جیم رایان از مدیریت پلی‌استیشن کناره‌گیری می‌کند

RED_BEARD39

Ghost of Sparta
کاربر سایت
آخرین ویرایش:
۴ نفر خوابیدن تو متا و اوپن هی رفرش میکنن.

چند نفر خوابیدن تو ماست پلی استیم که یه رتبه سقوط کنه شیرینی بدن

اونی که اطلاعات زیادی داره و دروغ نمیگه نطرات یوتیوبر های رندوم ایرانی رو هم پوشش میداد.

جایی که صحبت آینده سونیه بیشتر از مدیر بعدی اسم استارفیلد میاد

ولی میدونی که استارفیلد واسه کسی مهم نیست مخصوصا فنای سونی.

همینکه جیم رایان redfall و استارفیلد رو انحصاری ps نکرد و نامحسوس چپوندش تو پاچه اسپنسر خودش یه موفقیت تو کارنامه جیم رایان حساب میشه و میتونه دوران بازنشستگی بره حال کنه و از گذشتش کیف کنه :)
تنها نقطه تاریک عمو جیمی همون شوکیس پارساله که اونم فدای سرش و سر redfall جبران شد :)

دیشب آخر وقت داشتم درباره ی Castعه فیلم Hentai Kamen مطالعه میکردم و رسیدم به بیوگرافی Fumika Shimizu و دیدم که عضو مکتب Happy Science Religion هست و خوب دیدم شایعاتی هست که توتوکی-سان هم عضو همین مکتبه.

در هر صورت... 😁
با بودن یک رییس ژاپنی اصیل بسیار موافقم در تمام ابعاد کشور ژاپن... 🥰
خوشحالم...

• Like
  • Smile
Reactions: vaan 2 and rpg321
بنظرم تنها نقطه خیلی ضعیف این دوران اتفاقات ناتی داگ بود
بهترین استودیو سونی رو مجبور کردن یه بازی ریمستر شده رو ریمیک کنند. میتونست برا pc پلیرا جذاب باشه که زارت، بدترین پورت pc تاریخ رو هم دادن.

داشتن بازی آنلاینشونو میساختن (کاری که ناتی داگ خیلی خوب هم بلده) که بانجی اومد گفت نع. به اندازه کافی مشتری رو‌ نمیدوشه دست نگه دارید.

فک کن بانجی بیاد برا ناتی داک تعیین تکلیف کنه.

البته این مشکل هم فک‌میکنم بیشتر مربوط به هرمان هالست بوده تا جیم رایان.

درباره بازی های لایو سرویس زوده که نظر بدیم هنوز هیچ کدوم نیومدن، ولی اگه فقط یدونه لایو سرویس سونی بتونه یک پنجم موفقیت فورتنایت رو تکرار کنه خیلی عالیه، بشرطی که درامدش صرف استودیو های دیگه سونی هم بشه؛ مشکلی با لایو سرویس نمیبینم.

ولی این افت محبوییت ps از زمان نسل 7 شروع شد

PS5 exceeds 4 million units sold in Japan, better than PS4 and PS3
اتفاقا نسل ۷ به لطف بازی‌های فرست پارتی رنگارنگ و درجه یک محبوبیت ps شتاب بسیار زیادی گرفت و باعث شد یه ذهنیت بسیار مثبت شکل بگیره نسبت به برند ps که خودش رو نسل ۸ و ۹ با فروش عالی کنسول نشون داد

اون آقایی هم که ازش دفاع می کنید برای من گیمر جز ۳ تا انحصاری خیلی خوب اول نسل ۹ چیزی نداشته .

اینم اضافه کنم دلیل اصلی فروش کمتر ps3 نسبت به ps4 و ps5 تو بازه زمانی مشخص عملکرد خیلی خوب xbox360 و گران بودن ps3 موقع لانچ بود

Ps3 واقعا کنسول افسانه ایی بود
تفاوت گرافیک بازیها از اول نسل تا آخر نسل ۷ خودش یک نسل فاصله داشت موردی که ما نسل ۸ و نسل ۹ تا اینجا ندیدیم.

