navid of war
کاربر سایت
بعضی از بازی ها اواتار اوارد داره مثل Left 4 dead 2دوستان آواتار بازیها رو چطوری میشه unlock کرد؟
بعضی از بازی ها هم مثل halo : odst براش بصورت انلاین اوارد گذاشته بودن که باید دانلود میکردین .

بعضی از بازی ها اواتار اوارد داره مثل Left 4 dead 2دوستان آواتار بازیها رو چطوری میشه unlock کرد؟

ورژن فعلی کنسول من 8498 هستش
آپدیت کنم ؟
چون آواتارم سیاهه
به کدوم ورژن ؟ و از کدوم لینک ؟
تا اونجا که من میدونم بن میشید، بدلیل اینکه Firmware هک شده شما رو مایکروسافت پیدا میکنه، ظاهرا به بازی ربطی نداره.دوستان من بازی MW2 اورجینالشو خریدم . بعد اگه به Live وصل بشم باز هم بن میشم؟ iXtreme 1.4 کپی خور شده elite هستش درایو BenQ. یکی از دوستان میگه باید هارد رو فرمت کرد. یکی هم میگه مشکلی نیست.
دوستان ممنون میشم زود جواب بدین..
دوستان من بازی MW2 اورجینالشو خریدم . بعد اگه به Live وصل بشم باز هم بن میشم؟ iXtreme 1.4 کپی خور شده elite هستش درایو BenQ. یکی از دوستان میگه باید هارد رو فرمت کرد. یکی هم میگه مشکلی نیست.
دوستان ممنون میشم زود جواب بدین..
آپديت ربطي به بن نداره.ولي اگه به لايو وصل بشي شناسايي ميشي اگه كنسولت كپي خور باشه و بنآقا يه سوال !!
اين آپديت ها ربطي به شناسايي و بن شدن نداره كه؟؟!!!
راستش رو بخواين من امروز يه اركيد خريدم نميخوام ديگه اين يكي بن بشه! بنظرتون به لايو وصل بشم و آپديتش كنم؟!
اول برو آپديت رو پاك كن بعدش رو فلش بريز اگه آپديت نشد اسم مموري رو عوض كن درست ميشهسلام
من قبلااز آپدیتی که توی dvd بازی takken6 بود آپدیت کردم که کار نکرد
الان وقتی آپدیت جدید رو روی کول دیسک گزاشتم و خواستم آپ کنم کول دیسک رو نمیشناسه ولی قبلا اینطوری نبود
رو سی دی هم رایت کردم بازم خبری نیست
البته سی دی رو با nero رایت کردم نه خوده ویندوز
ممکنه به خاطر اون آپدیت باشه ؟
بله ميشه ريخت و سيو ها نميپرهآیا میشه برای XBOX 360 آرکید از لینک پست اول استفاده کرد و روی فلش ریخت؟سیو بازی ها نمی پره؟
تا اونجا که من میدونم بن میشید، بدلیل اینکه Firmware هک شده شما رو مایکروسافت پیدا میکنه، ظاهرا به بازی ربطی نداره.
معلوم نیست دوست عزیز.ولی احتمال بن شدنت خیلی بالاست! چون کنسولت مد شدست.
صبر کنید Ixtreme LT بیادش بعد با خیال راحت وارد محیط لایو بشید.
والله این تئوری رو منم دارم ولی تاحالا چیزی در موردش نشنیدم، اگه لیست سیاهی وجود داشته باشه و شما قبلا شناسایی شده باشین و تو اون لیست باشین، به حالت اول هم برگردونین فرقی نمیکنه، اگر همچین لیستی نباشه، قاعدتا نباید بن بشین.ممنون دوستان که جواب دادین..
من فقط میخوام یه مدت خودمو با MW2 مشغول کنم بعد با دنیای game خداحافظی کنم.
میشه کنسول رو به حالت کپی خور نشده برگردوند؟
روی ماهتون رو میبوسم
این دوره جدید بن تا کی طول میکشه ؟؟؟؟؟؟