جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

دوستان کسی از این آپدیت جدید اطلاعی چیزی داره ؟! قفل جدیدی چیزی که اضافه نشده ؟!

آپدیت جدید هنوز بصورت کامل رو لایو نیومده.یعنی با وصل شدن به لایو نمیگه که کنسولتو آپدیت کن
در ضمن کسانیکه آپدیت کردند گفتند مشکلی نیست تو سایت c4 ولی خود C4 هنوز تست نکرده

آپدیت جدید هنوز بصورت کامل رو لایو نیومده.یعنی با وصل شدن به لایو نمیگه که کنسولتو آپدیت کن
در ضمن کسانیکه آپدیت کردند گفتند مشکلی نیست تو سایت c4 ولی خود C4 هنوز تست نکرده

من امروز صبح آپدیت کردم مشکلی نیست انگار
خوبه! گفتم لابد باز anti privacy جدید دادن بیرون و باز هم باید منتظر ورژن جدید Lt باشیم که خوشبختانه فعلا خبری ازش نیس...

الان ورژن داشبوردت چیه؟؟؟؟
در ضمن امروز که وصل شدی گفت آپدیت کن؟پس چرا به من نگفت؟

جواب:
دوستان من تا 7 عصر توی لایو بودم و هیچ آپدیتی نخواست.شاید دوستمون بعد از مدت ها اومدن لایو.
بله
ببخشید اگه بقیه رو به اشتباه انداختم:d

آپدیت 2.0.16091.0 اومده بیرون دستگاه من هم خواست آپدیت کنه کنسلش کردم انگار بتا هست چون دوباره که وصل شدم پیغام آپدیت نیومد!
مشکلی هم انگار پیش نمیاره فقط اینترنت اکسپلورر رو به کنسول اضافه میکنه شاید دانلودش کنم ببینم چی میشه!
کسی لینک usb رو نداره!

بچه ها من حدود یه ماهه لایو نرفتم.وصل که شدم آپدیت خواست بکنه که نذاشتم. الان چی کار کنم؟
فکر کنم که بعد از آخرین آپدیتی که کردم دو تا آپدیت دیگه اومده یکی 2.0.15574.0 و یکی هم همین جدیده beta .این آخریه مثه اینکه دلخواهیه هنورم c4 اکی نکردتش ولی 2.0.15574.0 باید اپدیت بشه.
الان نمی دونم چی کار کنم؟

بچه ها من حدود یه ماهه لایو نرفتم.وصل که شدم آپدیت خواست بکنه که نذاشتم. الان چی کار کنم؟
فکر کنم که بعد از آخرین آپدیتی که کردم دو تا آپدیت دیگه اومده یکی 2.0.15574.0 و یکی هم همین جدیده beta .این آخریه مثه اینکه دلخواهیه هنورم c4 اکی نکردتش ولی 2.0.15574.0 باید اپدیت بشه.
همونطور که خودتون گفتی این اخری Beta هست اپیدیت نکنید بهتره...
بهترین کار اینه که منتظر شید نسخه کاملش یاد...
راهه دیگه ای باشه دوستان میگن...

برای آپدیت به 15574 دیسک مکس پین 3 رو بذار آپدیت میشه به 15574

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or