همینکه جیم رایان redfall و استارفیلد رو انحصاری ps نکرد و نامحسوس چپوندش تو پاچه اسپنسر خودش یه موفقیت تو کارنامه جیم رایان حساب میشه و میتونه دوران بازنشستگی بره حال کنه و از گذشتش کیف کنه :)
تنها نقطه تاریک عمو جیمی همون شوکیس پارساله که اونم فدای سرش و سر redfall جبران شد :)
نامحسوس پیچوندش تو پاچه اسپنسر؟:o)
فیل اومد و کل بتزدا(زنیمکس) رو خرید وگرنه به قول خودت ((عمو جیم)) دنبال انحصاری استارفیلد بود:))
کل شوکیس پارسال با ردفال جبران شد:))
البته ردفال قطعا یک آشغال بود ولی خود ایکس باکس، درست یا غلط ،نسخه ps رو از دستور کار خارج کرد و ربطی به عموتون نداشت
تنها نقطش یعنی همون شوکیس پارسال بود از نظر شما؟!؟که اونم با عرضع آشغالی به نام ردفال برطرف شد؟پس شانس آوردیم که اون آشغال عرضه شد و اون ((نقطه تاریک عمو))هم پاک شد به دنبالش.باشه بانمک بودمالک جان :-j
============
با این حرفای مضحک کسی رو که حدود 30 سال توپلی استیشن بوده بود رو خوار نکنید.طرف اتفاقا فردی بوده که نقش بزرگیدر رشد ps داشته.لازم نیست به آشغالی به نام ردفال آویزون بشید یا هی یه تیکه به استارفیلد بپرونید

جیم رایان یه کار داشت این چندسال اونم بلاک کردن معامله ABK بود که نتونست و خبر بازنشستگیش هم وقتی میاد که خبرهای ABK عملا تموم شده. بنظرم اخراج که نه، ولی با یه خدافظی خوشحال کرده همه رو.

کارهای منفی هم یکی طراحی نابود PS5 بود که بنظرم زشت ترین کنسولیه که تاحالا سونی ساخته. دومی هم بنظرم دادن ۳.۵B ( برای یه آیپی اندازه نصف بتزدا با اون همه ای‌پی خرج کردن!) برای بانجی که عملا سایه گذشته خودش هم نیست و با شاهکار امسالش یعنی LIGHTFALL نشون داد لول فعلیش رو. ته اش هم بنظرم تو زمینه گس به موفقیت نرسن و بکشن بیرون. که البته خبر خوبیه و باعث میشه بازیهای سینگل پلیر بهتری ساخته شه. اگه به جیم رایان بود TLOU هم گس میشد.

کلا به انگلیسی جماعت که به همه دنیا نگاه بالا به پایین داره نمیشه اعتماد کرد. برای نمونه فوتبالشون رو ببینید.

سونی باید مثل نینتندو، ژاپنی مدیرش باشه و چپ و راست آی‌پی سینگل پلیر جدید بسازه.
با یکم تحقیق جزئی به این نتیجه میرسید که درآمدی که بانجی داره در حال حاضر از کل استودیوهای بتسدا و زیر مجموعه هاشون بیشتره! حالا اینکه شما فکر میکنید بانجی نزدیک به سایه خودشم نیست یک توهمیه که توشید واقعا! چون بازی دستینی 2 حتی تعداد بازی کناش بعد از این همه سال با استارفیلد برابری میکنه که تازه منتشر شده و همچین هایپی رو همراه خودش داشته! پس اگه از جیم رایان بدت میاد یا دوست داری ترولش کنی، آزادی که هرچی میخوای بگی، ولی فکت دروغ رو به خوردمون نده که بتسدا فلانه، بانجی بساره! چون سودی که سونی از بانجی میبره خیلی بیشتر از سود اکس باکس از بتسداس.

بنظرم تنها نقطه خیلی ضعیف این دوران اتفاقات ناتی داگ بود
بهترین استودیو سونی رو مجبور کردن یه بازی ریمستر شده رو ریمیک کنند. میتونست برا pc پلیرا جذاب باشه که زارت، بدترین پورت pc تاریخ رو هم دادن.
تا وقتی دراکمن هست جای نگرانی نیست
ناتی در اصل ۳ تیم مجزاست،
یکیش آی پی مخفی سای فای فرست پرسن رو میسازه که تا اخر امسال رونمایی میشه و ۲۰۲۴، نهایت اول ۲۰۲۵ میاد
دومی، لست ۳ با اینکه نصف نسل گذشته و هنوز هیچی ازش مشخص نیست اما قطعا به اخر این نسل میرسونن، چون ایده اش به ۲۰۱۰ و قبل لست ۱ برمیگرده و از اونجا ساختش استارت خورده و میشه گفت بروس استرلی هم تو ساختش هست
تیم سوم هم که با اضافه شدن بانجی فکشنز رو از اول به ماشین چاپ پول ریبوت میکنن هم جای خالی cod رو پر میکنه هم فاند بلند پروازیهای خود دراکمن
خود دراکمن هم همزمان بالاسر ۳ تا پروژست، سر سریال هم هست و این نسل ۳ تا آی پی رو داریم از ناتی قطعا

