جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

الان ورژن داشبوردت چیه؟؟؟؟
در ضمن امروز که وصل شدی گفت آپدیت کن؟پس چرا به من نگفت؟

جواب:
دوستان من تا 7 عصر توی لایو بودم و هیچ آپدیتی نخواست.شاید دوستمون بعد از مدت ها اومدن لایو.
بله
ببخشید اگه بقیه رو به اشتباه انداختم:d

آپدیت 2.0.16091.0 اومده بیرون دستگاه من هم خواست آپدیت کنه کنسلش کردم انگار بتا هست چون دوباره که وصل شدم پیغام آپدیت نیومد!
مشکلی هم انگار پیش نمیاره فقط اینترنت اکسپلورر رو به کنسول اضافه میکنه شاید دانلودش کنم ببینم چی میشه!
کسی لینک usb رو نداره!

بچه ها من حدود یه ماهه لایو نرفتم.وصل که شدم آپدیت خواست بکنه که نذاشتم. الان چی کار کنم؟
فکر کنم که بعد از آخرین آپدیتی که کردم دو تا آپدیت دیگه اومده یکی 2.0.15574.0 و یکی هم همین جدیده beta .این آخریه مثه اینکه دلخواهیه هنورم c4 اکی نکردتش ولی 2.0.15574.0 باید اپدیت بشه.
الان نمی دونم چی کار کنم؟

بچه ها من حدود یه ماهه لایو نرفتم.وصل که شدم آپدیت خواست بکنه که نذاشتم. الان چی کار کنم؟
فکر کنم که بعد از آخرین آپدیتی که کردم دو تا آپدیت دیگه اومده یکی 2.0.15574.0 و یکی هم همین جدیده beta .این آخریه مثه اینکه دلخواهیه هنورم c4 اکی نکردتش ولی 2.0.15574.0 باید اپدیت بشه.
همونطور که خودتون گفتی این اخری Beta هست اپیدیت نکنید بهتره...
بهترین کار اینه که منتظر شید نسخه کاملش یاد...
راهه دیگه ای باشه دوستان میگن...

برای آپدیت به 15574 دیسک مکس پین 3 رو بذار آپدیت میشه به 15574

سلام دوستان!!!
من آخرین آپدیتی که دارم ماله MAX PAYNE هستش، الان خواستم به لایو وصل شم گفت باید آپدیت کنی!!! این همون آپدیت بتاست؟؟؟ آپدیت کنم یا نکنم؟؟؟

سلام دوستان!!!
من آخرین آپدیتی که دارم ماله MAX PAYNE هستش، الان خواستم به لایو وصل شم گفت باید آپدیت کنی!!! این همون آپدیت بتاست؟؟؟ آپدیت کنم یا نکنم؟؟؟

شما ورژن داشبرد رو با ورژنی که توی سایت xbox.com هست چک کنید.اگر یکی نبود آخرین ورژن رو از سایت دانلود و با فلش نصب کنید

سلام ، لطفا هر چه سریع تر جواب بدید
من امروز آپدیت 15574 گرفتم اولش یه سوالاتی برسید (ایکس باکسم LT3)و یس را زدم اما وقتی ایکس باکی ریستارت شد دیگه اپدیت نشد آپدیت رو از سایت اکیس باکس گرفتم آپدیت2.8955 رو هم زدم نشد اصلا ایکس باکس بالا نمی اد اینم ارورش:
Can't read the update from your strong device . olease reinsert it to continue the update.
ifthe problem persists,visit Welcome to Xbox Support - Xbox.com
status code : 397f - 3cd6 - b600 - 0f00 - c000 - 02b6

سلام ، لطفا هر چه سریع تر جواب بدید
من امروز آپدیت 15574 گرفتم اولش یه سوالاتی برسید (ایکس باکسم LT3)و یس را زدم اما وقتی ایکس باکی ریستارت شد دیگه اپدیت نشد آپدیت رو از سایت اکیس باکس گرفتم آپدیت2.8955 رو هم زدم نشد اصلا ایکس باکس بالا نمی اد اینم ارورش:
Can't read the update from your strong device . olease reinsert it to continue the update.
ifthe problem persists,visit Welcome to Xbox Support - Xbox.com
status code : 397f - 3cd6 - b600 - 0f00 - c000 - 02b6

شما باید دوباره lt3 بریزی بعد این اپدیتو بریزی . تنها راهش همینه .

سلام دوستان
ورزن داشبورد من :2.0.14719.0 هست و وقتی به xbox live وصل میشم می خواد اپدیت کنه .اگه بذارم اپدیت کنه مشکلی پیش نمیاد ؟کپی خورم
نمی پره؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or