جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

اول از حالت زیپ خارج کن بعد بریز رو فلش بعد فلش رو بزن به ایکس باکس خودش بهت میگه که آپدیت کن.اگه نگفت ایکس باکس رو روشن خاموش کن تا درست شه.
از حالت زیپ خارجش کردم حالا یه پوشه است به این اسم $systemupdate حال خود پوشه رو انتقال بدم یا محتویات داخلش رو( بعد از طریق برنامه هریزون باید برزمش تو کدو قسمت؟)

از حالت زیپ خارجش کردم حالا یه پوشه است به این اسم $systemupdate حال خود پوشه رو انتقال بدم یا محتویات داخلش رو( بعد از طریق برنامه هریزون باید برزمش تو کدو قسمت؟)
از طریق هرایزون نه اصلا نمی خواد کانفیگ کنی فلش رو همینطوری اکسترکت کنش و بریزش.

دوستان اخر این اپدیت Safe هست نصب کنیم یا نه
مشکلی برای دستگاه این اخر نسلی بوجود نمیاره؟
C4eva چیزی نگفته؟

دوستان اخر این اپدیت Safe هست نصب کنیم یا نه
مشکلی برای دستگاه این اخر نسلی بوجود نمیاره؟
C4eva چیزی نگفته؟

نه مشکلی نیست ....فقط چند بار اول که به لایو وصل میشید مشکل لود شدن لیست فرندها و پیامها وجود داره که اونم بعد از چند بار وصل شدن از بین میره ...!

من بعد از اپ كردن به داش جديد بازي هاي از نظير far cry 3 va nfs mostwanted ارور ٠٣-٨٠-٠٠ رو ميدن
تروخدا بگید این ارور چیه :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((000

سلام
من هم از طریق اینترنت مستقیم و هم فلش برایآپدیت اقدام کردم
یه ارور میده و پایینش میزنه
stasts code: 3f4a 40a3 1601 0300 c800 لطفا راهنمایی کنید
ممنون میشم

سلام
من هم از طریق اینترنت مستقیم و هم فلش برایآپدیت اقدام کردم
یه ارور میده و پایینش میزنه
stasts code: 3f4a 40a3 1601 0300 c800 لطفا راهنمایی کنید
ممنون میشم

یکبار Clear Cach کن و بصورت آفلاین فایل را دوباره سعی کن آپدیت کنی.البته حتما مطمئن شو که فایل را بدون نقص دانلود کردی.بعضی اوقات این اتفاق می افته که فایل را دانلود کردی اما چند کیلوبایت ناقص است.
برای Clear Cache هم کافی بری در Setting و روی هارد و دکمه Y بود فکر کنم گزینه Option را برات باز می کنه و Clear Cache بعد دستگاه را خاموش کن و دوباره برای آپدیت اقدام کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or