نامحسوس پیچوندش تو پاچه اسپنسر؟:o)
پیچانیدن نه،چپانیدن
تو روز روشن کامنتم رو تحریف نکن

در مورد قسمت دوم هم عمو جیمی از تکنیک هندونه فروش ها استفاده کرد.دور نیسان آبی رو شلوغ کرد تا فیل اسپنسر یه ترمز بزنه و بیاد کل هندونه های نیسان رو یه جا بخره(چون خر پوله).کیفیت هندونه ها رو هم کم کم داریم میبینیم :))

تا وقتی دراکمن هست جای نگرانی نیست
ناتی در اصل ۳ تیم مجزاست،
یکیش آی پی مخفی سای فای فرست پرسن رو میسازه که تا اخر امسال رونمایی میشه و ۲۰۲۴، نهایت اول ۲۰۲۵ میاد
دومی، لست ۳ با اینکه نصف نسل گذشته و هنوز هیچی ازش مشخص نیست اما قطعا به اخر این نسل میرسونن، چون ایده اش به ۲۰۱۰ و قبل لست ۱ برمیگرده و از اونجا ساختش استارت خورده و میشه گفت بروس استرلی هم تو ساختش هست
تیم سوم هم که با اضافه شدن بانجی فکشنز رو از اول به ماشین چاپ پول ریبوت میکنن هم جای خالی cod رو پر میکنه هم فاند بلند پروازیهای خود دراکمن
خود دراکمن هم همزمان بالاسر ۳ تا پروژست، سر سریال هم هست و این نسل ۳ تا آی پی رو داریم از ناتی قطعا
منبع هم میذاری برا اینا؟
سایفای اول شخص و لست سه اینا

با یکم تحقیق جزئی به این نتیجه میرسید که درآمدی که بانجی داره در حال حاضر از کل استودیوهای بتسدا و زیر مجموعه هاشون بیشتره! حالا اینکه شما فکر میکنید بانجی نزدیک به سایه خودشم نیست یک توهمیه که توشید واقعا! چون بازی دستینی 2 حتی تعداد بازی کناش بعد از این همه سال با استارفیلد برابری میکنه که تازه منتشر شده و همچین هایپی رو همراه خودش داشته! پس اگه از جیم رایان بدت میاد یا دوست داری ترولش کنی، آزادی که هرچی میخوای بگی، ولی فکت دروغ رو به خوردمون نده که بتسدا فلانه، بانجی بساره! چون سودی که سونی از بانجی میبره خیلی بیشتر از سود اکس باکس از بتسداس.
من حرفی از سودآوری زدم؟ نزدم. پس لذا دروغی نبوده. شما اگه میخوای اینطور برداشت کنی آزادی. خوشبحالت که توی توهم نیستی.

من چون سونی الان رو اصلا دوست ندارم به شدت از رفتن جیمبو خوشحالم و به نظرم به نفع همه فن ها، خود کنسول و کلا جامعه گیمینگ هست.

بزرگ ترین مشکل سونی و PS هم به نظر من نه تاکید رو ساخت بازی های GaaS که مارکتینگ و تغییر ماهیت سونیه. اگه بخوام از خودم بپرسم چرا به سونی و کنسول هاش علاقه مند شدم همیشه جوابم دو سه تا چیز ثابت بوده؛ ساختن بازی های داستان محور های کوآلیتی که هیچ ناشر دیگه ای سمت ساختشون نمیره، چون براشون توجیه اقتصادی نداره و سونی میسازه چون پرستیژ کنسوله (در این باب کلیف بی میگفت یبار رفتم ND و متعجب بودم اینا چطور میتونن پول برق اینجا رو بدن! چون واقعا این همه هزینه با ساخت این بازی ها و درآمدهای این چنینی جبران نمیشه)، ریسک برای خلق IP های تازه و بدیع و این کالچر شرقی/غربیش بوده. کنسولی که همه بازی هایی مثل FF و DMC و DQ و ... روش میاد و هم TLoU و GoW.

سونی تو این سال های اخیر به دنبال رسیدن به محبوبیت و فن بیس بیشتر سعی کرد وارد بیزنس بازی های پول ساز تر بشه و چهره غربی تری از خودش به نمایش بزاره. از منظر اقتصادی هم احتمالا تصمیم درستی بوده، نظر فن بیس و این چیزا رو کنار بزاری مثلا بازی هایی مثل RS:S ان برابر یه بازی مثل GoW:R در آمد دارن در صورتی که هزینه تولیدشون اصلا یکسان نیست. و سونی اگه چندتا بازی این فرمی داشته باشه میزان درآمدش رو بالاتر میبره. اما خروجی این تصمیمات تبدیل سونی به یه چهره جدیده که برای من نوعی غریبه است و دیگه جذابیتی هم نداره. به نرم یه مقدار کانفیوزه و معلوم نیست الان با خودش چند چنده!

