جیم رایان از مدیریت پلی‌استیشن کناره‌گیری می‌کند

RED_BEARD39

Ghost of Sparta
کاربر سایت
آخرین ویرایش:
یارو پنجاه و پنج سالشه میخواد بره عشق و حال با پولاش.

کاش منم جیم رایان پنجاه و پنج ساله بودم
گویا طبق این مقاله بلومبرگ (که باید پول بدیم برای خوندنش! :|) جیم رایان ۶۳ سالشه. :دی البته خیلی هم تفاوت نجومی نمی‌کنه، ولی به هر حال آدم عدد ۶۰ رو که می‌شنوه یه حس متفاوتی نسبت به ۵۰ داره. :دی

این قضیه بازنشستگی رو خیلی باور نکنید. کلا محترمانه برش داشتن

بنظرم دو تا علت داره که جیمبو رو برداشتن
اولا سیاستهای ایشون در زمینه خرید اکتی بشدت اشتباه بود و در نهایت باعث شد که سونی علاوه بر اینکه نتوست جلو خرید رو بگیره مایکروسافت و اکتی رو هم با خودش دشمن کرد. در صورتیکه می تونست با اهرم فشار امتیازای خوبی بگیره از مایکرو

در مقام دوم سیاست های جیمبو باعث از دست رفتن کامل بازار آسیا شده و با توجه به نزدیک بودن رلیز کنسول نسل بعد نینتندو و شایعاتی مبنی بر قدرتش احتمالا سونی رو تو موقعیت حتی بدتری قرار میده.

سونی احتمالا داره سعی می کنه که تصمیم چند سال پیش و به زعم من اشتباهش که پی اس رو غربی کنه خیلی سوسکی جبران کنه

برای من بزرگترین ضربه روحی دوران گیمریم :دی در زمان مدیریت جیمبو این بود که ۳ گانه گاد ۲ گانه شد
۳ گانه ایی که میتونست تکرارنشدنی ترین ۳ گانه صنعت گیم بشه جوری که بعد این ۳گانه دیگه کسی جرات نکنه در مورد اساطیر نورس بازی بسازه

نمیدونم چی باعث شد چنین حماقتی کنن...
رگناروک هر قدر خوب اون حس خاص و حماسی نسخه اول نداشت و از وسط گیم مشخصه یهو تصمیم گرفته شده بازی جمع بشه
حالا نرید اون صحبت های کوری رو بیارید بگید چون فاصله زیاد میشد این تصمیم گرفتن که خنده دار ترین توجیه ممکنه!:دی
لست بین نسخه ۱ و ۲ فاصله‌ ۷ سال بین ۲ و ۳ هم احتمال همین حدود یعنی ۲۰ سال برای ۳ گانه لست بعد ۱۵ سال برای ۳ گانه گاد زیاد بود :دی

واقعا حسرت میخورم چنین حماقتی کردن...

جالبه همه سونی فن ها تا قبل این خبر میگفتن عمو جیمی خیلی خوبه
الان همه خوشحالند که داره میره
به جاش مایکروفنا تا روز آخر هم پشت سردار دلها اسپنسر وای میسن مثل ما خیانت نمی کنن

اما اینکه مدیر موقت از دارو دسته یوشیداس برای من دلگرم کنندست.
البته این یوشیدا، کنچیرو یوشیدا ceo سونی هست که اتفاقا موافق سیاست های جیمبو هست، شوهی یوشیدا دارو دستش قدرت خاصی ندارن فعلا:دی

از اول هم از این جیمبو خوشم نمیومد و حدسش رو میزدم دیر یا زود دکمش رو بزنن که خداروشکر زدن
امیدوارم این جفنگیات gaas هم که ساخته کنسل کنن بره پی کارش و برن سر وقت همون چیزایی که پلی استیشن رو موفق کرد یعنی بازیای داستانی سینگل پلیر

پ.ن: پیش بینی های کوروش اعم از انتخاب شدن رایان به عنوان بهترین مدیر و ایمان آوردن بدخواها بهش و تاج پادشاهی روی سر رایان هم یادمون نره😁

پارادوکس فقط اینجاش که
این طرف بیزینسش و بازیاش و تعداد فن هاش و کیفیت و کمیت و همه چیش تو اوجه و رقیب مستقیمش رو فرستاده دنبال نخود سیاه ، بازم فن پلی استیشن چیزای بیشتری طلب میکنه و عوضش میکنن

اون طرف یارو ۱۰۰ میلیارد خرج کرده ۴ تا بازی ماندگار بلد نیست بسازه و هنوز گیر اینه که ۲-۳ میلیون به کاربرای سرویسش اضافه کنه و نسل رو به رقیبش با اختلاف باخته ، ازش به عنوان ناجی اسم میبرن!

من فن مایکرو بودم نگران ۶ ماه دیگه میشدم واقعا ، ناجی از پس جیمبوی ذلیل برنیومد که هیچ ۱۰-۰ باخت ، بعدی بیاد که Fatality میزنه روتون :D

جیمبو واسه سونی برای یه سریا همون حکم مسی رو واسه بارسلونا داشت. این افراد همینطور که تو این تاپیک هم میبینید بعد رفتن جیمبو دچار سردرگمی شدن و با فنای خود سونی هم درگیرن حتی. :D کاش حداقل میرفت یه کمپانی جدید که مکزیکی و رفقاش کوچ کنن به همون. :D

اینا از اول همینطور بودن. یعنی فکر می‌کنی اینها تو این 22 سال چیزی هم داشتن که بهش ببالن ؟ :D
احتمالا یه چیزی داشتن که همین شخص شما تا ۳ سال پیش تو گروهاشون حضور فعال داشتی و بهش میبالیدی. :دی

IMG_20230928_170307.jpg

از بعد از کوتاراگی میشه گفت هر 4/5 سال یکبار مدیر عوض شده
و هر کدوم هم به راه و روشی متفاوت باعث رشد PS شدن
رایان هم با تمام نقاط مثبت و متفی کارنامه اش، به نظر من توی لانچ PS5 خیلی خوب عمل کرد

پ.ن: لااقل قبل ترول کردن یه مقدار مطالعه کنید

جالبه همه سونی فن ها تا قبل این خبر میگفتن عمو جیمی خیلی خوبه
الان همه خوشحالند که داره میره
همیشه یه سری انتقادات به جیم رایان بود (مثل شوکیس ها و گس و ...) ، جیمبو شاید بهترین مدیر PS نبود ولی قطعا قابل تحمل تر و بهتر از یه آدم دروغگو با شوآف های تو خالی بود . حداقل تو این 4 سال ساپورت خوبی از PS5 شد از همون زمان لانچ کنسول بازی های خوب پشت هم اومدن و اگر با لانچ PS3 و PS4 مقایسه کنید متوجه میشید که چی میگم ‌. در کل بعد از 30 سال کار حداقل تو خارج از ایران میتونی بازنشست بشی .
مدیر بعدی امیدوارم بهتر از جیمبو باشه ، نکات منفی جیم رایان رو حل کنه و در کنارش اون جدیت و اگرسیو بودن جیمبو رو هم داشته باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or