aha2012
کاربر سایت
سلام دوستان من آپدیتم 15574 است و lt3 دارم و لایو هم نمیرم میخواستم بدونم اگه این آپدیته 16202 رو بریزم رو دستگاه کپی خورم نمیپره
خـــــــــیــــــــــر نمیپره
سلام دوستان من آپدیتم 15574 است و lt3 دارم و لایو هم نمیرم میخواستم بدونم اگه این آپدیته 16202 رو بریزم رو دستگاه کپی خورم نمیپره
من وقتی که بازی کال آف مدرن وار3 رو داخلش میزارم نصب میشه ولی موقع اجرا پیغام دیسک نات ساپورتد میده!
دستگام lt2 هست دیگه؟
دوست عزیز, برادر من>:d<بابا والله با سی دی سه ار تلاش وبا فلش 5 بار تلاش کردم نشد همش روی 1 درصد اپدیت گیر میکنه ارور 0036 میده دوستانی گفتن اگر این اپدیت 16197 اجبار بشه باز رو اجرا کردی ازت اپدیت می خواد که افلاین برات توی دیسک بازی اپدیت میکنه درسته؟؟؟؟؟؟
دوست من چی میگی بازی فار کرای 3 اساسین مدال رزدنت هالو اینا رو باهاش بازی کردم ال تی 3 هست واپدین 2.0.151574.0 روشه
امکان نداره با این داشبورد 2.0.151574.0 فار کرای رو بازی کرده باشی .یه چیزی بگو ما هضم کنیم بابا.دوست عزیز چند بار یک سوال رو میپرسی ؟!سلام آخرین آپدیت 16202 رو انجام دادی من الان lt3 دارم و کنسولم هم ان تی اس تی هم پال رو میخونه اگه آپ کنم مشکلی ایجاد نمیشه یا کپیم نمیپره
پس این چیه داداش؟؟ 2.0.16113.0
من بعد از نصب این اپدیت یه مشکل دارم
دیگه بازی های lt+2 رو بالا نمیاره چیکار کنم ؟؟؟
اقا تکلیف من چی بود؟؟؟؟؟؟؟لطفا مدیران پست هامو حذف نکنید دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز نیازی نیست هر بار که سایت رو چک میکنی یه بار هم گوشزد کنی ، حتما کَسی در جریانش نیست یا اطلاعات کاملی نداره !اقا تکلیف من چی بود؟؟؟؟؟؟؟لطفا مدیران پست هامو حذف نکنید دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!