از حیث مارکتینگ هم که شاهکار محض بوده واقعا. نقطه قوت سونی تو دو دهه گذشته شوکیس های خفنش بوده که همیشه به خاطر نمایش IP های تازه و با کیفیت فرست پارتی هاش برای همه جذاب بودن، و در نتیجه تصمیمات فوق احمقانه جیمبو کلا این بخش جذاب سونی از بین رفته! سونی تو هیچ نمایشگاه بزرگی دیگه حضور نداره. نه تو GC هست و نه تو TGS. مثلا مایکروسافت هم میاد تو TGS یه کنفرانس میزاره و کلی بازی ژاپنی معرفی میکنه با اعلام اینکه تو گیم پس میان، اما سونی فقط چند روز قبلش یه تریلر از FFVII:R نشون داده! کلا سونی شده یه سری SoP بی سر و ته که قبلا هم گفتم، بهترینشون از متوسط ترین شوکیس های قبلیش هم ضعیف ترن! ما دیگه مدت هاست نه IP تازه ای از سونی دیدیم و نه حتا میدونیم استدیوهاش دارن چیکار میکنن، کل معرفی هاش شده خبر عرضه بازی ها روی PC اما نکته عجیب اینجاست که بهترین بازی هاش رو با بدترین کیفیت ممکن پورت میکنه رو PC و به احمقانه ترین شکل ممکن هم منتشر میشن تا در نهایت فروش اسفناکشون بیشتر مایه تمسخر باشه تا گسترش فن بیس و یا درآمد زایی! خوب مرد حسابی اگه میخوای بازی هات رو محبوب تر کنی چرا چنان پورت افتضاحی میدی بیرون که یه IP گردن کلفت مثل TLoU مثلا بیاد متا زرد رو ببینه؟ یا نکن یا اگه میکنی درست و قوی بیا وسط.

به نظر من بخشی از تغییرات سونی دائمی هست و رفتن جیمبو هم عوضش نمیکنه، مثل همین ساختن بازی های GaaS که البته به نظر من نه تنها بد نیست، که حرکت خوبیه و اگه این بازی ها موفق باشن میتونن موفقیت و ثبات سونی تو بازار رو تثبیت کنن. اما بخشی که نیاز به تغییر داره و فکر میکنم با رفتن جیمبو بهتر میشه نسبتش با طرفدارها و ژآنرهای مختلفه. امیدوارم سونی هرچه سریعتر بشه همون سونی که بود. شوکیس های خوب بزاره، بازی های خفنش رو معرفی کنه، ازش IP های تازه ببینیم، وارد ژآنرهای تازه بشه، استدیوهایی بخره که براش بخصوص RPG و FPS بسازن، تو نمایشگاه ها حضور داشته باشه، بازی های ژآپنیش قوی تر باشن، سونی ژآپن رو اصلا برگردونن! بستن اونجا خیانت بزرگی بود که ما ژاپنی های مقیم ایران هیچ وقت جیمبو رو بابتش نمیبخشیم و دستمون بهش برسه تجاوز گروهی هم جزو گزینه های روی میزمونه.

به هر صورت رفتن جیمبو برای سونی و آینده PS بهترین خبر ممکنه و خوشحالم که مدیران سونی هرچند دیر اما باز قبل به چخ دادن های عظیم تر متوجه شدن و بهش گفتن یا استعفا بده گورتو گم کن یا همون به ژاپنی های مقیم ایران میگیم گزینه روی میزشون رو اجرا کنن روت.

من حرفی از سودآوری زدم؟ نزدم. پس لذا دروغی نبوده. شما اگه میخوای اینطور برداشت کنی آزادی. خوشبحالت که توی توهم نیستی.
خب چطوری خرید بانجی برات بی توجیح میشه در مقابل بتسدا؟ بانجی نه تنها سودآوریش بالاست، توی اکثر‌ پروژه های آینده استودیوهای سونی نقش پررنگی قراره بازی کنه. سونی برای ساخت بازی های آیندش نیاز به چند بازی گس پول ساز داره که تو صدر لیست گس سازای حال حاضر بانجی نشسته...

اگه هنوز برات قابل توجیح نیست خرید بانجی، تبریک میگم، شما یک هیتر هستید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or