djwolf
کاربر سایت
ولي اين كه MS امكان انجام بازي بدون وجود ديسك رو فراهم كرده ميتونه جالب و در آينده خبر ساز باشه
این یعنی چه
بیشتر توضیح بده
ولي اين كه MS امكان انجام بازي بدون وجود ديسك رو فراهم كرده ميتونه جالب و در آينده خبر ساز باشه
آره درسته , توی صفحات قبل لینکشو گذاشتم !!!!اطلاعات کامل از update که امروز يعنی 11 اگوست بود.
http://www.xbox.com/en-US/support/systemupdates/default.htm
یعنی مثل دانلود بازیهای آرکید میشه با پرداخت پول بازیهای بزرگ رو دانلود کرد قبلا یه لیستی در مورد این بازیها داده بود که مثل بایوشاک و.. (معمولا بازیها تقریبا قدیمی تر رو شامل میشه)این یعنی چه
بیشتر توضیح بده
سلام.
میگم من کنسولم را آپدیت کردم . برای اولین بار بود که کنسول را وصل کردم به اینترنت ، الان نمیدونم که اکانت 1 ماه لایو که رایگان داره ، از امروز که وصل کردم داره کم میشه یا نه .
آیا ایمیلی چیزی واسم میاد که شروع شده؟
البته این کنسول دومم است و کنسول قبلیم لایوش تموم شد ، اما هاردم را نفروختم و زدمش روی این کنسول جدید تا پروفایل هام بیاد روی این کنسول !
تا وصلش کردم به اینترنت خود به خود رفت و آپدیت کرد ،
حالا کسی میدونه که چطوری باید بفهمم که 1 ماه رایگان شروع شده یا نه؟
اگر فرم ها رو پر کرده باشی و E-mail رو داده باشی برات ایمیلی مبنی بر شروع وخاتمه اکانتت میفرستند.. .:blushing:
ممنون. من قبلا با کنسول قبلیم فروم ها را پر کردم و تمام شد!
یعنی برای کنسول دوم هم که با همون پروفایل هستم و همون هارد بازم ایمیل میده که شروع شد؟!
اما یه نکته که وقتی پروفایلم را توی سایت www.xbox.com باز میکنم هنوز گیم اسکورایی را که روی این کنسول اضافه کردم را آپدیت نکرده. یعنی عدد گیم اسکروام همون قدیم است و آپدیت نشده!
حالا موندم که یک ماهم شروع شده یا نه!