جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

بابا والله با سی دی سه ار تلاش وبا فلش 5 بار تلاش کردم نشد همش روی 1 درصد اپدیت گیر میکنه ارور 0036 میده دوستانی گفتن اگر این اپدیت 16197 اجبار بشه باز رو اجرا کردی ازت اپدیت می خواد که افلاین برات توی دیسک بازی اپدیت میکنه درسته؟؟؟؟؟؟

بابا والله با سی دی سه ار تلاش وبا فلش 5 بار تلاش کردم نشد همش روی 1 درصد اپدیت گیر میکنه ارور 0036 میده دوستانی گفتن اگر این اپدیت 16197 اجبار بشه باز رو اجرا کردی ازت اپدیت می خواد که افلاین برات توی دیسک بازی اپدیت میکنه درسته؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز, برادر من>:d<
یه بار moderne 3 رو بزار ببین با اون درست میشه .
اگه درست نشد کنسولت lt 3 نیست.

سلام آخرین آپدیت 16202 رو انجام دادی من الان lt3 دارم و کنسولم هم ان تی اس تی هم پال رو میخونه اگه آپ کنم مشکلی ایجاد نمیشه یا کپیم نمیپره
دوست عزیز چند بار یک سوال رو میپرسی ؟!
قبلا پرسیدی جواب هم داده شد !

پس این چیه داداش؟؟ 2.0.16113.0

دوست عزیز اگه میخای دقیق بدونی همون برو تو تنظیمات داشتبوردت میزنه چنده . اگه میخای بدونی اخریم که اومده چیه اگه LT3 دارین با خیال راحت اپدیت کنین تو لایو داشتبوردتون یبار دیگه چک کنین میبینین جدیدترین داشتبوردو میزنه به همین راحتی .

من بعد از نصب این اپدیت یه مشکل دارم
دیگه بازی های lt+2 رو بالا نمیاره چیکار کنم ؟؟؟

پچ شدشو گیر بیار .مخصوص lt3 .
در ضمن همه اینجوری نیستن. کلا شاید 7 یا 8 بازی باشن.

---------- نوشته در 11:40 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:37 AM ارسال شده بود ----------

اقا تکلیف من چی بود؟؟؟؟؟؟؟لطفا مدیران پست هامو حذف نکنید دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوست عزیز مشکل کاملتو برام پ. خ کن:d

اقا تکلیف من چی بود؟؟؟؟؟؟؟لطفا مدیران پست هامو حذف نکنید دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز نیازی نیست هر بار که سایت رو چک میکنی یه بار هم گوشزد کنی ، حتما کَسی در جریانش نیست یا اطلاعات کاملی نداره !
پس لطف کن پست تکراری نده !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or