یعنی کسی که مموری داره نمیتونه دانلود کنه؟!الان توی XboxLive به سادگی امکان دانلود وجود داره ، لینک هم 1 یا 2 روز بعد از XboxLive خواهد اومد.
فقط اینو می تونم بگم که دانلود اساسی هستش و بیش از 100 مگ حجم داره ، همین الان شروع به دان کردم و 70 80 دقیقه هم طول می کشه.
از این به بعد با Facebook و ... لذت XboxLive را ببرید.
یعنی کسی که مموری داره نمیتونه دانلود کنه؟!
دوستان همین الان از لایو شوت شدم بیرون
گفت باید آپدیت کنی
هر کاری می کنم erorr میده !!! چرا ؟؟
من آپدیت قبلی رو راحت دانلود کردم که حدود 150mb بود و الان 33 mb از مموریم خالیه
آپدیت جدید مگه آپدیت قدیم رو پاک نمی کنه ؟؟؟؟؟؟
من باید چی کار کنم ؟؟؟
مثلا در psn که یک اپدیت میاد به حجم 200 مگ یه خصوصیات جدیدی رو اضافه میکنه.ماه بعدش که اپیدت جدید میاد باز هم خصوصیات جدیدیتری رو میاره و قسمتهایی از اپدیت قبلی پاک میشه و درون این جدیده قرار میگره و هم خصوصیات جدید و هم قدیمی رو داره.این داشبورد جدید نیست که قبلی را پاک کنه ، این امکانات اضافی برای استفاده هست که کنار داشبورد قبلی قرار می گیره.
پارس انلاین هستی؟آقا من الآن رفتم سر ایکس باکس به لایو وصل می شه ولی فقط قسمت فرندز و بازی هام رو نشون می ده و یک ارور می ده که کدش اینه :8007000b
نوشته فعلا دسترسی به بقیقه ی قسمت ها امکان پذیر نیست و به محض درست شدن دوباره می شه بهشون دسترسی پیدا کرد.اینها یعنی چی؟یعنی این که دارم آپدیت می شم؟
نه بابا اصلا ایران نیستم که!مثلا در psn که یک اپدیت میاد به حجم 200 مگ یه خصوصیات جدیدی رو اضافه میکنه.ماه بعدش که اپیدت جدید میاد باز هم خصوصیات جدیدیتری رو میاره و قسمتهایی از اپدیت قبلی پاک میشه و درون این جدیده قرار میگره و هم خصوصیات جدید و هم قدیمی رو داره.
در ضمن ممنونم امیر که بهم گفتی این اپدیت داشبورد جدید نیست!:smile:
پارس انلاین هستی؟