جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

مرسی دوست من
بیشتر میخوام بدونم چقدر طول میکشه تا اون نسخش بیاد ؟
مشکل هم بعدا معلوم میشه که داره دیگه ؟
چون یه جا خوندم تو یه ورژن از داشبورد یه سری افراد دیگه نتونستن کنسولشون رو روشن کنن
نمی خوام به جای شاد کردن یه نفر بد تر ناراحتش کنم و عذاب وجدان :biggrin1: :smile:
فردا قراره بیاد..
مشکل نداره فدات شم تازه خیلی امکانات بهش اضافه شده
همه این حرفا شایعه هستش..
اره فردا میاد...:biggrin1:

الان توی XboxLive به سادگی امکان دانلود وجود داره ، لینک هم 1 یا 2 روز بعد از XboxLive خواهد اومد.
فقط اینو می تونم بگم که دانلود اساسی هستش و بیش از 100 مگ حجم داره ، همین الان شروع به دان کنید 70 80 دقیقه طول می کشه.

از این به بعد با Facebook و ... لذت XboxLive را ببرید.

ویرایش: الان حسین گفت که با سرعت 256 ، 40 دقیقه ای دانلود کرده ...

آخرین ویرایش:
الان توی XboxLive به سادگی امکان دانلود وجود داره ، لینک هم 1 یا 2 روز بعد از XboxLive خواهد اومد.
فقط اینو می تونم بگم که دانلود اساسی هستش و بیش از 100 مگ حجم داره ، همین الان شروع به دان کردم و 70 80 دقیقه هم طول می کشه.

از این به بعد با Facebook و ... لذت XboxLive را ببرید.
یعنی کسی که مموری داره نمیتونه دانلود کنه؟!

یعنی کسی که مموری داره نمیتونه دانلود کنه؟!

اگه پای کنسول بودم می فهمیدم ولی اینطور که حسین 1 ساعت پیش گفت دانلودش خیلی سنگین بوده ، مثل اون آپدیت ، داشبورد جدید ، البته آپدیت بعدی Facebook را داره و این نداره ، کاشکی الان کنسولم بود ، می رفتیم بازی لیورپول را با XboxLive نگاه می کردیم:دی

در هر صورت 100% به یک مقدار فضا نیاز هست.

دوستان همین الان از لایو شوت شدم بیرون
گفت باید آپدیت کنی
هر کاری می کنم erorr میده !!! چرا ؟؟
من آپدیت قبلی رو راحت دانلود کردم که حدود 150mb بود و الان 33 mb از مموریم خالیه
آپدیت جدید مگه آپدیت قدیم رو پاک نمی کنه ؟؟؟؟؟؟
من باید چی کار کنم ؟؟؟

دوستان همین الان از لایو شوت شدم بیرون
گفت باید آپدیت کنی
هر کاری می کنم erorr میده !!! چرا ؟؟
من آپدیت قبلی رو راحت دانلود کردم که حدود 150mb بود و الان 33 mb از مموریم خالیه
آپدیت جدید مگه آپدیت قدیم رو پاک نمی کنه ؟؟؟؟؟؟
من باید چی کار کنم ؟؟؟

نه برای چی پاک کنه ؟ :confused: رو آپدیت قبلی میرزه ... شما هم برو یک هارد بگیر !!! :biggrin1:

حجم اپدیت 128 مگ هست.اصولا باید اپدیت قبلی رو پاک کنه و خودش جاش بشینه.ولی توی xbox.com نوشته بود که 128 مگ فضای خالی نیاز داره.

یعنی من می تونم دانلودش کنم ؟؟؟؟
اگه خودم بخوام داشبورد جدید رو دانلود کنم می تونم قبلی رو از روی مموری پاک کنم ؟ چه طوری ؟
وگرنه مموری رو فرمت کنم ؟

آقا من الآن رفتم سر ایکس باکس به لایو وصل می شه ولی فقط قسمت فرندز و بازی هام رو نشون می ده و یک ارور می ده که کدش اینه :8007000b
نوشته فعلا دسترسی به بقیقه ی قسمت ها امکان پذیر نیست و به محض درست شدن دوباره می شه بهشون دسترسی پیدا کرد.اینها یعنی چی؟یعنی این که دارم آپدیت می شم؟

این داشبورد جدید نیست که قبلی را پاک کنه ، این امکانات اضافی برای استفاده هست که کنار داشبورد قبلی قرار می گیره.
مثلا در psn که یک اپدیت میاد به حجم 200 مگ یه خصوصیات جدیدی رو اضافه میکنه.ماه بعدش که اپیدت جدید میاد باز هم خصوصیات جدیدیتری رو میاره و قسمتهایی از اپدیت قبلی پاک میشه و درون این جدیده قرار میگره و هم خصوصیات جدید و هم قدیمی رو داره.
در ضمن ممنونم امیر که بهم گفتی این اپدیت داشبورد جدید نیست!:smile:
آقا من الآن رفتم سر ایکس باکس به لایو وصل می شه ولی فقط قسمت فرندز و بازی هام رو نشون می ده و یک ارور می ده که کدش اینه :8007000b
نوشته فعلا دسترسی به بقیقه ی قسمت ها امکان پذیر نیست و به محض درست شدن دوباره می شه بهشون دسترسی پیدا کرد.اینها یعنی چی؟یعنی این که دارم آپدیت می شم؟
پارس انلاین هستی؟

مثلا در psn که یک اپدیت میاد به حجم 200 مگ یه خصوصیات جدیدی رو اضافه میکنه.ماه بعدش که اپیدت جدید میاد باز هم خصوصیات جدیدیتری رو میاره و قسمتهایی از اپدیت قبلی پاک میشه و درون این جدیده قرار میگره و هم خصوصیات جدید و هم قدیمی رو داره.
در ضمن ممنونم امیر که بهم گفتی این اپدیت داشبورد جدید نیست!:smile:

پارس انلاین هستی؟
نه بابا اصلا ایران نیستم که!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or