جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

دوستان من دانلود کردم فوقالعاده هست مخصوصا آواتارا :love:
من میخواستم COD 4 بزنم یه دفعه یه آپدیت شد بعدش دسگاه ریست شد و بعد آپدیت اصلی شروع شد حتما آپدیت کنید;)

آقا مشکلی نداره؟؟ حجمش چقدره تقریبا چقدر طول میکشه؟؟

اه . چرا واسه دانلود نيومد . من كه از ساعت 5صبح تا 3بعد از ظهر خواب بودم تو خوابم كاووس آپديت رو ديدم. فكر كنم بايد 49$‌ميدادم كه آپديت شه .
حالا 2 3 روز ديگه هم صبر ميكنيم به اميد اينكه ديگه كاووس نبينيم

منم همین الان اپدیت کردم خیلی خفن شده
حجمش معلوم نیست چه قدره ولی برای من به جای اینکه فضا کم بشه به جاش حدود 10 گیگ اضافه شد :laughing::laughing::laughing::laughing:
به خاطر کم شدن حجم بازی هاست.:biggrin1:
ولی با سرعت 512 حدودا 25 دقیقه طول کشید که حدودا میشه 128 مگ

یه قسمت به نام Solutionsبه تب My Xboxاضافه شده
میتونید اواتارتونو با لباس و وسایلی که میخرید یا از بازی جایزه میگیرید تزیین کنید
یه پوشه به نامAvatar Itemsبه مموری یا هاردتون اضافه میشه
تو پروفیایلتو یه بخش با نامAchievement Progresاضافه شده که بازی هایی که تونستد کامل ازش1000امتیاز رو بگیرد توش هست و کل اچیومنت ها و گیم اسکور ها هست توی این بخش
و...چیزای دیگه که باید برم ببینم دیگه چی اضافه شده

کم شدن حجم بازی های نصب شده
امکان دادن امتیاز به بازی ها،فیلمها،تم ها و ...
دانلود کامل بازی های Xbox 360 و Xbox
------------------------------------------------------
در ضمن برای باز شدن award اگه شما قبلا Gears of war 2 رو تموم کردید باید دوباره این کا رو انجام بدید تا مثلا لباس مارکوس برای شما باز بشه

کم شدن حجم بازی های نصب شده
امکان دادن امتیاز به بازی ها،فیلمها،تم ها و ...
دانلود کامل بازی های Xbox 360 و Xbox
------------------------------------------------------
در ضمن برای باز شدن award اگه شما قبلا Gears of war 2 رو تموم کردید باید دوباره این کا رو انجام بدید تا مثلا لباس مارکوس برای شما باز بشه
Geow2پشتیبانی میکنه از این Awardها؟
فعلا که من هرچی وسیله دیدم برا اواتار احتیاج به Pointداشت..!نامردا یه مجانی نزاشتن یا شایدم من ندیدم!

منم گرفتم حجمش به 100 MB نمیرسه فکر کنم البته خیلی جالب شده ولی این OutFite پولیا رو اعصاب هست
چی میشد یکیش Free بود مثلا jaket Adiddas گذاشته 250 POINT خیلی نامردن در کل خیلی حال کردم ولی یکی از دوستان گفت Facebook من هر چی گشتم پیدا نکردم همچین قسمتی ;)

ما هم پیش رفتیم به سمت آپدیت!

اول یه آپدیت کرد که یه 25 دقیقه زمان برد ، سپس کنسول ریست شد و رفت برای آپدیت اصلی که فکر کنم یه 2 ساعت و 15 دقیقه زمان ببره ( اینترنتم 128 است و سرعت دانلودم معمولا 11 تا 13 )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or