صرفا بخاطر اومدن یه بازی روی PC (اونم با تاخیر) ناراحت بشی کلا هیچ توجیهی جز فن بوییسم شدید یا تنگ نظری نداره.
والا خوندن کلمه فن بوییسم از جانب شما حس واقعا سورآلی به آدم میده.😊 اینکه رو گیم پس میاد خوشحال میشید یا نه من فکر نمی کنم به بحثی که کردیم اصلا ربطی داشته باشه

والا ۹۹ درصد کاربرها بخاطر اومدن این بازی روی گیم پس خوشحال بودند (و هستند). عدم انتشارش برای PS خیلی برای کاربر گیم پس مهم نیست:D وای اینکه صرفا بخاطر اومدن یه بازی روی PC (اونم با تاخیر) ناراحت بشی کلا هیچ توجیهی جز فن بوییسم شدید یا تنگ نظری نداره.
خودت تو همین جوابت هم میگی استارفیلد روی گیمپس اومده و همه خوشحالن که بچسبونیش به اکسباکس و مستقیم نگی که برای PC منتشر شده!
بعد ما رو نصیحت میکنی ؟ 😂
در مورد استارفیلد هم اهمیت Exclusive بودن یا نبودنش مال سراب قبل از انتشار و دو شقه کردن تاریخ بود ...
الان دیگه کسی براش مهم نیست کجا قابل بازیه ...

والا خوندن کلمه فن بوییسم از جانب شما حس واقعا سورآلی به آدم میده.😊 اینکه رو گیم پس میاد خوشحال میشید یا نه من فکر نمی کنم به بحثی که کردیم اصلا ربطی داشته باشه
کلا این بنده خدا همینه:دی در لحظاتی که عاری از هر گونه حرف منطقیه یهو چنان گودرز و شقایق رو پیوند میزنه که آدم باور نمیکنه جدیه حرفش. یه سیس دانای کل هم میگیره که مثلا معلوم نشه چیا داره تفت میده:دی بهش سخت نگیر تازه از یه سوگواری دراومدن هنوز کهکشان ها داره دور سرشون میچرخه:دی

خودت تو همین جوابت هم میگی استارفیلد روی گیمپس اومده و همه خوشحالن که بچسبونیش به اکسباکس و مستقیم نگی که برای PC منتشر شده!
بعد ما رو نصیحت میکنی ؟ 😂
واقعا متوجه نمیشم چی میگی:دی
گیمپس رو PC و اکس باکس هستش و همه میدونن و نیازی نیست من چیزی رو مستقیم و غیرمستقیم بگم. خوبی الان؟:-/:دی
الان دیگه کسی براش مهم نیست کجا قابل بازیه ...
به نظرت احترام میذارم، ولی عموم پلیرها ظاهرا خیلی باهات موافق نیستند. چون همین الان و بعد از سه هفته از انتشار بازی، همچنان رتبه دوم کل بازیهای لایو (از جمله f2p ها) رو داره.

Most played games - Microsoft Store

Screenshot_20230928_174613_Chrome.jpg

یعنی به نظر میاد خیلی ها براشون مهم بوده و هست که کجا قابل بازیه...:دی

بعضیا یادشون نمیاد انگار قبل از جیمبو فرنچایز های سونی رو pc اومدن، فقط جیمبو سرعت بخشید، وگرنه حتی این فاز نوع قرارداد سکند پارتی که فرنچایز دست سونی بودولی انحصاری کنسولی و زمانی رو مدیران قبل مد کردن! هنوز یادمون نرفته سره هر خبری که از کوجیما میومد کهDS رو pc میاد بعضیا باورش براشون سخت بود!

مدیر بعدی هم همین مسیر رو ادامه خواهد داد!
.
.
.
یا دیدم گفتید جیمبو تو ژاپن خراب کرده!
تو دنیای موازیتون بله خراب کرده
ولی این افت محبوییت ps از زمان نسل 7 شروع شد
ولی واقعیت اینه
جیمبو از مدیران نابغه و محبوب شما بهتر عمل نکرده باشه، بدتر عمل نکرده!(بله جیمبو افتضاح بوده، ولی مدیران قبل چه فاجعه ای رقم زدن که این جیمبوی افتضاح تمام اماراش از اونا بهتره:)))
PS5 exceeds 4 million units sold in Japan, better than PS4 and PS3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or